5 Restaurant tips met speeltuin in Noord Brabant - Foodblog Foodinista

5 Restaurant tips met speeltuin in Noord Brabant

Deel deze post

Het terrasseizoen is weer geopend. De zon schijnt. We willen er allemaal op uit. Waar naartoe met het hele gezin? Een kopje koffie drinken? Lunchen of dineren buiten de deur. Vergeet ook borrelen niet. Op naar een leuk restaurant met speeltuin. Kinderen vinden er natuurlijk niks aan om heel de tijd aan tafel te moeten blijven zitten ze willen spelen. Als ouders worden we niet blij van de digitale cultuur, vooral niet wanneer de zon schijnt. Spelen maar! Daarbij is het ook fijn om ‘als volwassenen’ onder elkaar weer eens bij te kunnen praten. Kortom naar de speeltuin met goede horeca. Ik verzamelde vijf restaurant tips met speeltuin in Noord Brabant, onze provincie en waar wij veel te vinden zijn.

Naar de speeltuin met goed eten

Met deze vijf restaurant tips met speeltuin in Noord Brabant kun je voorlopig wel even de deur uit of bekijk het omgekeerd met deze speeltuinen met goede horeca in Noord Brabant kunnen de kinderen zich wel vermaken en zit jij goed op het terras! Van waterspeeltuinen tot speeltuinen met zand en speeltuinen voor groot en klein of een stadsstrand waar ook nog bandjes en activiteiten zijn. Pak je strandtas inclusief badlakens en uitwasbare zwemluiers voor de kleinste maar in. Je weet in ieder geval wel dat jij tevreden en de kinderen aan het einde van de middag weer moe en mee naar huis gaan.

5 Kidsproof restaurant tips met mooie speeltuinen

Er op uit in Noord Brabant? Deze restaurants met speeltuinen zijn pareltjes! Een middag op het terras en de kinderen maar spelen en ravotten? Hier wil je naartoe!

Sands in Kaatsheuvel (’t Genieten)

’t Genieten in de Volksmand, maar dit is niet meer de juiste naam, tegenwoordig heet ’t Genieten Grand Café Sands. Grand Café Sands is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, waar op natuurlijke wijze gebruik wordt gemaakt van het zand van de Duinen. Hier is een waar speel paradijs gecreëerd met een water speeltuin voor de allerkleinste tot ongeveer 12 jaar kunnen kinderen zich hier prima vermaken. Daarbij is het op het terras prima vermaak voor de familieleden die de kinderen perfect in het oog kunnen houden. Grand Café Sands is onderdeel van camping Het Genieten en altijd open voor daggasten.

’t Boscafé in Oisterwijk

Oisterwijk en de aangrenzende bossen zijn een paradijs voor een gezinnen met kinderen. Speeltuinen, speelparadijsen en horeca met speeltuinen. De kwaliteit van de horeca kan wel uitéénlopen en ook de kwaliteit van de speeltuinen. Iedereen heeft ook een eigen favoriete locatie. Voor ons is ’t Boscafé in Oisterwijk zo’n favoriet. Een uitgebreide keuken, kwaliteit en een mooie speeltuin.

Belcrum Beach Breda

Belcrum Beach in Breda is niet de eerste locatie waar je aan denkt, maar wel een aanrader met kinderen. Let ook vooral op de agenda van Belcrum Beach. Bij Belcrum Beach ga je naar het stadsstrand van Breda, eet je bij foodtrucks, spelen af en toe bandjes of zijn andere (kindvriendelijke) activiteiten gepland. In het zand kunnen de kinderen spelen.

Kinderspeelboerderij Gerrithoeve in Oisterwijk

Nog een keer Oisterwijk in de lijst. Oisterwijk heeft ook heel veel te bieden. Deze locatie is alleen wel weer anders dan de boscafés. De Gerrithoeve ga je vinden op het uiterste randje van Oisterwijk. Een belevings boererij met een camping, grote speeltuin en boerderij waar de kinderen kunnen spelen. Daarbij is natuurlijk ook horeca. Bij de Gerrithoeve kun je de gehele dag prima eten en drinken in boerderij stijl. Zo krijgen de kinderen de kindermaaltijd in een emmer. Wees maar niet bang, want mijn zalmsalade kreeg keurig op een bord.

De Financieën Loon op Zand

Een pannenkoekenhuis mag niet ontbreken in het rijtje. Wel eentje met een erg mooie speeltuin. Dan moet je naar de Financieën in Loon op Zand. Daarbij kun je er ook prima salade eten of borrelplank bestellen. Ook ben je in de zomer gewoon welkom op het terras voor een drankje of koffie met taart.

Meer reizen tips en restaurant tips ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op Instagram en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie