Foodblog Foodinista Weekmenu – Week 20 – Weekmenu met visrecepten

Foodblog Foodinista Weekmenu – Week 20 – Weekmenu met visrecepten

Deel deze post

We beginnen de week met een nieuwe weekmenu. Het is even iets rustiger geweest op de blog en daardoor was er ook twee weten even geen weekmenu. Ik ben geopereerd aan het tussenschotje in mijn neus en rust was even het allerbelangrijkste. Het is altijd moeilijk de blog even lost te laten. Meer ideeën dan tijd en een weekmenu zou er iedere week op moeten komen. De operatie kwam alleen zo onverwachts dat het even niet anders was. Gelukkig staat er veel inspiratie op de blog en gaan we nu weer verder. De afgelopen tijd zijn er diverse visrecepten op de blog gekomen. De visrecepten zijn ook populair, gezond en kan op diverse momenten gegeten worden. Met deze redenen kun je ook een heel weekmenu met visrecepten samen stellen wat er als volgt uit ziet.

Leuk een weekmenu! Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de weekmenu’s uit 2018 die blijven ook heel leuk en lekker! Je kunt ze hier vinden daarbij zijn er in 2020 ook al diverse weekmenu’s samengesteld die je hier kunt vinden.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij het eerste weekmenu van 2020 en hier kun je het terug vinden.

Weekmenu week 20 – Weekmenu met visrecepten

Maandag – Makkelijke Maandag – Bakplaat recept zalm, knoflookaardappeltjes en groene asperges

ovenplaat recept zalm, knoflookaardappeltjes en groene asperges met parmezaan

Op een makkelijke maandag kun je heel erg lekker eten! Het is alleen de bedoeling dat je de maandag start met een maaltijd die weinig inspannend is. Met een bakplaat maaltijd zet je een heerlijke maaltijd op tafel die je heel eenvoudig kunt bereiden. Lekker grillen in de oven en veel smaak toevoegen. Maak dan ook deze bakplaat met gegrilde zalm, knoflookaardappeltjes en groene asperges met parmezaan. Het recept voor de bakplaat met zalm ga je hier vinden.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Witte asperges met garnalen in roomsaus en krieltjes

Asperges in roomsaus met garnalen recept van Foodblog Foodinista

Groene asperges zijn geen witte asperges. Dus twee keer asperges eten kan prima. Groene asperges zijn ook veel meer Nederlands. Dus witte asperges in roomsaus met verse kruiden, ei, garnalen en lekkere krieltjes. Dit recept staat ook nog eens heel snel op tafel en je gaat het hier vinden.

Woensdag – Breek de week – Kabeljauwshoarma

Shoarma van kabeljauw uit Kookboek Mezze recept Foodblog Foodinista

We breken de week doormidden met een lekker snack recept. We maken shoarma. Shoarma kun je heel makkelijk zelf maken. Natuurlijk met vlees, maar je kunt ook een frisse en lichte visvariant maken. Maak zelf kabeljauw shoara met dit recept wat je hier kunt vinden.

Donderdag – Gezonderdag – Parelcouscous poke bowl met zalm, avocado en edamame

Parelcouscoussalade recept met zalm avocado en adamame foodblog Foodinista

Voor de gezonderdag kiezen we voor een heerlijke poke bowl met als basis parelcouscous. Daarna vullen we de poke bowl met rijke ingrediënten, zoals zalm, avocado, edamame en verse kruiden. Het recept voor de poke bowl ga je hier vinden.

Vrijdag – Borreldag – Vis Borrelplank

Borrelplank met vis recepten van Foodblog Foodinista

Tijd om te borrelen, want het weekend gaat beginnen! Borrelen doen we natuurlijk met vis en op de borrelplank met vis ga je veel inspiratie vinden voor lekkere visrecepten voor op de borreplank. Kijk hier verder.

Zaterdag – Familiedag – Paella met kip, chorizo en garnalen

Paella recept met chorizo, kip en garnalen recept van Foodblog Foodinista

Zaterdag is de familiedag en maak dan een heerlijke paella. Dit kan natuurlijk gewoon op het gasfornuis of je schuift de paella pan op de barbecue. Het recept voor de paella met kip, chorizo en garnalen ga je hier vinden.

Zondag – Genietdag – Risotto met wit bier en courgette en garnalen

Risottorecept met bier, garnalen en courgette foodblog Foodinista

Zondag is het tijd voor verwennerij! Maak risotto, maar een beetje anders. Maak de risotto met bier in plaats van wijn. En vul de risotto rijkelijk met groente, verse kruiden en garnalen! Eet smakelijk deze week en het risotto recept ga je hier vinden.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie