Honing Superfood

Beauty Food – De kracht van Honing superfood

Deel deze post

Wist je dat heerlijke zoete honing superfood is voor je huid en dan niet alleen om te eten, maar ook om op je huid te smeren? Ja dat is weer eens iets anders.

Alleen honing kun je heel goed gebruiken als een masker. Honing zorgt er voor dat wondjes en puistjes heel snel genezen. Het masker is dus heel reinigend en laten we heel eerlijk zijn de honing is wel een hele voordelige optie om als masker te gebruiken. Honing werkt op je gezicht als een honing superfood masker en zorgt voor een pealing. De honing is plakkerig, reinigend en helend en zorgt er voor dat het vuil meeneemt, wondjes sneller heelt en door het plakkerige neemt het de vuiligheid mee van je huid.

Honing superfood

Ben jij er nu van overtuigd dat dit ook voor jou werkt, zoals ik ben. Dan is het wel belangrijk dat je geen honing gebruikt, waar kleurstoffen, suiker aan toe zijn gevoegd. De honing die je doorgaans in de supermarkten koopt. De voorkeur gaat uit naar een pure honing dus een honing superfood of eigenlijk, zoals honing altijd al bedacht is.

Honing Superfood

Natuurlijk kun je de honing ook gewoon gebruiken voor je gerechten. Eén van mijn favorieten is voor het ontbijt. Reinigende griekse yoghurt, gezonde noten en dan even warm laten worden in de oven met een beetje honing. Een heerlijk ontbijt voor de winter. Erg goed voor je, want honing is rijk aan anti-oxidanten en kan zelfs een verkoudheid tegen gaan. Daarbij is het goed voor de hersenwerking. Een theelepel honing a day keeps the doctor a way.

Honing voor je huid

Zie je, je zelf toch nog niet helemaal smeren met een pot pure honing, maar kan je huid in de winter wel een opknap beurt gebruiken? Dan is er wel een lijn ontwikkeld waar de pure kracht van honing in is verwerkt. In de winter zal deze deze weldadig zijn voor je huid. Denk aan een lipbalm, vette bodybutter en een gezicht masker voor als je toch niet met pure honing op je gezicht smeert.

Honing Superfood

Honing Lipbalm is onmisbaar in de de herfst en de winter. Met de droge lucht in huis.

Honing Superfood

Deze honing bodybutter houd je huid wel smooth met de zoete touch van honing

Honing Superfood

Toch geen pure honing op je gezicht dan zorgt dit honing masker wel voor een mooie huid

Nog zo’n veelzijdig wondermiddel? Met kokosolie kun je ook veel meer dan je zou denken.

Meer blogs ontvangen van Foodinista? Like Foodblog Foodinista en volg de blogs op Facebook of volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie