Lunchen bij Restaurant Joost in Amsterdam foodblog Foodinista

Cadeautip: Dineren voor Vaderdag met de dinercheque

Deel deze post

Een goed voornemen bij ons huis was aan het begin van het jaar om meer qualitytime samen door te gaan brengen. Misschien komt het wel bekend voor bij jonge gezinnen. Als je net ouders bent geworden heb je het druk en je kunt ook niet meer zomaar even samen de deur uit voor een bioscoopje, even dat terrasje pakken laat staan spontaan samen uit eten. Alles is plannen en dan nog vergt het wel wat agenda werk. Bij ons is het ieder geval wel zo. Ondertussen is de tijd voorbij gevlogen en wordt Florian in september al weer drie en is het in juni al weer de derde Vaderdag! Je hoort mij verder niet klagen hoor, want het is allemaal superleuk en ik ben een trotse mama! Alleen je relatie is natuurlijk ook belangrijk en je wilt als papa en mama ook af en toe een beetje qualitytime. Kortom die goede voornemens. Ieder kwartaal samen uit eten. Voordat je het weet gaat de tijd al weer super snel voorbij. Dan bedoel ik ook geen persetentje in mijn geval. Nee, een etentje zonder verplichte camera’s en telefoons, maar echt tijd voor elkaar. Herkenbaar? Dan vind ik een dinercheque voor Vaderdag een leuk idee. Je kunt zelf een hel etentje plannen, maar de keuze ook een de vader overlaten waar uiteindelijk het relaxmomentje gaat plaatsvinden. Misschien heeft hij echt zin in dudefood; spareribs, hamburgers, een biercafé of wenst hij toch op chique te gaan dan kan hij dat helemaal zelf bepalen, maar dan is de eerste stap al gezet. Natuurlijk kun je er door de kinderen een eigen leuke attentie bij geven, maar ook als moeder mag je de dankbaarheid laten zien door samen een kwaliteitsmoment in te plannen en een leuk Vaderdag cadeautje te geven, waarbij de papa in huis uiteindelijk zelf mag kiezen.

Vader en peuterzoon uit eten
Dudefood calzonepizza dineren voor vaderdag cadeaucheque

5 Restaurant tips voor Vaderdag met een dinercheque

Woon je in Brabant en ga je echt voor de Nederlandse gezelligheid dan kun je bourgondisch gaan genieten bij Eethuys Volt in Tilburg. Meer zin in in een dagje aan het strand met of zonder de kinderen, maar sowieso in heerlijk lunch of dineren? Een goede fles wijn en de zon onder zien gaan deze zomer? Dan is Strandclub Zwoel een echte aanrader. Je gaat dan naar Hoek van Holland. Niet samen, maar toch met het gezin, bij een iets ander pannenkoekenhuis. Moderner en ook met gerechten die voor de volwassenen inspirerend zijn? Ga dan eens naar De Bijenmarkt in Veenendaal. Samen genieten van een mooie borrelplank met een bijzonder speciaalbiertje erbij? Dan zijn de Emelisse in Kamperland en de Bierbrouwerij in Oijen absolute pareltjes.

Wat ga jij het liefste doen op Vaderdag? Doen jullie ook iets leuks en heb jij nog leuke restauranttips met dinercheque? Op zoek naar meer leuke cadeau tips? Kijk dan verder bij de cadeau tips op de blog.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie