
16 mei Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 20 2022 Foodinista
Een nieuwe lenteweek met een nieuw lente weekmenu. Tijd voor gevarieerd eten en natuurlijk nieuwe lente eet inspiratie! Ritme en regelmaat en vooral variatie. We gaan het deze deze week allemaal proeven in het nieuwe weekmenu met lente inspiratie. We gaan uitgebreid variëren in de keuken met lente recepten. Asperges, pasta, barbcueën een toetje en natuurlijk ook gewoon dagelijkse recepten voor het avondeten. Je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eetinspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan denkt. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 20 2022 van Foodblog Foodinista.
Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 18 en het weekmenu week 19 van 2022.
Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 20 2022
Maandag – Italiaanse tosti’s


Begin de week makkelijk met Italiaanse tosti’s die je kunt maken in de airfryer of in de oven.
Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Italiaanse tosti met salami en courgette
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Dinsdag – Parelcouscous salade met zalm


Een lente salade of poke bowl met parelcouscous, zalm, avocado en edamame. Een fris recept op de dinsdagavond.
Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Parelcouscous salade met zalm, avocado en edamame
Woensdag – Mexicaanse kippensoep
Breek de week met een gezond en rijkelijk gevulde kippensoep met Mexicaanse twist.
Bereidings Tijd: 45 minuten
Soep Recept: Mexicaanse kippensoep
Donderdag – Lasagne met courgette en salami


Wie houd er niet van lasagne? Daarom een recept voor lasagne in het weekmenu, zoals deze lasagne met courgette en salami.
Bereidings Tijd: 40 minuten + oven tijd
Recept: Lasagne met salami en courgette
Vrijdag – Frisse barbecuesalade
Weekend en mooi weer! De barbecue mag aan. Op vrijdag is het misschien tijd voor een simpel barbecuegerecht. Een satétje, biefstukje of visje. Maak er ook een frisse barbecuesalade bij.
Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Frisse barbecuesalade
Zaterdag – Asperges met beenham op de barbecue
Een mooi weekend met barbecueweer en tijd voor lenterecepten. Een idee? asperges met beenham op de barbecue.
Bereidings Tijd: 20 minuten + marineren en bbq tijd
Recept: Asperges en beenham met krieltjes op de barbecue
Zondag – Broodpudding met banaan en mango
Zondag bakdag. Deze broodpudding met mango, banaan en kokos kun je eten bij het ontbijt of als taart bij de koffie.
Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's