Kamperend Europa ontdekken met het gezin Foodinista

Kamperend Europa ontdekken met het gezin incl. VLOG!

Deel deze post

Oké als je mij langer kent dan denk je zeer waarschijnlijk: Jij? Kamperend Europa ontdekken. En dan volgt er een hard gelach. Dat kan ik begrijpen. Dol op hotels, in hotels gewerkt en dan ga je kamperen. Nou er is een grote diversiteit als het gaat om kamperen. Dat heb ik de laatste jaren wel ontdekt. Van een staplaats, tent naar de glamping en de mooiste stacaravans. Onlangs heeft Eurocamp mij dit weer laten zien tijdens en gezellig dagje op de camping in Duinrell met de mooiste nieuwe stacaravans, waar ik spontaan zin kreeg in vakantie. Wat ik eigenlijk altijd heb. Maar onze reizen naar Toscane en Venetië, ja toen verbleven wij ook op een camping. Wel in een grote stacaravan. Waarom ik compleet om ben? En waarom ik het een ideale gezinsvakantie vind? Lees verder.

Wellicht had je de gedachte om ook onze reis in Italië te volgen. Door mijn zwangerschap en bijkomende klachten is deze een jaar uitgesteld. Uiteindelijk moet je van je reis en vakantie echt kunnen genieten en is het gewoon volop verstandig. Maar! Wel gaan we in mei naar Zeeland met Eurocamps en wellicht even leuk, had je deze mogelijkheid niet verwacht en is de inspiratie gewoon heel erg leuk! En heb jij tips? Laat het dan zeker weten!

Kamperen in luxe en kamperend Europa ontdekken

Ja dat kan tegenwoordig. Afgelopen voorjaar verbleven wij bijvoorbeeld in een drie slaapkamer stacaravan, met loungebank op het terras, grillplaat, barbecue en niet vergeten de Nespresso machine. Een goed begin van de dag, al ging ik wel eens snel naar de koffiebar van de camping. Dat is tenslotte vakantie en moet wel in Italië. Een mooie combinatie voor kinderen en ouders. Een fijne stacaravan en verblijven op een topcamping met zwembad, bij het strand, beachclub en niet vergeten de dagelijkse animatie. Eerlijk de peuter ging naar de kidsclub en papa en mama hadden ook even een moment voor zichzelf.

Eurocamp stacaravan inrichting Kamperend Euro ontdekken Foodinista
Slaapkamer Eurocamp Stacaravan Foodblog Foodinista

Ontdekkingstocht bij Duinrell

Zo werd ik uitgenodigd om bij Duinrell de nieuwe stacaravans van Eurocamp te ontdekken. Het regende heel de dag, maar met in gedachte een zonnetje erbij bevond ik mij weer op een heerlijk vakantie adres. De stacaravans van Eurocamp leken nog wel ruimer opgezet. Feitelijk was dit ook zo. Grote kledingkasten en een heerlijke bank in de woonkamer. Ja kamperen wordt steeds luxer. Ik ging even op zoek naar informatie over mijn favoriete stacaravan van Eurocamp. De Aspect, wellicht voor de echte kampeerders gaat dit te ver, maar zoek je een mooie overnachtingmogelijkheid voor het gezin, familie of vriendengroep? Dan zeg ik denk ook eens kamperen en verdiep je erin.

Lunch van Keukenliefde dagje Eurocamp Foodinista

Mijn dagje voorbereiding op de volgende kampeerreis

Uitgebreid heb ik de Aspect kunnen beleven. Op de zaterdag in Duinrell kreeg ik een vlogworkshop en samen met Melissa van All in Mam hebben we een uitgebreide vlog op genomen. Spannend en voor ons beiden de eerste keer. Laat je weten of het leuk is? Daarna kregen we een heerlijke lunch van Keukenliefde aangeboden. Vol in de zomerse vakantiestemming en met heerlijke vakantiegerechten met een vleugje Zuid-Europa. Een fijne afsluiter van de dag en zelf kijk ik uit naar een gezinsreis in Mei die waarschijnlijk plaats gaat vinden in Frankrijk. Heb jij ook al zo veel zin in de lente en zomer? Zelf kan ik continue aan vakantie denken en op dit moment nog meer.

Meer reistips ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie