Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – April 2021 van Foodinista

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – April 2021 van Foodinista

Deel deze post

April 2021! Een nieuwe maand en tijd voor een nieuw maanddagboek. Even terugkijken naar de maand April. Een maand waarin wel het gezellig hebben gemaakt. Pasen, Koningsdag, van alles hebben we het beste gemaakt. Het huis versierd, gezellig gebruncht met opa’s en oma’s, in tuin veel Paaseieren gezocht, geknutseld met de kinderen en voor Koningsdag in de straat onze eigen Koningsspelen georganiseerd. We leren er met elkaar het beste van te maken. Eigenlijk beginnen we het kleine kneuterige steeds meer te waarderen. Was ik vorige maand een beetje down door alle griepjes en dokterbezoeken, in quarantaine met elkaar en weer thuis onderwijs… in april hadden we ons ritme weer een beetje terug. Ik blijf je dan ook meenemen in onze maandelijkse dagboeken en een kijkje achter het blog en bij ons thuis. Ik deel ook nog even leuke kortingsacties en winacties met je die je natuurlijk niet wilt missen! In ieder geval deel ik alles weer in ons April dagboek met leuke uitjes die nog wel kunnen, activiteiten met kinderen en meer ervaringen. Kijk je mee in het Foodblog Maandoverzicht – April 2021 van Foodinista.

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – April 2021 van Foodinista

Foodblog Maandoverzicht – April 2021 van Foodinista – Wat hebben wij allemaal gedaan?

Gezellig Pasen!

Paasbrunch thuis - maandoverzicht Foodinista

De maand begon met de Paasbrunch. Veel vrolijkheid in huis! In het maandoverzicht van Maart deelde ik al met je hoe we het thuis gezellig aan het maken waren voor de Paasdagen en hoe we aan het knutselen waren voor Pasen. Nu gingen we echt brunchen. Naast alle Paasrecepten maakte ik het voor de Paasdagen toch makkelijk en hebben we 2x een brunch besteld.

Paasbrunch thuis - maandoverzicht Foodinista

Tijdens de Paasdagen werd er eindeloos Paaseieren gezocht in de tuin. We moeten er tenslotte zelf een feestje van maken.

Paaseieren zoeken in de tuin
Paaseieren zoeken in de tuin
Paaseieren zoeken in de tuin
Paaseieren zoeken in de tuin

De buit was groot, maar alles is nu bijna op!

Lichtpuntje Koningsdag vieren

Koningsdag vieren we misschien niet meer zoals voorheen en soms voelt de reden ook niet meer hetzelfde, maar iedere reden voor een feestje is er één! Gelukkig waren er dit jaar weer Koningsspelen op school en was het ook nog mooi weer!

Koningsdag op school

Een heel erg blij kind na een hele leuke Koningsdag op school! (Het lijkt misschien niet zo, maar hij was ontzettend trots… en moe….)

Koningsdag in de straat

Het begint traditie te worden die we dankzij Corona en de lockdown zijn gestart, maar wat zo ontzettend leuk is! In de ochtend met de kinderen in de straat Koningsdag vieren en Oud-Hollandse spelletjes spelen. Echt even met elkaar en natuurlijk op gepaste afstand.

Fietsen versieren in de straat voor Koningsdag

Fietsen versieren en knutselen met elkaar en daarna Koningsdag openen. Daarna is het tijd voor nog een aantal spelletjes met elkaar.

Fietsje versieren voor Koningsdag

En natuurlijk in stijl gekleed!

Samen Koningsdag vieren

En uiteindelijk geen Koningsdag zonder Oranje taartjes. Oranje cupcake, oranje soes of oranje tompouche. Welke kies jij?

Oranje tompouche, oranje soes of oranje cupcake voor Koningsdag

Zo hebben we de maand gezellig kunnen afsluiten! Op naar Mei met vakantie! Natuurlijk zijn er ook nog leuke acties.

Winacties en kortingcodes van Foodinista!

Vergeet de leuke winacties niet bij Foodinista op bijvoorbeeld Instagram. Volg mij ook op Instagram, zodat je de leuke acties niet mist!

In April kon je bijvoorbeeld deze mooie set van Garnier winnen voor het hele gezin!

Maar ook deel ik heel leuke Kortingscodes uit! Zoals bijvoorbeeld de volgende en er staan ook regelmatig exclusieve recepten op Instagram.

Bonne Maman Kortingscode voor Moederdag

Nog een leuk en lekker idee voor het Moederdagontbijt! Maak deze ontbijttoetjes met de nieuwe fruitspreads van Bonne Maman met 30% minder suiker – Bonne Maman meer fruit minder suiker –. Het hele recept staat op mijn Instagram account. Regelmatig nog meer tips ontvangen. Volg mij dan ook op Instagram.

Voor het maken van dit recept of voor een extra leuk Moederdag cadeau mag ik van Bonne Maman een kortingscode weg geven! Bonne Maman heeft voor Moederdag een speciale Ik Hou Van Jou Box samengesteld! Met heel veel leuke en lekkere smaken. Met de kortingscode BONNEMAMAN21 krijg je 5 Euro korting op deze speciale Moederdagactie van Bonne Maman. Kijk hier voor de leuke actie van Bonne Maman.

Tot Mei!

Liefs,

Daphne

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie