30x Heerlijke Valentijns cadeautjes tips voor foodies - Foodblog Foodinista

Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 4 – 30x Heerlijke Valentijns cadeautjes tips voor foodies

Deel deze post

Daphne’s Winter Happy Musthaves – 30 x Heerlijke Valentijnsdag cadeautjes tips voor foodies

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. In deze tijd kunnen we wel een beetje meer liefde en aandacht gebruiken. Dus alle aandacht voor Valentijnsdag. In Februari gaan we deze dag weer ‘vieren’. De dag rondom liefde en dit jaar is 14 februari ook nog in het weekend. Extra veel tijd dus voor liefde en aandacht! Dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Valentijns cadeautjes, Valentijnsdag verrassingen en Valentijnsdag snoep en chocolade niet ontbreken. Dus het is tijd voor 30x Heerlijke Valentijns cadeautjes tips voor foodies. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Deze leuke Valentijnscadeautjes passen daar allemaal bij! Echte verwennerij voor je geliefde met kleine attenties waarmee je laat zien dat je aan ze denkt of grotere cadeautjes waarmee je de liefde kunt delen en zelf misschien ook wel mee mag genieten. Misschien zoek je nog wel meer lekkere inspiratie en dan kun je ook altijd nog eens kijken bij de 50 heerlijke feestdagen cadeautjes, minder rood en roze, maar wel feestelijk. Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Nog een idee, een cadeautje per post versturen met een leuke attentie. Zoals het eigenlijk gaat natuurlijk voor Valentijnsdag. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes of cadeautjes met een kook of keuken idee. Er moet wel iets bij zijn naar je smaak en het zal genieten worden! Kortom is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 30 favoriete en smakelijke cadeau tips voor foodies met je! Voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Winter Happy Musthaves voor Valentijnsdag?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

50 Cadeautjes tips voor Valentijnsdag

30 Heerlijke Valentijns cadeautjes tips voor foodies

De cadeautjes zijn van groot en klein, origineel en klassiek en natuurlijk mag een kaartje ook niet ontbreken! Want zo simpel kan het zijn.

Zeg het met een kaartje

Stuur een originele kaart met snoepjes voor Valentijnsdag! Leuk om te versturen en om te ontvangen. Zijn deze kaarten niet heel erg leuk? Een kaartje met een kus en een kaartje met een knuffel. Niet alleen voor het verklaren van de liefde, maar ook voor een beetje aandacht. Extra leuk! Het hart en de kus zijn gevuld met heerlijke snoepjes.

Chocolade verrassing door de brievenbus voor Valentijnsdag - Valentijnsdag tips van Foodblog Foodinista

Nog een verrassing door de brievenbus? En dan voor de chocoladeliefhebber? Zeg het met een chocoladetelegram!

Nog meer zoetigheid – Zeg het met Mentos

Zelf houd ik niet zo van zoete snoep, geef mij maar chocolade, maar mijn verloofde, maak je heel erg blij met zoetigheid! Een gepersonaliseerde XXL rol Mentos met heel veel snoep zou hij dan ook echt geweldig vinden. Aan wie zou jij deze wel cadeau kunnen geven?

Lieve en kleine zoete cadeautjes

Hartjes lolly - Valentijnscadeautjes voor een klein budget - Cadeautjes tips van Foodinista

Gewoon een lief en klein cadeautje geven? Dan zijn deze hartjes lolly’s toch perfect? De lolly is ook perfect om in een envelop of een brievenpuspakketje te versturen.

Hartjes marsmallows - Kleine Valentijnscadeautjes - Valentijnsdag tips van Foodblog Foodinista

Nog een klein Valentijns cadeautje voor de zoetekauw of misschien iets om mee te koken? Dan zijn deze hartjes marshmallows echt perfect!

Code: WELKOM50

Zeg het met Chocolade!

Chocoladehart - Zeg het met chocolade - Valentijnsdag tips van Foodinista

Mij maak je inderdaad meer blij met chocolade, maar ieder cadeautje is natuurlijk leuk en lief! Daar moet je blij mee zijn. Je bent niet vergeten en er wordt aan je gedacht. Voor de chocoladeliefhebbers is dit chocoladetablet met hart echt geweldig!

I love You chocoladeletters - Valentijnsdag chocoladeletter Valentijnsdag Cadeau tips van Foodinista

Chocoladeletters zijn er niet alleen als Sinterklaascadeautje, maar ook als Valentijnsdag cadeautje. De boodschap is zo ook wel duidelijk met deze Valentijnsdag Chocoladeletter!

Pure chocolade met Valentijnshart - Chocoladecadeautjes voor Valentijnsdag

Liever puur? Voor pure liefde.. dan is dit chocolade hart voor jouw liefde.

Chocolade in hartjes

Chocolade hartjes veroveren je hart - Valentijnscadeautjes van chocolade tips van Foodinista

Chocolade blijft natuurlijk altijd verwennerijen met deze chocoladehartjes van Belgische chocolade zeg je natuurlijk alles!

Zeg het met Tony’s Valentijnschocolade

Tony's Chocolonelly Chocoladereep voor Valentijnsdag - Valentijnsdag cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Fan van Tony’s? Al attentie voor iemand waar je heel veel voor geeft of gewoon voor jezelf, want een beetje zelfliefde kan ook geen kwaad… Deze Tony’s reep voor Valentijnsdag wil je gewoon hebben.

Chocoladereep Parijs - Eiffeltoren liefdeverklaringsreep - Foodblog Foodinista Valentijnsdag kleine cadeautjes tips

Wanneer we zelf niet naar Frankrijk kunnen, en vooral niet naar de stad van de liefde… dan halen we het toch zelf in huis? Begin in ieder geval met deze symbolische chocoladereep van de stad van de liefde! Parijs!

Zeg het met Champagne!

Champagne in mooie cadeauverpakking - Cadeau tips voor Valentijnsdag van Foodblog Foodinista

Iets te vieren op Valentijnsdag? Of wil je het zeggen met Champagne? Geef dan een mooie fles cadeau! Voor een mooie dame (natuurlijk, want dat is ze altijd!) Geef de fles dan in een mooie cadeauverpakking zoals deze Piper-Heidsieck Champagne. Natuurlijk Rosé voor de liefde en dan ook nog in een mooie lipstick verpakking. Je kunt je ook nog laten inspireren voor diverse champagnes naar je eigen smaak en met je eigen boodschap.

Bij Champagne mogen ook mooie champagneflutes en champagnecoupes niet ontbreken!

Eye catcher Chocolade?

Chocoladehart met hamer van Le Comptoir De Mathilde - Chocolade cadeau tips voor Valentijnsdag Foodblog Foodinista

Naast dat de chocolade van Comptoir de Mathilde heel erg lekker is. De chocolade is ook nog eens een hele mooie eyecatcher met een mooie gimmic. Geef het prachtige chocoladehart met een teddybeertje en hamer, want zo ‘breek je de chocolade’ niet het hart natuurlijk veel makkelijker.

Ook zo mooi van Comptoir de Mathilde; de chocolademelk met extra liefde en het knuffelbeertje. Een lief en leuk cadeautje voor groot groot en klein.

Luxe Chocolademelk  Le Comptoir De Mathilde - Chocolade cadeau tips voor Valentijnsdag Foodblog Foodinista

Drink je chocolademelk uit een liefdevolle mok

Blond Amsterdam Valentijnsbeker - Valentijnsdagcadeautjes van Foodblog Foodinista

Warme chocolade met extra liefde cadeau geven voor Valentijnsdag? Dan mag een mooie Valentijnsmok met extra liefde niet achterblijven, zoals de valentijnsmok van Blond Amsterdam.

Meer leuke Valentijnscadeautjes van Blond Amsterdam? Kijk dan ook eens hier

Liever thee? Liefdevolle theepotten en theemokken

Blond Amsterdam Liefde Theepot - Valentijnsdag cadeau tips van Foodinista

De Romance theepot van Blond Amsterdam is dan natuurlijk echt geweldig!

Blond Amsterdam Romance Mok - Valentijnsdag cadeautjes van Foodblog Foodinista

En daar moet natuurlijk ook een leuke Romance Blond Amsterdam mok bij!

Speciaal voor je moeder

Blond Amsterdam theepot voor je moeder - Valentijnsdag tips van Foodinista voor je moeder

Geen liefdesverklaring, maar voor niemand zoveel liefde als voor je moeder? Dan is deze theepot van Blond Amsterdam natuurlijk helemaal perfect!

Wij houden van roze!

Roze theepot - Valentijnsdag cadeau tips van Foodblog Foodinista

Even veel liefde, een kleiner budget en een minder druk patroon. Deze theepot ga je hier vinden. De theepot is er ook in blauw en wit, want iedereen heeft natuurlijk een eigen favoriete kleur.

Thee met extra liefde

Geef je een thee cadeautje, zoals een theepot of een liefdevolle theemok? Dan is een speciale Valentijnsthee natuurlijk ook wel extra leuk en lekker! Het is verwarmend en lief.

Speciale thee voor Valentijnsdag - Valentijnsdag cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

De Sweet Love Thee van Kusmi Tea is dan ook echt een cadeautje om te geven voor Valentijnsdag aan iedere theeliefhebber. Niet alleen door de theemelange en de naam, maar het oog wilt ook wat.

Roze thee van Rituals - Leuke cadeautjes voor Valentijnsdag - Cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Ook de roze thee van Rituals is een heel erg leuk en lief cadeau idee. De thee geef je cadeau in een mooi en lief roze theeblik.

Opvallen met je theemok! Pokémon Go!

Pokémon Theemok voor Valentijnsdag - Kleine Valentijnsdag cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Zoek je een Valentijnsdag cadeautje voor de Pokémon lover! Dan is deze echt zo stoer! Of toch lief? Zeg het in ieder geval met deze Pokémon Valentijnsdagmok!

Meer leuke shop en cadeau tips voor de feestdagen van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Genieten bij de thee of koffie? Meer Chocolade voor Valentijnsdag

Hartjes Bonbons - leuke Chocoladecadeautjes voor Valentijnsdag - Cadeautjes tips van Foodinista

Voor Valentijnsdag mag je echt wel luxe chocolade geven! Je moeder, je oma, je geliefde of misschien wel een beetje zelfliefde. Het kan in deze tijd geen kwaad. Wat dacht je van de hartjesbonbons van Godiva?

Luxe Valentijnsbonbons van Neuhaus - Chocolade cadeau tips van Foodinista voor Valentijnsdag

Het creatieve Neuhaus heeft speciaal voor Valentijnsdag ook weer een mooie collectie Valentijnsdag bonbons samengesteld in een mooie roze cadeauverpakking.

Fauchon Parijs hartjes bonbons - Chocolade voor Valentijnsdag - Cadeau tips voor Valentijnsdag van Foodblog Foodinista

Zeg het met hartjes en heerlijke hartjesbonbons van de chocolademakers van Fauchon in Parijs.

Champagnetruffels voor Valentijnsdag in hart cadeaudoos - Cadeautjes tips van Foodinista voor Moederdag

Geen bonbons, maar truffels! Echte verwennerij in een mooie hartvormige cadeauverpakking. Kies bijvoorbeeld voor champagnetruffels. De luxe truffels van Charbonnel et Walker zijn er in diverse verpakking en smaken, zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor Pistache. Het is maar waar het hart harder voor gaat kloppen.

Maak het extra gezellig en lief

Valentijns Petit Four bordjes van Blond Amsterdam - Valentijnsdag cadeautjes tips Foodinista

Heerlijk natuurlijk al die zoetigheid! Maar maak het extra lief met het Blond Amsterdam servies! Geef er een extra twist aan met het leuke petit four bordje van Blond Amsterdam.

Valentijns bord van Blond Amsterdam - Valentijnsdag cadeautjes tips Foodinista

Of pak het groter aan me het Valentijnsbord van Blond Amsterdam! Daar kan een heel Valentijns assortiment op van chocolade tot aan Valentijnswafels met witte chocolade en aardbeien!

De wafels moet je dan natuurlijk nog wel zelf maken! Iets zelf maken voor Valentijnsdag is naturlijk ook heel erg leuk! Want je kunt natuurlijk ook zelf chocoladebonbons maken. Maar voor het ontbijt ook wafels, zoals deze zoete wafels met witte chocolade en aardbeien of hartige wafels met zalm.

Roze wafelmaker met hartvormige wafels - Valentijnsdag cadeautjes tips van Foodinista foodblog

Met Valentijnsdag in gedachte is deze roze wafelmaker, waarmee je wafels bakt in hartjesvorm, natuurlijk helemaal geweldig!. Maar ook voor moederdag bijvoorbeeld is het mooi om in huis te hebben.

Hartjes pasta - Pasta recepten voor Valentijnsdag - cadeautjes tips voor Valentijnsdag

Leuk koken voor Valentijnsdag? Maak het dan met en kleine aanpassing, zoals deze hartjespasta extra speciaal. Daarvoor heb je natuurlijk ook een leuk pastarecept nodig.

Een lekker drankje

Na alle thee, koffie en chocolade een iets ander cadeautje geven voor Valentijnsdag? Wel zoet en vol liefde, maar het mag sterker? Dan is Baileys een heel leuk idee. Mij maak er blij mee hoor! Ook Baileys is er in heel veel smaak combinaties. Bij de kerstcadeautjes deel ik ook al diverse smaakvariaties. Voor Valentijnsdag valt mijn oog op de smaken Baileys Strawberry & Cream en Baileys Red Velvet Cupcake.

Hartjes glazen - Budget cadeautjes voor Valentijnsdag - Foodblog Foodinista

Proosten doe je natuurlijk met feestelijke en glazen met extra liefde! Deze hartjes glazen zijn dan wel heel erg lief. Ze zijn ook nog te koop voor een budget prijsje.

Extra liefde voor jezelf

Een beetje liefde voor jezelf en extra aandacht kan in deze tijd ook geen kwaad. Duik de badkamer in! Geef het aan jezelf cadeau op de dag van de liefde! Met alle singles in Nederland best een goed idee toch. Natuurlijk is het ook een mooi cadeautje. The Body Shop heeft bijvoorbeeld deze Rose Collectie.

Rose collectie voor Valentijnsdag van The Body Shop - Cadeautjes tips voor Valentijnsdag

Nu denk je misschien The Body Shop als tip bij de cadeautjes van Foodinista voor Valentijnsdag? Een tijdje terug schreef ik al over mijn liefde voor The Bodyshop. Voedselverspilling, gebruik van pure producten. The Body Shop gaat daar geweldig mee om en al sinds mijn kindertijd vind ik The Body Shop geweldig. Bij Valentijnsdag moeten natuurlijk wel rozen. Dus even geen setje gebaseerd op eten en drinken.

Rose collectie voor Valentijnsdag van The Body Shop - Cadeautjes tips voor Valentijnsdag

In de British Collectie zijn er diverse mooie beautypakketten voor liefdevolle verwennerij.

Geen Valentijnsdag tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie