Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Zomer overzicht – Juli en Augustus 2021 van Foodinista

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Zomer overzicht – Juli en Augustus 2021 van Foodinista

Deel deze post

Een Foodblog Zomer overzichten – Juli en Augustus 2021 van Foodinista in één keer. Het was zomervakantie en we pakken deze twee maanden gewoon in één keer! Een nieuwe maand en tijd voor een nieuw dagboek. Even terugkijken naar de zomer, waar we op vakantie gingen en hebben genoten van de zomervakantie, maar natuurlijk ook andere activiteiten. De afgelopen maand was ik minder actief, maar op Instagram (waar je het ook nog kunt terug bekijken) en op Facebook heb ik onze belevenissen natuurlijk gedeeld. De kinderen zijn weer naar school en we hebben genoten van de zomervakantie. Tijd om alles te delen op de blog en om er een lang zomerblog van te maken. We gingen op vakantie naar Boedapest en Frankrijk. Deze reisverhalen en leuke tips ga ik heel snel met je delen! Maar in dit Foodblog Zomer Overzicht alvast een aantal momenten. Tussendoor ben ik zeker ook nog de deur uit gegaan en ik ga het met je delen! Ik blijf je natuurlijk meenemen in onze maandelijkse dagboeken en een kijkje achter het blog en bij ons thuis. Ik deel ook nog even leuke kortingsacties en winacties met je die je natuurlijk niet wilt missen! In ieder geval deel ik alles weer in ons Zomer dagboek, waarin ik je in één keer meeneem in de maanden Juli en Augustus, met leuke uitjes die wel kunnen, activiteiten met kinderen en meer ervaringen. Kijk je mee in het Foodblog Zomer overzicht – Juli en Augustus 2021 van Foodinista.

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Zomer overzicht – Juli en Augustus 2021 van Foodinista

Foodblog Zomer Overzicht – Juli en Augustus 2021 van Foodinista – Wat hebben wij allemaal gedaan?

Avondje Zeeland

mosselen eten in Middelburg

De maand begon met een avondje Middelburg. ‘Date night’. Een hapje eten op het terras en naar een intiem concert van Pascal Jacobs, de frontman van Blof.

Klein concert Pasal Jacobs in Middelburg
Ijs eten in Middelburg

De avond hebben we afgesloten met een heerlijk ijsje van IJssalon Fresco, waar je kunt kiezen uit heerlijke smaken ijs die suikerarm en lactose vrij zijn, maar echt een verrassing!

Zwemdiploma Florian!

De volgende dag was een grote dag! Florian heeft zijn zwemdiploma A gehaald!

Florian heeft zijn zwemdiploma

Middag naar de kermis

En eindelijk kunnen we weer naar de kermis! Dus daar gingen we.

Middag naar de kermis in Kaatsheuvel
De mooiste poppenhuizen van echt hout
Kermis in Kaatsheuvel
Kermis in Kaatsheuvel
Kermis in Kaatsheuvel

En zoals het hoort is het een echte Nederlandse kermis met heel veel regen.

Kleine Bakker

Bakken met mini LOL Bakker

L.O.L. Surprise viert dit jaar een feestje! L.O.L. is jarig en Philou kreeg deze bakset om de keuken mee in te duiken! Leuk he?

Eropuit met de kinderen

Spelen bij het Genieten in Kaatsheuvel

Mooie zomerdagen waren er zelden deze zomer, maar in bij de Loonse en Drunense duinen is er veel te doen, zoals de speeltuin ‘t Genieten.

Datenight – Tapas eten in Breda

Het was tijd voor een datenight! Een echte uitgebreide datenight, terrasje en heerlijk uiteten. Zo ontspannen leek wel echt heel lang geleden. Wij gingen een avondje eten bij Gaudim in Breda.

Tapas eten in Breda
Tapas eten in Breda
Tapas eten in Breda

Zomers weekend

Het was echt een zomers weekend en de volgende dag gingen we weer naar Breda. De dag brachten we door op het strand. Het strand van Breda. Belcrum Beach.

Op stap met de kinderen in Breda Belcrum Beach
Op stap met de kinderen in Breda Belcrum Beach

Spelen in het zand, muziekje erbij en beachfood.

Zomer vakantie begonnen! Uit eten bij de Griek

De zomervakantie was echt begonnen en toen kwam ook het hele slecht weer. Wij begonnen wel in zomerse sferen met een etentje bij de Griek in Breda. Meestal gaan we daar naartoe met carnaval, maar nu met de kinderen. Genieten van Griekse mezzes. En ze vonden het heerlijk! Tijd voor een vakantie naar Griekenland dus.

Grieks eten in Breda

Florian op Scouting kamp!

Scoutingcamp Florian

Florian vertrok de eerste week van de vakantie weer op scouting kamp en het was weer geweldig! Deze keer was ik ook minder zenuwachtig. Het was tenslotte de twee keer. Zelf wist hij ook wat er ging gebeuren dus Florian had er alleen maar heel veel zin in. Toen het kamp was afgelopen haalden wij hem op en gingen we direct door op vakantie naar Boedapest.

Sushi night!

En wanneer de kinderen van huis zijn, want Philou ging bij opa en oma logeren, dan halen papa en mama sushi!

Sushi Night voor ons zelf

Oostenrijk

Op de eerste zaterdag in Augustus haalden wij Florian op bij scouting kamp en reden we direct door naar Boedapest met een tussenstop in Oostenrijk. Deze tip ga ik nog met je delen.

Vakantie in Boedapest

Na Oostenrijk reden we door voor een week vakantie in Boedapest. Een stad waar je je echt niet verveelt. Met kinderen is de stad Boedapest geweldig. In Boedapest is heel veel te beleven. Alle nieuwe tips zal ik binnenkort delen in een nieuw blog over de stad Boedapest.

Vakantie Frankrijk met Suncamp

Na een week thuis, heel veel was, logeren, spelen en naar de kdv vertrokken we weer op vakantie naar het zonnige Frankrijk met Suncamp! Twee weken genieten van Franse sferen en zon, zee en strand. Een combinatie van Provence en Cote d’Azur.

In de aftermovie kun je al heel veel sfeerbeelden bekijken, maar al onze tips ga ik nog uitgebreid met je delen op de blog. De camping, onze favoriete stranden, restaurants, camping recepten en leuke activiteiten met de kinderen in de omgeving.

Samenwerkingen en kortingsacties

Op de blog en op Instagram kon je ook deze zomer deelnemen aan winacties en er zijn mooie kortingscodes gedeeld, zoals de onderstaande acties. Binnenkort ga je ook weer nieuwe acties vinden!

Tot September!

Liefs,

Daphne

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie