Plaattaart met mozzarella, tomaat en pancetta recept van Foodblog Foodinista

Top 5 Hartige taarten en plaattaarten

Deel deze post

Wij zijn er dol op! Waarop? Hartige taarten en plaattaarten. Je kunt zo heerlijke variëren. Wat wel duidelijk is geworden dat is dat jullie de recepten voor hartige taarten en plaattaarten op de foodblog ook wel kunnen waarden. De hartige bakrecepten worden goed gelezen, geliked en er komen veel reacties op. Ik begrijp het wel. Een hartige taart is niet zo heel moeilijk om te maken, heel erg lekker, makkelijk voor heel veel momenten en daarbij kun je ontzettend veel variëren. Voor in de herinnering en om je te inspireren met de hartige taarten recepten op de foodblog verzamelde ik er vijf in dit artikel om nog een beetje extra te inspireren, want misschien zijn er wel, waarvan je nog niet wist dat deze ook op de blog staan. Dan is het tijd voor bakken, smullen en genieten. Want de plaattaarten en hartige taarten zijn tenslotte lekker bij het diner, de lunch, de borrel en wie weet de picknick of een stukje in de lunchbox. Eet smakelijk! En p.s. welke hartige taart of plaattaart is jouw favoriet op de foodblog? Of heb jij nog een leuk idee voor een recept, maar denk je Daphne werk deze ingrediënten eens uit in een mooi recept. Laat het mij weten!

5 Recepten voor hartige taarten en plaattaarten

Hartige tonijntaart

Hartige taart met tonijn recept van foodblog Foodinista

Echt een favoriet op de blog en ik begrijp het wel. De hartige taart met tonijn. Het recept is best wel simpel, een budget recept, geliefd bij het gezin en het zijn ingrediënten die je vaak wel in huis hebt. Ik noem deze hartige taart zelf ook wel een restjestaart met tonijn die gruwelijk lekker is. Het recept voor tonijntaart kun je hier vinden.

Plaattaart met champignons en paddenstoelen

Plaattaart met gemengde paddenstoelen en kruidenroomkaas recept van Foodblog Foodinista

Met deze hartige taart weet je tegenwoordig altijd wat je met je champignons en paddenstoelen moet doen. Maak met je champignons en paddenstoelen een heerlijke plaattaart met champignons. Smullen maar en ook nog eens super simpel. Het recept voor de taart met champignons ga je hier vinden.

Plaattaart met courgette, brie, appel en spek

Recept plaattaart met brie appel spek en courgette foodblog Foodinista

Zoet en zout komen samen in deze hartige plaattaart. Populair bij jullie, maar ook bij ons thuis. Want wat op de deze plaattaart is gewoon zo lekker. De plaattaart met brie, spek, courgette en appel is smullen en het recept ga je hier vinden.

Plaattaart Caprese met pancetta

Plaattaart met mozzarella, tomaat en pancetta recept van Foodblog Foodinista

Ook zo dol op Caprese, kortom mozzarella met tomaat en basilicum. Dan kun je natuurlijk ook een plaattaart Caprese maken! En dat deed ik in dit recept. Daarbij ging nog extra lekker pancetta. Wil je geen vlees dan kun je de pancetta weg laten. Geen probleem. De Italiaanse plaattaart met mozzarella en tomaat kun je hier vinden.

Herfst hartige taart met pompoen en geitenkaas

Pompoentaart met geitenkaas en champignons recept van foodblog Foodinista

De herfst in een hartige taart? Dat deed ik met deze hartige taart, namelijk pompoen, geitenkaas en champignons. Smullen maar van een heerlijke hartige taart en eventueel met een salade erbij. Het recept voor de hartige taart kun je hier vinden.

Quiches recepten van Foodblog Foodinista

Meer recepten voor hartige taarten? Wat dacht je van de volgende recepten:
– Maak ook een uienkaastaart met spekjes.
– Of maak een hartige tonijntaart.
– Of ga voor de preitaart!

Meer blogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie