Recept pittig wortelsapje met superuicer

Pittig Wortelsapje + Korting op een superjuicer

Deel deze post

Al tijden stond het op mijn wensenlijstje een slowjuicer. En ja, toen kreeg ik de vraag of ik de Superjuicer wilde uittesten. Ja dat wilde ik wel! Ik maakte eigenlijk nog net geen vreugdedansje of misschien wel. Echt zo geweldig vind ik het. Sowieso ben ik een echte smoothie fan, maar de groente en fruitsapjes uit een slowjuicer zijn zo veel zachter, het is echt een drankje, en je kunt er ook veel meer mee met een slowjuicer. Die 2 ons groente en 3 stuks fruit bereik je iedere dag op een hele simpele manier, eigenlijk zonder er bij na te denken en met de meest heerlijke sapjes. Ook met mijn kindje en binnen ons drukke gezinnetje is een slowjuicer heel erg welkom. Ik kan mij zo voorstellen dat dit bij meerdere gezinnen zo is en ook als je gewoon heel lief wilt zijn voor jezelf met gewoon een drukke baan en een gezonde levensstijl die je graag wilt bereiken. Dan is een Superjuicer perfect. Met de Superjuicer maakte ik simpel en snel een pittig wortelsapje.

Wat is een slowjuicer

Wat is eigenlijk een slowjuicer? Met een slowjuicer maak je heerlijke versgeperste sapjes waarin de vitamines goed bewaard blijven. Ben je bijvoorbeeld dol op groene smoothies, fruitsappen of groentesappen? Dan is een slowjuicer echt iets voor jou. Ik ben er ook dol op, maar een blender kan zeker niet alle groente en fruit aan en zelf ben ik bijvoorbeeld allergisch voor sinaasappel, dus is het al moeilijker om veel sapjes te maken die je makkelijk kunt pureren. Een slowjuicer maakt ook makkelijk fijne en verse sappen met appels, wortels en bijvoorbeeld bietjes. De slowjuicer perst, kneust en maalt alle groente en fruit op een laag toerental en wordt niet warm. Hierdoor blijven vitaminen, mineralen, enzymen en talloze andere waardevolle stoffen die groente en fruit rijk zijn bewaard en komen rechtstreeks in je sap terecht. Fris, lekker en gezond. Zelf heb ik de SuperJuicer getest met diverse mogelijkheden voor niet alleen sapjes, maar ook voor het maken van ijs, tofu en babyhapjes. De Superjuicer is dus een mutifunctioneel apparaat en zo’n slowjuicer is dus heel praktisch om te hebben. Je kunt er meer mee dan alleen sapjes maken, al is dat weel gezond en lekker. Zo maakte ik bijvoorbeeld deze opkikker voor de middag een pittig wortelsapje.

Recept Pittig Wortelsapje

2 schijfjes gember
2 wortels
1/4 komkommer
1 appel

Groente en fruit pittig wortelsapje recept superjuicer getest foodblog Foodinista

Snijd de wortel in dunne stroken, snij de komkommer in dunne stroken en de appel in schijven. Meng laat deze verpulveren in de Superjuicer en zo simpel is het om het pittige wortelsapje te maken.

Recept pittig wortelsapje met superuicer

Wat vind ik van de Superjuicer Slowjuicer?

Zoals gezegd; al jaren stond er een slowjuicer op mijn wensenlijstje, maar al snel spreek je over een investering van ongeveer 300,00 Euro. Niet een bedrag wat je zomaar even uitgeeft aan keukenapparatuur, vind ik. Een voordeel is dan dat de Superjuicer, en dan hebben we het over de meest complete Superjuicer. Echt veel voordeliger is, in zijn soort. Met de Superjuicer maak je in 30 seconde een glaasje sap en met water spoel je de slowjuicer schoon. Niet alleen sappen maak je er mee, maar ook ijsjes en grove hapjes ideaal. Hoewel de handleiding duidelijk is, ben ik niet zo’n elektronisch wonder en zie ik graag hoe iets wordt voor gedaan. Hier heeft Superjuicer ook over nagedacht met een eigen Youtube kanaal. Met meer informatie over de Superjuicer, maar ook met recepten.

Superjuicer Youtube

Het in elkaar zetten van de Super Juicer:

Het schoonmaken van de Superjuicer is belangrijk, maar ook heel eenvoudig. In dit filmpje wordt het voor gedaan.

Variëren met sapjes uit de Slowjuicer en een echte vitamine boost drinken met groente en fruit? Bekijk dan dit filmpje en maak het bietensapje met kokoswater, je ziet ook direct hoe de Superjuicer werkt.

Meer sapjes maken in de slowjuicer? Bekijk in dit filmpje hoe je een gezond sapje maakt in de slowjuicer met spinazie, appel, bleekselderij en komkommer:

Wil je een echte vitamine boost maken in de slowjuicer? Maak dan ook eens dit super gezonde recept in de slowjuicer.

Meer blogs volgen en ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie