Zuurkoolbroodjes met rookworst recetp van Foodblog Foodinista

Zuurkool met spek het hele jaar geen gebrek – Zuurkool recepten

Deel deze post

Het lot een handje helpen? Vooral de financiën in het nieuwe jaar. Lees dan vooral het volgende gezegde: “Zuurkool met spek het hele jaar geen gebrek”. Daarom sluiten we het jaar niet af met een overzicht hoe mijn jaar was. Nee we kijken vooruit naar het nieuwe jaar en vooral met een gelukswens voor het nieuwe jaar. Ik deel een gouden tip met je, althans ik hoop het. Eet op 1 Januari zuurkool met spek. Dit kan natuurlijk met één van mijn zuurkool met spek recepten.

Geluk en voorspoed in het nieuwe jaar

Met deze zuurkool recepten met een beetje spek geef je jezelf een klein steuntje in de rug. Oké pakt het niet zo uit als gewenst? Mij niet bellen, maar dan heb je het toch geprobeerd. Lees even mee met een aantal recepten waar mee je zuurkool met spek op tafel kunt zetten.

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Zuurkool recepten voor een gelukkig nieuw jaar

Zuurkool recept: Zuurkoolstamppot met chorizo, tomaatjes en paprika + spek

Zuurkoolstamppot met chorizo en geroosterde tomaatjes en paprika recept van Foodblog Foodinista

Een stamppot met zuurkool moet erbij. Een beetje variëren kan met deze stamppot met zuurkool, chorizo en gegrilde paprika en tomaatjes. Vergeet de spek niet toe te voegen en het nieuwe jaar gaat een top jaar worden!

Uitgebreid koken tijdens oudejaarsavond of nog veel meer tips? Ik verzamelde voor de feestdagen een blog met wel 50 recepten van borrelplank tot feestelijk dessert! Al de tips met kerstrecepten kun je hier vinden en lekker borrelen? Lees dan 10 leuke borreltips van Foodinista hier.

Zuurkool recept: Frittata met zuurkool, rookworst en spekjes

Frittata met zuurkool en rookworst recept van Foodblog Foodinista

Het jaar al beginnen met goede voornemens? Dan is koolhydraatarm eten ook een goed idee. Dit helpt enorma bij afvallen, wanneer dit je doelstelling is. Geen zuurkool stamppot? Dan kun je kiezen voor een frittata met zuurkool en rookworst.

Zuurkoolrecept: Zuurkoolbroodjes met rookworst

Broodjes met zuurkool en rookworst recept van Foodblog Foodinista

Trek in een hartige snack! Dan zijn deze hartige broodjes zuurkool met rookworst de oplossing! Vergeet er geen spek tussen te steken en dan gaat het een heel mooi jaar worden.

Zuurkool recept 4:

Zuurkoolstamppot met gehaktballen in ketjapsaus - Foodblog Foodinista

Het jaar direct beginnen met een normale Nederlandse maaltijd na al het feestdagen eten? Dan is dit bord met zuurkool met spekjes en gehaktballen in ketjapsaus voor jou!

Uitgebreid koken tijdens oudejaarsavond of nog veel meer tips? Ik verzamelde voor de feestdagen een blog met wel 50 recepten van borrelplank tot feestelijk dessert!

Meer recepten en culinaire tips van Foodblog Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie