Franse bakboek vakansfeer kookboek tips foodblog Foodinista Frankrijk

Vakantiesfeer kookboek tips van Foodblog Foodinista

Deel deze post

Ken je het gevoel als je op reis bent geweest, het eten zou je wel mee naar huis willen nemen. Soms aan het einde van je reis, als je lang bent weg geweest, zijn er altijd een aantal lievelingsgerechten uit eigen keuken, waar je weer trek in krijgt. Vervolgens zou je het liefst je vakantiekeuken vast willen blijven houden om de vakantie mee naar huis te nemen. Nou met deze kookboeken kun je het vakantiegevoel nog wat langer vasthouden in je eigen keuken. Welk vakantiesfeer kookboek is jouw favoriet? Ga je voor Spanje, Griekenland of Frankrijk of wellicht heb je andere favorieten?

Vakantiesfeer kookboek tips van Foodblog Foodinista

Vakantiesfeer kookboek tip 1: Spaanse tapas

Je buik nog niet helemaal vol gegeten aan de Spaanse tapas of wil je gewoon heel graag weten hoe je ze allemaal zelf maakt? Dan is dit boek perfect. In dit Spaanse Tapas boek staat het helemaal beschreven met meer dan 300 tapa recepten uit Spanje. Ook kun je voor pincho’s nog leuke inspiratie vinden op het foodblog. Een aantal leuke recepten voor pincho’s heb ik al voor je klaar staan. Tapas bestaan natuurlijk niet alleen uit broodjes en die recepten staan ook allemaal in dit kookboek met een hoog gehalte Spaanse vakantiesfeer.

vakantiesfeer kookboek tips tapas kookboek spanje foodblog Foodinista tip

Kookboek: Hola Happines
Aantal pagina’s: 240
Aantal recepten: 300+

Boekenbeurs - BEBoekenbeurs - BE

Vakantiesfeer kookboek tip 2: De Griekse Eilanden

Naar Griekenland geweest en nog niet uitgegeten? Alle calamaris, soufvlaki’s, tzatziki’s, salades en zoete desserts staan er allemaal in. De blauw met witte kookbijbel van de Griekse Eilanden.

Vakantiesfeer kookboeken Griekse Eilanden Griekse recepten

Kookboek: De Griekse Eilanden
Auteur: Rebecca Seal
Aantal Pagina’s: 256
Aantal recepten: 240

Vakantiesfeer kookboek tip 3: Het Franse bakboek

Wat ik altijd echt genieten vind in Frankrijk is eigenlijk de pattiserie. Thuis eet ik er helemaal niet veel van. Alleen in Frankrijk de éclairs, frambozentaartjes, croissants, chocolade koffiekoeken voor het ontbijt en eigenlijk hoort het ook bij vakantie genieten. Het is geen kookboek voor iedere dag misschien, maar wel een kookboek met Franse geheimen om deze heerlijkheden ook in je eigen keuken te benaderen en het Franse bakboek.

Franse bakboek vakansfeer kookboek tips foodblog Foodinista Frankrijk

Kookboek: Het Franse bakboek
Auteur: Jean Michel Raynaud
Aantal Pagina’s: 240Aantal recepten: 200+

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief..

Geen reactie's

Geef een reactie