Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 2 – Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode

Deel deze post

Daphne’s Zomer Happy Musthaves – Fotoboek tips voor mooie herinneringen, want zo moeilijk is het niet!

Blijven bij jou de vakantieherinneringen ook vooral op je telefoon staan? Misschien deel je een aantal foto’s op Insta of op FB, maar daar blijft het bij? Dat is toch zonde! Het blijft toch leuk om je herinneringen tastbaar te hebben en om door een fotoboek te kunnen bladeren en echt te kunnen nagenieten. Je eigen fotoboek maak je eenvoudig en voordelig bij Ons Fotoboek. Nu we weer op vakantie gaan en weer vaker de deur uit gaan is het alleen maar leuker om deze herinneringen te bundelen. Ik doe dit zelf ook niet dagelijks. En ik moet eerlijk toegeven dat ik nog heel veel fotoboeken moet maken dus ik kijk goed naar de verschillende aanbieders wanneer het gaat om prijs, kwaliteit en ook waarom ik een fotoboek wil afdrukken. Om diverse redenen kwam ik deze keer bij Ons Fotoboek uit waar ik onze reis naar de Ardeche en Toscane bundelde voor leuke herinningen samengevat in een leuk fotoboek.

Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode

P.s. met de kortingscode Daphne50 geef ik je 50% korting op het maken van je eigen Fotoboek bij Ons Fotoboek!

Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode van Foodinista voor 50% Korting
Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode van Foodinista voor 50% Korting

P.s. met de kortingscode Daphne50 geef ik je 50% korting op het maken van je eigen Fotoboek bij Ons Fotoboek!

Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken

Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken

Regelmatig hang ik foto’s op in huis en laat ik foto herinnineringen afdrukken. Na een vakantie is dit niet veel werk. Voor een fotoboek neem ik mij altijd het beste voor. Ja dat ik ga ik snel doen, maar dan komt het dagelijkse ritme meer en dan ben ik te druk met van alles. Voor het maken van een uitgebreid fotoboek heb je veel tijd nodig. Ik vind van wel en daarbij ook wel budget. Een dik fotoboek met veel foto’s en ook een harde kaft kan duur zijn en veel werk. Alle tierelantijntjes die er bij komen kijken. Het is leuk, maar niks is gratis. Uiteindelijk kost dit veel tijd. Achtergronden per pagina uitzoeken, tekstjes erbij schrijven en alles apart vormgeven. Dan zijn er de fotoboeken van Ons Fotoboek. Overzichtelijk en simpel om te maken. Wat ik vooral in deze Happy Musthaves wil laten zien: wat voor leuke, makkelijke en creatieve mogelijkheden er zijn voor het afdrukken van je vakantiefoto’s en hoe je simpel vakantie herinneringen kunt maken en kunt delen. Mijn bevindingen ga ik met je in de blog delen. Dit is zoals we dat doen bij de Happy Musthaves van Foodinista. Je begrijpt het al in de happy musthaves deel ik mijn favorieten. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan! Of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de favoriete kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche, zoals nu het afdrukken van je favoriete vakantie foto’s, zodat je herinneringen bij blijven. Kijk je mee met Daphne’s Zomer Happy Musthaves – Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken?

P.s. met de kortingscode Daphne50 geef ik je 50% korting op het maken van je eigen Fotoboek bij Ons Fotoboek!

Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode van Foodinista voor 50% Korting
Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode van Foodinista voor 50% Korting
Makkelijk en snel een vakantie fotoboek maken + Kortingscode van Foodinista voor 50% Korting

Foto herinneringen – Makkelijk een fotoboek maken

De laaste jaren zijn we niet in het buitenland geweest, maar dit gaf wel de tijd om juist de herinneringen te bundelen in een vakantieboek. Van onze vakantie naar de Ardeche en onze vakantie naar Toscane moest ik nog een fotoboek maken. Dit was één reis en dit heb ik dan ook verzameld in één fotoboek. Dit ging bij Ons Fotoboek heel makkelijk. Foto’s uploaden, vorm van fotoboek uitkiezen, aantal pagina’s kiezen, de foto’s op volgorde zetten, kleur van fotoboek kiezen en de kaft en achterkant kiezen. Klaar was ik. Waarom wijkt de prijs van zo af? Bij Ons fotoboek krijg je meer een magazine met een stevige kaft. Daarbij geen extra’s, zoals teksten, extra figuurtjes overal aparte kleuren. Geewoon eenvoudig, maar ook weinig werk. Binnen 30 minuten was ik klaar! Fijn en voor maar 15 Euro (ongeveer en afhankelijk van het aantal pagina’s, want je kunt natuurlijk een heel dik foto album maken) kost het om dit fotoboek te maken. Maar ik mag je een kortingscode aanbieden, waarmee het maar 7,50 Euro kost! Met de kortingscode Daphne50 krijg jij 50% korting bij Ons Fotoboek. P.s. dit kan op je laptop, maar je kunt ook de app downloaden op je telefoon wat ik deed. Super makkelijk en dan is de kortingscode ook geldig!

Meer leuke cadeautjes bekijken of tips voor in huis? Bekijk dan ook eens mijn 30 Valentijnsdag cadeautjes tips!

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie