Zuurkoolbroodjes met rookworst recetp van Foodblog Foodinista

3x Zuurkoolrecepten – Zuurkool met spek het hele jaar geen gebrek :-)

Deel deze post

Wil je het lot een handje helpen en dan vooral de financiën in het nieuw jaar? Dan is er een gezegde; Zuurkool met spek het hele jaar geen gebrek. Daarom sluiten we het jaar niet af met een overzicht hoe mijn 2019 was. Nee we kijken in 2020 nog even terug op het 2019 van Foodinista, maar we sluiten af met een gouden tip voor het nieuwe jaar en een aantal maaltijdtips voor 1 januari, echt al eet je er maar een hapje van, want overdaad schaad wellicht wel. Maar met deze zuurkoolrecepten waar een beetje spek bij moet kunnen je jaar in ieder geval financieel vooruit helpen en dat is toch mooi meegenomen en anders dan is het toch leuk om er in te geloven, maar laat je het mij wel even weten, wanneer jij de recepten met zuurkool en spek hebt gegeten en aankomend jaar een financiële knaller was? Dat zou toch geweldig zijn? Bij deze 3x zuurkoolrecepten waar een beetje spek bij moet.

3 Zuurkoolrecepten voor een heel jaar geen gebrek aan wat je wenst

Zuurkoolrecept: Zuurkoolstamppot met chorizo, tomaatjes en paprika

Zuurkoolstamppot met chorizo en geroosterde tomaatjes en paprika recept van Foodblog Foodinista

Een stamppot met zuurkool is natuurlijk niet weg te denken. Een beetje variëren kan met deze stamppot met zuurkool, chorizo en gegrilde paprika en tomaatjes. Vergeet de spek niet toe te voegen en je hebt in 2020 geen financieel gebrek. Wordt het te veel vervang de gebakken chorizo door gebakken spek en smullen maar! Veel geluk in 2020 gewenst!

Uitgebreid koken tijdens oudejaarsavond of nog veel meer tips? Ik verzamelde voor de feestdagen een blog met wel 50 recepten van borrelplank tot feestelijk dessert! Al de tips met kerstrecepten kun je hier vinden en lekker borrelen? Lees dan 10 leuke borreltips van Foodinista hier.

Zuurkoolrecept 2: Frittata met zuurkool, rookworst en spekjes

Frittata met zuurkool en rookworst recept van Foodblog Foodinista

Het jaar al beginnen met goede voornemens, zoals wederom afvallen, dan kun je misschien de koolhydraten laten staan en koolhydraat arm eten? Het kan gewoon met deze frittata met zuurkool en rookworst. Wel de vetten, maar niet de koolhydraten en na een lange oudejaarsavond kunnen we vaak de vetjes nog wel even gebruiken.

Zuurkoolrecept 3: Zuurkoolbroodjes met rookworst

Broodjes met zuurkool en rookworst recept van Foodblog Foodinista

Trek in een hartige snack! Dan zijn deze hartige broodjes zuurkool met rookworst de oplossing! Vergeet er geen spek tussen te steken en dan gaat het een heel mooi jaar worden. Het recept voor de zuurkoolsnack kun je hier vinden.

Uitgebreid koken tijdens oudejaarsavond of nog veel meer tips? Ik verzamelde voor de feestdagen een blog met wel 50 recepten van borrelplank tot feestelijk dessert! Al de tips met kerstrecepten kun je hier vinden en lekker borrelen? Lees dan 10 leuke borreltips van Foodinista hier.

Meer recepten en culinaire tips van Foodblog Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie