Infused water sportbeker foodblog Foodinista

Infused water smaken tips

Deel deze post

Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme zomer, dan is het weer niet goed. Alleen wat natuurlijk heel belangrijk is, verkoeling! Hoe zoeken we de verkoeling op? Veel drinken! Of in ieder geval voldoende. Wat belangrijk is om te drinken. Water. Een tijdje terug heb ik al een blog geschreven over meer water drinken en wat voor mij werkt. Nou met 40 graden vind ik het sowieso niet zo moeilijk, maar toch wil ik ook graag een beetje lekker water en dan gezond met een smaakje. Infused water dus eigenlijk. Welke smaken voor Infused water zijn lekker en ook nog eens gezond en hoe kun je een beetje afwisselen. Ik drink nu sowieso graag infused water, maar drink het ook in de sportschool bijvoorbeeld en bij het eten vind ik het een hele lekkere smaakcombinatie geven. Dus tijd voor mijn infused water smaken tips!

Infused water smaken en recepten

Er zijn zo veel lekkere smaken vooral voor de zomer, dat infused water echt niet snel gaat vervelen. Wat dacht je van de volgende smaken. Ook zijn ze nog eens heel gezond. Sowieso is water reinigend, maar al het fruit is natuurlijk ook vol vitamine en de kruiden zijn ook reinigend voor je lichaam. Mijn tips zijn.

  • Munt + watermeloen + citroen
  • Peterselie + sinaasappel + limoen
  • Rozemarijn + grapefruit + citroen
  • Koriander + gember + ananas
  • Basilicum + komkommer + meloen
  • Jalapeño pepertje + aardbei + limoen
  • Kaneel + appel + citroen
  • Rozemarijn + appel + framboos
  • Munt + ananas + komkommer
  • Kaneel, met fruit

Met een jalapeno pepertje vind ik bijvoorbeeld heel leuk en lekker bij een mexicaans etentje of de koriander, gember bij een Aziatische maaltijd. De gember is ook nog heel gezond voor de reiniging van je lichaam, kaneel met fruit heeft de zelfde werking.

Al het fruit kun je gewoon in een kan doen, alleen dan schenk je het fruit ook in je glas en ga je de vezels of het fruit drinken. Help, wat gezond denk je nu, haha. Natuurlijk daar is niks vervelends aan, alleen het drinkt niet prettig. Als tip, drink ik mijn infused water altijd uit een infuser waterfles en de fles heb ik trouwens ook aan de kinderwagen hangen. Alleen thuis is het niet zo makkelijk, daarvoor staat deze supermooie kan op mijn bucketlist.

Infused water recepten foodblog Foodinista

Mijn bucketlist infused waterkan voor Infused water wat vind jij er van?

Voorlopig doe ik het met deze infuser sportbeker, maar ook daar drink ik heel lekker uit!

Infused water sportbeker foodblog Foodinista

Hoe drink jij je infused water het liefst? Ik leest het graag!

Meer recepten? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie