Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 6 Winter 2021

Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 6 Winter 2021

Deel deze post

Een nieuwe week gaat beginnen! Een week met Carnaval en Valentijnsdag. En oké misschien geen weekendjes weg om de liefde te vieren, etentjes buiten de deur of polonaise in een volle kroeg of hossen op een volle markt in Breda. En ja ik mis dat keihard! Maar we moeten het er even mee doen. Wij gaan er thuis wel gewoon een feestje van maken, want we moeten er het beste van maken! Al komt het misschien van diep. Wat ik mij echt goed kan voorstellen met twee kleine kinderen thuis, als ZZP-er en mijn man die ook gewoon door moet werken. Het is echt niet altijd feest. Daarbij hadden wij ook grote tegenslagen de afgelopen tijd. Deze ga ik nog wel delen, maar wanneer de tijd er meer rijp voor is. Voorlopig even het beste er uit halen. En ik inspireer je met leuke tips! Ook in een nieuw weekmenu! In het Weekmenu Week 6 Winter 2021 ga je natuurlijk de dagelijkse tips vinden. Deze dagelijkse tips zijn nodig, maar ook leuke tips voor een carnavalsfeestje thuis, gewoon met elkaar en natuurlijk tips voor een liefdesfeestje voor Valentijnsdag met lekkere hapjes! Kijk je mee voor weer nieuwe inspiratie voor een nieuwe week met dagelijkse kookinspiratie?

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu’s van 2021. In 2020 stelde ik ook een weekmenu voor Valentijnsdag samen.

Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 6 Winter 2021 - Foodblog Foodinista

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 6 Winter 2021

Maandag – Makkelijke Maandag – Plaattaart met courgette, appel, brie en spek

Recept plaattaart met brie appel spek en courgette foodblog Foodinista

We starten de week met een makkelijke plaattaart met courgette, appel, brie en spek. De plaattaart schuif je zo de oven in. Nog een frisse salade erbij en klaar ben je.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Spinaziestamppot met zalm en dillemosterd

Spinaziestamppot met zalm en dillemosterd recept van Foodblog Foodinista

Lekker stampen op dinsdag, want stamppot is echt Nederlands en het gaat koud worden! We maken spinaziestamppot met dillemosterdsaus en zalm.

Woensdag – Breek de Week – Hartenflappen met appelkersen vulling

Valentijns appel en kersen dessert recept

Breek de week met een beetje liefde! A.s. zondag is het tenslotte Valentijnsdag. Maar liefde mag altijd! Bak hartenflappen met appel en kersenvulling.

Op zoek naar leuke cadeautjes voor Valentijnsdag? Kijk dan ook eens hier!

Donderdag – Gezonderdag – Vegetarisch Springrolls met paddenstoelen

Springrolls recept met paddenstoelen, taugé en avocado van Foodblog Foodinista

Veel groente eten? En een gezonde maaltijd eten? Rol dan eens vegetarische springrolls met een vulling van paddenstoelen en avocado.

Vrijdag – Borreldag – Valentijnstruffels met Red Velvet en pistache

Valentijnstruffels met red velvet, mascarpone en pistache - Valentijnsrecept van Foodblog Foodinista

Niet borrelen, maar wel iets lekkers zoet! Rol de Valentijnstruffels met red velvet en Pistache. In het Valentijnsweekend moet je toch denk aan iets zoets en liefdevols. Het is ook leuk om de Valentijnstruffels cadeau te geven in een mooie weckpot.

Op zoek naar leuke cadeautjes voor Valentijnsdag? Kijk dan ook eens hier!

Koken op vrijdag? Maak dan de ovenschotel met gevulde courgette carbonara.

Gevulde Courgette Carbonara ovenschotel recept van Receptblog Foodinista

Zaterdag – Familiedag en Carnavalszaterdag! – Feesthapjes op tafel

Spareribs in kippiepan van Kippie getest door Foodinista

Thuis gaan we toch een beetje Carnaval vieren. De kinderen verkleden, schminken, met elkaar de polonaise lopen. Zo een beetje en er het beste van maken. Een makkelijke maaltijd hoort er natuurlijk ook bij! En een lekker drankje.

Zondag – Bakdag en Valentijnsdag – Hartjes koekjes met roze chocolade

Valentijnsdag koekjes bakken: Hartjes koekjes met roze chocolade - Recept voor Valentijnsdag van Foodblog Foodinista

Zondag is het Valentijnsdag! Duik de keuken in en ga koekjes bakken. Hartjeskoekjes voor Valentijnsdag met roze chocolade en vrolijke sprinkles voor Valentijnsdag. Eet de koekjes lekker zelf cadeau of geef de koekjes cadeau in bijvoorbeeld een mooi koekblik of op een mooi bord voor Valentijnsdag.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie