Daphne's Zomer Happy Musthaves - Tips van Foodinista

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 1

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn faovieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe keuken fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorgen met een food en travel touche. Kijk je mee met de eerste Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk1 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Lekkere yoghurtijsjes likken

Zin in een ijsjes en is het tijd voor verkoeling? Dan zijn de ijsjes van Claudi & Fin een dubbel goed idee!

Daphne's Zomer Happy Musthaves Wk 1 - Claudi & Fin Yoghurt IJsjes - Tip van Foodinista

Lekker, verkoelend, maar ook nog eens heel gezond. Zo willen we het graag horen. Aan het einde van de zomer 2019 kreeg ik een lading aan Claudi & Fin lijsjtes bezorgd en ondertussen hebben de kinderen ze lekker weggelikt. Dol zijn ze er op en daar heb ik geen probleem mee, want het is een verantwoord ijsje. Fruit, yoghurt en vitamines. Mama mogen we een ijsje? Natuurlijk! Pak maar zo’n roze, geel of oranje ijsje uit de vriezer en likken maar. De yoghurtijsjes zijn er in de smaken aardbeien, mango en perzik – abrikoos. Natuurlijk vinden we ze zelf ook heel smaakvol en eten we ze in de winter lekker door, want ze zijn een bron aan Vitamine D. Mooi meegenomen! Daar krijg je misschien in de zomer wel voldoende van, maar wist je dat wanneer je zelf een tintje hebt je vitamine D moeilijker aanmaakt? Bij ons in huis bestaat het gezin voor 3/4 uit een Indo huidskleurtje dus het Vitamine D pijl aanvullen kan geen kwaad en dan kun je het beter op een leuke manier doen.

De Claudi & Fin Yoghurt ijsjes kun je bijvoorbeeld hier vinden.

Langer en stylish vers houden

Langer vershouden, je maaltijd bewaren en direct stijlvol serveren, je mooie salade stijlvol meenemen naar een picknick en zo zijn er nog wel meer ideeën.

Daphne's Zomer Happy Musthaves Wk 1 - Tips van Foodinista - Mepal vershoudschalen

Geloof mij het kan allemaal! Maar het kan ook heel eenvoudig en daar maak je mij het meest blij mee en ik weet dat jij daar ook voor te porren bent. Ik ben al weer geruime tijd fan van de Mepal Cirqula Multikom set en deze wil ik toch nog even met je delen. Praktisch, kwalitatief sterk en stijlvol. Een musthave voor in de keuken! En ik weet het, want ik gebruik de set al weer een half jaar en het is een blijvertje. De Mepal Criqula Multikom sets zijn er in diverse kleuren, stijlen en formaten en daardoor is er voor iedereen wel een match te vinden.

De Mepal Cirqula Multikom set kun je bijvoorbeeld hier vinden.

Espresso drinken met stijl

De dag begint pas goed met een sterke kop koffie of sluit je geen maaltijd af zonder espresso? Herkenbaar, maar dan moet het wel in een mooie esprossokop.

Espressokopjes van HK Living - Daphne's Happy Musthaves Zomer Week 1 2020 - Tips van Foodinista

Zelf hebben we een nieuw koffiemachine, waar we veel meer mee mogelijk is. Kortom espresso, cappuccino, flat whites; je noemt het en het kan. Zalig! Maar wat er dan voor mij dan ook bij moet? Inderdaad nieuw koffieservies. Ook heb ik uit Naxos prachtige keramieke espressokopjes meegebracht, maar er zijn er gesneuveld. Het is tijd voor iets nieuws. Ik ben verliefd geworden op de lijn van HK Living. De kleuren, de vormgeving en het allereerste wat in huis moet komen zijn deze espressokopjes en jij wilt ze toch ook hebben?

De HK Living espressokopjes kun je per 6 bestellen en bijvoorbeeld hier vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie