Foodblog Foodinista – Week 35 – Indian Summer Weekmenu

Foodblog Foodinista – Week 35 – Indian Summer Weekmenu

Deel deze post

Er komt een warme week aan. Nog even genieten van de zomer. Zo’n nazomer week, voordat de herfst begint, noemen we tegenwoordig ook wel een Indian Summer. Warm weer, maar de herfstkleuren zie je overal. Daarbij mogen ook herfstrecepten met en zomers teintje. Nog even genieten van de zomer en alvast een kleine overgang maken. Daarbij past een een Indian Summer weekmenu wat ik voor deze week heb samengesteld.

Leuk een Indian Summer Weekmenu voor meer ritme. Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de weekmenu’s uit 2018 of eerdere weekmenu’s uit 2020 die blijven ook heel leuk en lekker! Je kunt ze hier vinden.

Weekmenu week 35 – Indian Summer Weekmenu

Maandag – Makkelijke maandag – Mexicaanse Shakshuka

Verrassende shakshuka uit de oven - Koken met de Boerschappen Gemaksbox

Op maandag doen we niet moeilijk. We schuiven een makkelijke shakshuka de oven in. Een shakshuka met TexMex smaken. Het recept voor de Mexicaanse shakshuka, ovenschotel met eieren, ga je hier vinden.

Dindag – Lekker Nederlands – Barbecuesalade zelf maken

Frisse barbecuesalade kerrie, appel, krieltjes en tomaat van foodblog Foodinista

Op dinsdag 31 graden! Zet de barbecue maar aan. Op een dinsdag en dus een werkdag? Ga voor simpel, zoals bijvoorbeeld deze bavette en maak er zelf een frisse barbecuesalade met kerrie, appel en doperwtjes bij het recept voor de barbecuesalade ga je hier vinden.

Woonweken_wk1_elektronica,gadgets_en_meer_500X500_VVNL

Woensdag – Breek de week – Bruschetta’s met frisse toppings

Bruschetta basis tips + 4 toppings recepten van Foodblog Foodinista

Nog een warme zomerse dag! Breek de week met bruschetta’s die je zo de oven in schuif en eet er voor extra veel groente een kopje soep bij of eet eigenlijk de bruschetta’s bij je kopje soep.

De bruschetta’s tips ga je hier vinden.
Eet bij de bruschetta’s bijvoorbeeld deze courgettesoep met mascarpone.

Donderdag – Gezonderdag – Salade met warme appel en morbier

Salade met warme appel en blauwaderkaas van Foodblog Foodinista

Een salade voelt gezonder! Dit is een gevarieerde salade met appel, walnoten en morbier, die als maaltijdsalade heerlijk vullend is. Het recept voor de salade met en herfsttintje en toch lekker fris ga je hier vinden.

Vrijdag – Borreldag – Duitse Borrelplank voor het Oktoberfest

Duitse borrelplank inspiratie Oktoberfest recepten Foodblog Foodinista

Helaas het Oktoberfest gaat natuurlijk ook door. Maar we kunnen wel een Duitse borrelplank maken voor een Oktoberfest sfeer. Dit weekend zou in Duitsland namelijk het Oktoberfest beginnen. De samenstelling voor de Duitseborrelplank met Oktoberfest sfeer ga je hier vinden.

Zaterdag – Familiedag – Orzo Bolognaise

Orzo Bolognaise - Risoni Bolognaise recept van Foodblog Foodinista

Op de zaterdag, lekker en makkelijk koken voor het gezin. Een beetje toegankelijk, zomers en toch anders? Maak dan eens orzo of risoni bolognaise. Het recept voor deze pastaschotel ga je hier vinden.

Zondag – Bakdag – Hartige cake met chorizo, gegrilde paprika en amandelen – Spaanse hartige aperitief cake

Hartige cake met chorizo, gegrilde paprika en amandelen – Aperitief cake recept - Recept van Foodblog Foodinista

Zondag: Bakdag! Maar geen zoet bakrecept. We gaan hartig bakken. Een borrelcake of aperitief cake met een Spaans tintje. Een hartige cake met chorizo. Het hartige cake recept ga je hier vinden.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie