Daphne's Zomer Happy Musthaves - Tips van Foodinista

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Week 1

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij en de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen, want wie weet wordt jij ook wel enthousiast van mijn favorieten.

De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste hebbedingen voor in de keuken, tot nieuwe tips voor op je boodschappenlijstje, kookgadgets en persoonlijke verzorgen met altijd een beetje food en reizen in gedachten, want daar houden we van bij Foodinista. Kijk je mee met de eerste Daphne’s Zomer Happy Musthaves Week1.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Lekkere yoghurtijsjes likken

Zin in een ijsjes en is het tijd voor verkoeling? Dan zijn de ijsjes van Claudi & Fin een dubbel goed idee! De kinderen en vooral de kleinste is er dol op. Geen gerommel in de keuken, maar gewoon gezonde ijsjes zo in de vriezer. Wij zijn fan van Claudi & Fin!

Daphne's Zomer Happy Musthaves Wk 1 - Claudi & Fin Yoghurt IJsjes - Tip van Foodinista

Lekker, verkoelend, maar ook nog eens heel gezond. Zo willen we het graag horen. Aan het einde van de zomer 2019 (dit is dus echt al weer jaren terug!) kreeg ik een lading aan Claudi & Fin lijstjes bezorgd en ondertussen hebben de kinderen ze lekker weggelikt en komen deze ijsjes nog steeds regelmatig in ons boodschappenmandje. Een toetje of een ijsje na het eten maakt met deze ijsjes niet veel verschil, maar het is wel een traktatie vooral op warme dagen. Veel fruit en Griekse yoghurt. Lekker smullen en verantwoord.

De yoghurtijsjes zijn er in de smaken aardbeien, mango en perzik – abrikoos. Natuurlijk vinden we ze zelf ook heel smaakvol en eten we ze in de winter lekker door, want deze ijsjes zijn een bron aan Vitamine D. Mooi meegenomen! Daar krijg je misschien in de zomer wel voldoende van, maar wist je dat wanneer je zelf een tintje hebt je vitamine D moeilijker aanmaakt? Bij ons in huis bestaat het gezin voor 3/4 uit een Indo huidskleurtje dus het Vitamine D pijl aanvullen kan geen kwaad en dan kun je het beter op een leuke manier doen.

Hier steek je de Claudi & Fin ijsjes in de je booschappenmandje

Langer en stylish vers houden met Mepal

Langer vershouden, je maaltijd bewaren en direct stijlvol serveren, je mooie salade stijlvol meenemen naar een picknick en zo zijn er nog wel meer ideeën. Dan wil je ook mooie vershoud schalen hebben? Of niet soms? Al jaren zijn we fan van Mepal. Een kleine investering, maar dan heb je wel goede kwaliteit in huis. Voor een salade, soep of noodles. Koude of warme gerechten het gaat allemaal makkelijk mee of we kunnen het bewaren in de koelkast of vriezer. Ik bedoel dan vooral de perfect serve schalen collectie in diverse kleuren. Meenemen, bewaren, maar ook mooi op tafel. Een musthave in de zomer.

Daphne's Zomer Happy Musthaves Wk 1 - Tips van Foodinista - Mepal vershoudschalen

Geloof mij het kan allemaal! Maar het kan ook heel eenvoudig en daar maak je mij het meest blij mee en ik weet dat jij daar ook voor te porren bent. Ik ben al weer geruime tijd fan van de Mepal Cirqula Multikom set en deze wil ik toch nog even met je delen. Ooit begon het alleen met de ronde vorm, maar ondertussen kun je de collectie in diverse maten en vormen shoppen. Een tip voor in je keuken of voorraadkast!

De Mepal Cirqula Multikom set kun je bijvoorbeeld hier vinden.

Vakantiebarbecue met kolen grillen op de Ozocozy – Mee naar iedere camping

Barbecueën op de camping met kolen met de Ozocozy barbecue - Tips van Foodinista

Echte barbecueën op de camping en met een kolen barbecue? Dan is de Ozocozy jouw nieuwe minibarbecue. Meenemen in een tas en je zet deze makkelijk neer op een tafel. Denk natuurlijk ook aan je balkon, de boot of een klein terras. Niet werken met vuur, maar wel de luxe van kolen. De barbecue wordt op elektriciteit aangesloten bijvoorbeeld op je telefoon met USB of met een normaal stopcontact en zo worden kolen verhit. Dit zijn er maximaal vijf per keer en binnen vijf minuten start je met barbecueën. De Ozocozy is nu zelfs in de aanbieding. Waarom? Geen idee. Dit geweldig idee is iedere cent waard. In de Franse Gard hebben wij binnen iedere dag gebruik gemaakt van deze geweldige barbecue. Stukje vlees, vis of groente frisse salade en klaar.

De Ozocozy barbecue bestel je hier

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeautips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie