Tip gratis ondersteuning bij afvallen met Happy Weight en zilveren kruis - Tip dit pompoensoep recept

Tip gratis ondersteuning bij afvallen met Happy Weight en Zilveren Kruis – Tip dit Happy Weight pompoensoep recept

Deel deze post

Het nieuwe jaar komt er aan. Zeg het maar eerlijk. Je hebt goede voornemens. Één daarvan is waarschijnlijk afvallen of een gezondere levensstijl en beter in shape komen. Je ook het hele jaar door beginnen met je lifestyle omgooien. Die paar feestdagen maken echt het verschil niet. Het pompoensoep recept met kaneel is al een goed idee voor gezond en lekker eten. Deze goede plannen bereiken op eigen kracht blijven toch altijd moeilijk al is het heel nobel en heel knap wanneer je het kunt. In ieder geval is het altijd prettig om weer inzicht te krijgen in wat een gezondere levensstijl ook al weer is en hoe je misschien een beetje de weg bent kwijt geraakt de afgelopen tijd. Bij Happy Weight en Zilveren Kruis begrijpen ze je helemaal.

Moeite met gezonde levensstijl vasthouden

Het gaat meestal een tijdje goed. Dan komen er opeens feestjes om de hoek kijken, vakantie en je bent druk en voor je het weet glipt de regelmaat je uit handen. Tijd voor een nieuwe start. Wellicht niet alleen met eten, maar ook voor meer beweging en inzicht en hoe je meer balans krijgt in je eigen levensstijl en uiteindelijk ondersteuning bij afvallen en daar langdurig resultaat mee boekt. Met het programma Happy Weight en Zilveren Kruis kun je dit bereiken. Als deelnemer aan het Happy Weight Programma ontvang je naast al deze inspiratie een gratis Happy Weight drinkfles, Happy Weight receptenboek en praktische taillemeter, zodat je ondersteuning krijgt bij het programma en je voortgang kunt meten. Het mooiste komt nog!

Happy Weight en Zilveren Kruis met 100% vergoeding

Wanneer je bij Zilveren Kruis bent verzekerd dan kun je gratis deelnemen aan het Happy Weight programma. Een gezonde levensstijl bereiken? Je krijgt voor Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis. Als cadeautje krijg je van mij nu alvast een recept voor pompoensoep met gember en kaneel, zodat je weet dat je bij Happy Weight gewoon heel lekker en gezond kunt eten.

Tip gratis ondersteuning bij afvallen met Happy Weight en zilveren kruis - Tip dit pompoensoep recept

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Tip gratis ondersteuning bij afvallen met Happy Weight en zilveren kruis - Tip dit pompoensoep recept

Ingrediënten vegetarische pompoensoep met gember voor 4 personen

  • 1 hele flespompoen
  • 1 ui
  • geraspte gember
  • appel
  • 500 ml groentebouillon
  • 1/4 theelepel kaneel
  • snufje kruidnagel
  • snuf peper en zout

Tips voor de bereiding van de gember pompoensoep van Happy Weight

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten
Benodigdheden: pan, ovenschaal, snijplank, mes, spatel, staafmixer, maatbeker

Tip gratis ondersteuning bij afvallen met Happy Weight en zilveren kruis - Tip dit pompoensoep recept

Recept gember pompoensoep met kaneel

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de flespompoen met schil in 6 grote stukken. Juist de shil is erg vitaminerijk. Verdeel over de ovenschaal. Snijd de appel en ui in stukken. Verdeel de gember over de appel en pompoen. Strooi de kaneel, kruidnagel, peper en zout over de groente en fruit. Druppel olie over de pompoen en de andere ingrediënten. Plaats de ovenschaal in de oven op 200 graden.

Ik heb het recept iets aangepast, want bij originele recept bereid je de soep direct in de pan met bakken in de pan. Ik kies voor iets makkelijker en roosteren in de oven.

Pompoensoep met kaneel en gember maken

Kook in de soeppan de 700ml groentebouillon. Wanneer de pompoen uit de oven komt dan haal je de pitten uit de pompoen. Al het overige kan in de pan. Laat het geheel nog even langzaam doorkoken voor ongeveer 5 minuten. Pureer de pompoensoep met gember en je pompoensoep is klaar.

Nog meer lekkere recept en aan een gezonde levensstijl beginnen? Wacht niet! En start met Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis. Maak zelf alvast de pompoensoep met gember en kaneel.

Geen reactie's

Geef een reactie