Wat eten we deze week? – Zomer Weekmenu Week 28 2022 Foodinista

Wat eten we deze week? – Zomer Weekmenu Week 28 2022 Foodinista

Deel deze post

De eerste tropische dagen komen eraan en laten we daar dan ook maar dit zomer weekmenu op aan passen. Het is tijd voor lekkere zomerse recepten. Dan gaan we weer voor de barbecue, zomerse frisse recepten, zoals salades en recepten met fruit bijvoorbeeld. Het is maar een greep uit de mogelijkheden voor een zomer weekmenu. In ieder geval vraagt ook deze week weer om een gevarieerd weekmenu. Tijd voor gevarieerd eten en natuurlijk nieuwe eet inspiratie! We gaan het deze deze week allemaal proeven in het nieuwe weekmenu met zomer inspiratie. Je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eetinspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan denkt. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 28 2022 van Foodblog Foodinista met een biefstukspies met tutti frutti, meloensalade met ham en zalm uit de oven.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 26 en het weekmenu week 27 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 28 2022

Maandag – Macaroni ovenschotel met salami en mozzarella

Macaroni ovenschotel met salami en drie kleuren pasta - Foodblog Foodinista

Begin de week makkelijk met een grote ovenschaal met macaroni. Makkelijk en altijd lekker. Een gezinsfavoriet blijft macaroni toch wel. Ook makkelijk blijft het om restjes op te warmen op drukke dagen. Dus even vooruit koken met deze macaroni ovenschotel met salami en mozzarella. Deze macaroni ovenschotel maak je met 3-kleuren macaroni dat geeft nog een leuke effect ook.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven tijd
Recept: Macaroni ovenschotel met salami en mozzarella

Dinsdag – Frittata met mozzarella en tomaat

Op warme dagen lekker makkelijk doen? Het kan bijvoorbeeld met deze frittata met Caprese met tomaat en mozzarella. Een ovenomelet eigenlijk met tomaat, mozzarella en basilicum. Weinig werk, maar wel heel lekker!

Bereidings Tijd: 20 minuten + Oven tijd
Recept: Frittata met tomaat en mozzarella

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Woensdag – Aziatische zalm uit de oven met paksoi

We blijven bij de ovenrecepten. Een traybake recept. Makkelijk op warme dagen. Een zalmmoot in de oven met paksoi en Aziatische smaken met de Aziatische zalm met paksoi.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven tijd
Recept: Aziatische zalm uit de oven met paksoi

Donderdag – Meloensalade met ham, olijven en feta

Een frisse salade op donderdag. Maak van deze meloensalade met ham, feta en olijven met een gemengde rucolasalade een maaltijdsalade en je bent klaar.

Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Meloensalade met ham, olijven en feta

Vrijdag – TexMex BBQ Nacho’s

TexMex BBQ Nacho's (De TexMex Smaak!) - Foodblog Foodinista

Weekend! Start het weekend op vrijdag met een lekkere schaal nachos BBQ TexMex stijl.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven
Recept: Nacho ovenschotel TexMex stijl

Zaterdag – Biefstukspiesen Tutti Frutti

Een mooi zomers weekend! Dan kan de barbecue aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze barbecuespiesen met biefstuk en tutti frutti?

Bereidings Tijd: 30 minuten + marineren en grillen
Recept: biefstukspiesen met tutti frutti

Zondag – Barbecue bananasplit

Sluit het weekend af met een toetje op de barbecue. Een bananasplit, maar dan gegrild. Kortom een barbecue bananasplit ook lekker met pindakaas pina colada.

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie