Genieten in Maastricht bij Cafe Louis en hotel Monastere citytrip tips van Foodblog Foodinista

Vaderdag cadeau tip: Ga een weekendje weg voor Vaderdag

Deel deze post

Een goed voornemen bij ons thuis is altijd meer quality time samen door brengen. Dit blijft altijd een uitdaging, want waarschijnlijk is het herkenbaar, het leven is druk. Vooral met een gezin. Voor Vaderdag en Moederdag kun je veel leuke cadeautjes verzinnen, maar misschien is het wel het allermooiste cadeau om een weekendje weg cadeau te geven of een ontspannen dagje uit. In dit artikel deel ik een aantal tips met je voor Vaderdag cadeau tips en Moederdag cadeau tips voor een nachtje weg in Nederland, hotel tips in Nederland, luxe weekendjes weg met diner en dagje ontspannen of leuke weekendjes met het gezin voor meer quality tijd met elkaar en het gezin, maar natuurlijk ook stay at home tips, want hoe creëer je thuis een hotel ervaring?

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Genieten op Vaderdag en Moederdag

Genieten tijdens Vaderdag en Moederdag komt dan helemaal goed. Wil je deze weekendjes vooruit plannen of ben je last minute op zoek naar een geweldig Moederdag cadeau of last minute Vaderdag cadeau. Dan ga ik je helpen. Want wie heeft er geen zin in een dagje of weekendje uit?

Krispy Kreme Donuts Flagstore - Ontbijt tips in New York bij Broadway - Foodblog Foodinista

Kwaliteitstijd voor Moederdag en Vaderdag – Het mooiste cadeau!

Misschien komt het wel bekend voor bij jonge gezinnen. Wanneer je ouders bent geworden heb je het druk en je kunt ook niet meer zomaar even samen de deur uit voor een bioscoopje, even dat terrasje pakken en laat staan spontaan samen uit eten of vroeg naar bed en genieten van perfecte nachtrust. Dan is een weekendje weg boeken en oppas vragen perfect. Je hebt echt tijd voor elkaar en kun je even alles doen waar je al zo lang naar op zoek bent. Dan voel je je ook echt even vrij. Misschien is het even moeilijk om de kinderen achter te laten bij opa en oma, die geweldige tante of de oppas, maar geloof mij ook daar hebben ze het geweldig naar hun zin en wanneer je eenmaal vertrokken bent: jij ook!

Papa en mama wennen aan me-time

Wil je eerst even wennen aan het idee? Denk dan eens aan een saunadagje cadeau. Je ontspant volledig en gaat in de avond toch weer naar huis. Het is niet langer dan een werkdag, maar je hebt wel even tijd voor jezelf. Zo’n saunadagje is ook een geweldig Moederdag en Vaderdag cadeau.

10 Quality time cadeau tips voor Vaderdag en Moederdag

De quality time voor papa en mama met of zonder het gezin kun je verdelen in een aantal mogelijkheden. Ook is het afhankelijk van het budget. Ik geef je tien tips voor en ideeën voor uitjes waarbij je even ontspant en waarmee je ook een leuk cadeau geeft voor Vaderdag en Moederdag, maar natuurlijk ook voor een verjaardag of huwelijks jubileum bijvoorbeeld.

10 Cadeau tips waarvan je wilt genieten

1. Een dagje naar de sauna of de spa is altijd een goed idee. Je kunt genieten van de sauna, zwembaden, relaxt ruimtes en even helemaal uitrusten. Heb je geen tijd voor voor beautybehandelingen als nieuwe mama? Dan kun je deze direct bijboeken en je een dagje of weekend laten verwennen. Samen een dagje weg een weekendje weg en je bent weer helemaal herboren en opgeknapt. Natuurlijk kun je ook heerlijk lunch en dineren. Deze wellness ervaring kun je direct reserveren bij de wellness of je kunt bijvoorbeeld bij Tripper een leuke actie reserveren.

2. Een weekendje naar de Veluwe. Daar kun je ontspannen en genieten. Of je samen een nachtje weg gaat naar de Veluwe of met het hele gezin naar de Veluwe. Beiden zijn een leuk idee. Met beiden ervaringen kies je voor quality time met elkaar of met het gezin. Met de kinderen overnachtten wij bij Soeren Lounge, maar voor samen een nachtje weg zijn deze huisjes ook erg leuk. Alleen al voor de ontbijtmand wil je er overnachten.

Weekje Veluwe ontdekken met kinderen - Zo mooi en leuk is Nederland! - Overnachten bij Soeren Lounge

3. Ontbijten, lunchen of dineren bij een restaurant met speeltuin. Samen, maar toch ook een beetje quality voor jezelf en elkaar. Het zonnetje schijnt, drankje en een hapje, de kinderen spelen en je kunt samen even bijpraten. Oppas is niet nodig en Vaderdag en Moederdag zijn perfect. Lees de restaurant tips met speeltuin in Brabant door voor leuke restaurant tips in Brabant met een speeltuin.

5 Restaurant tips met speeltuin in Noord Brabant - Foodblog Foodinista

4. Doe gek en mag er wel iets heel tofs gedaan voor een jubileum ga samen een weekje naar New York! Lees hier onze ervaringen en onze tips! 12,5 jaar samen en Moederdag en Vaderdag zijn dat jaar iets minder relevant. De cadeautjes van school zijn het meest prachtig.

Tips in New York - Harlem en Gospel Tour in Harlem - Weekje New York ontdekken

5. Oké een thuis cadeau, maar ga je deze zomer naar de camping in Frankrijk of de camping in Italië en is het moeilijk om de barbecue thuis te laten en gun je papa daar een een ontspannen momentje achter de barbecue? Dan is deze SUMM EASY GO barbecue van de Action een geweldig Vaderdag CADEAU.

Beste Vaderdag cadeau tips - Tafelbarbecue voor de camping of boot - Tips van Foodinista

6. Een nachtje luxe op hotel en genieten van culinair Maastricht. Als foodie de stad die je in Nederland doet denken dat je in het buitenland bent. Lees onze reistips in Maastricht met lekkere restaurantjes en boek als verrassing een weekendje naar Maastricht voor Vaderdag of Moederdag en verblijf in het Design Hotel in Maastricht. Dit hotel is in de wijk Wyck met de mooie ligging tussen de restaurantjes, winkels en charmante steegjes.

All Day Breakfast in Maastricht bij Puur van Wijck - American Pancakes en Eggs Benedict - Restaurant tips in Maastricht van Foodinista

7. Een familiemoment maken van de Vaderdag of Moederdag? Misschien ook wel met opa en oma? Dan is het geweldig om een huisje te boeken van Landal aan de kust en of in de bossen.

8. Geen Vader en Moeder moment, maar een Vader zoon of Vader dochter moment en het is tijd voor de meest geweldige achtbanen van de wereld in een pretpark wat al 8x het beste pretpark van de wereld is geworden. Ga een weekend naar Europa-Park en lees alles over onze ervaringen in Europa-Park. Oké je wilt natuurlijk met het hele gezin daarbij is het ook geweldige quality time met elkaar. Je bent tenslotte alleen maar met elkaar bezig en compleet aan het genieten!

Zwemmen bij Europa-Park bij waterpark Rulantica

9. Een culinair weekend weg met overnachting in een kasteel en een diner bij een Michelin restaurant? De hotel tips in Nederland zijn geweldig! Zijn papa en mama echt culinaire liefhebbers en is het tijd voor quality time, genieten en er even helemaal tussen uit? Dan is een weekendje (2 nachten) naar Derlon Hotel Maastricht met culinair 5-gangen diner voor jullie! Ook een geweldig ervaring bij een jubilieum of ander feestelijk moment. (DIT WEEKEND IS EEN ACTIE PRIJS!)

10. Anders blijf je gewoon een weekend thuis en ga je uitgebreid voor elkaar koken met één van de leuke recepten van Foodblog Foodinista, een fles champagne erbij en een flesje alcohol vrije bubbels van de HEMA en maak je er thuis een ontspannen feestje van! Genieten met elkaar zit ook in de kleine dingen. Heb je ook deze persoonlijk gegraveerde champagne glazen wel eens gezien?

Meer musthaves, feestdagen tips en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie