Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – Mei 2021 van Foodinista

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – Mei 2021 van Foodinista

Deel deze post

Mei 2021! Een nieuwe maand en tijd voor een nieuw maanddagboek. Even terugkijken naar de maand Mei. Een maand waarin we hebben genoten van een vakantie in Drenthe en het was natuurlijk Moederdag! Eindelijk kregen we zomers weer en we gingen er nog een aantal dagen op uit. Natuurlijk neem ik je even mee in dit Maandoverzicht Mei. Mei opende weer een beetje de deuren. Want de terrassen gingen open, een weekje op vakantie en de zon ging schijnen en ik denk dat het velen van ons heel erg goed heeft gedaan! Ik blijf je natuurlijk meenemen in onze maandelijkse dagboeken en een kijkje achter het blog en bij ons thuis. Ik deel ook nog even leuke kortingsacties en winacties met je die je natuurlijk niet wilt missen! In ieder geval deel ik alles weer in ons Mei dagboek met leuke uitjes die wel kunnen, activiteiten met kinderen en meer ervaringen. Kijk je mee in het Foodblog Maandoverzicht – Mei 2021 van Foodinista.

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – Mei 2021 van Foodinista

Foodblog Maandoverzicht – Mei 2021 van Foodinista – Wat hebben wij allemaal gedaan?

Fijne Moederdag!

De maand begon met Moederdag. Zo ontzettend leuk. De kinderen waren zo enthousiast over hun knutselwerkjes. En ik begrijp het wel. Een prachtige kaart van Philou, een armbandje van Florian en dan ook nog eens mooi ingepakt. Ook Eric had zijn best gedaan (ik ben natuurlijk niet zijn moederdag) maar de waardering binnen het gezin. De mooie badjas die ik deelde bij mijn Moederdag cadeautjes tips lag voor mij klaar en twee hele fijne cremes van Clinique.

Moederdagcadeautjes van de kinderen
Moederdagcadeautjes van de kinderen

Verder stond de dag in het teken van inpakken! Want de volgende dag vertrokken wij voor een weekje vakantie in Drenthe!

Meivakantie in Drenthe – Weekje Center Parcs

Tijd voor Vakantie! En het was oprecht lang geleden. Onze herfstvakantie kwam te vervallen en na een weekje verhitte zomervakantie verdeeld in 2 huisjes en geen meivakantie was het eigenlijk al weer 1,5 jaar geleden dat we echt een weekje rust gingen pakken. Nodig dus! Nederland is heel erg mooi! En wij pakten onze koffers in voor een weekje Center Parcs in Drenthe en natuurlijk de regio te verkennen!

P.s. voor leuke tips kun je mijn story’s op Instagram al bekijken daar heb ik onze reis van dag tot dag gedeeld! En wil je altijd direct blijven volgen wat wij doen en waar wij zijn? Volg Foodinista dan op instagram.

Al mijn reis tips in DRENTHE les je nu hier! En nog leuker in de herfstvakantie gaan wij nog een weekje naar Drenthe, want we zijn zo enthousiast en hopelijk is dan alles open en kunnen we nog veel meer ondernemen!

Spelen bij Center Parcs Sandur - Vakantie met kinderen in Drenthe
Wat doen we in een Center Parcs huisje? Gourmetten! - Vakantie tips met kinderen van Foodinista
Wat doen we in een Center Parcs huisje uitgebreid ontbijten? ! - Vakantie tips met kinderen van Foodinista
Wat doen we in een Center Parcs huisje? Gourmetten! - Vakantie tips met kinderen van Foodinista
Mooie plekjes opzoeken in Drenthe tijdens de vakantie met kinderen
Lekker ijsje eten op vakantie in Drenthe
Bloembollenvelden in Drenthe

Dit zijn even een aantal sfeerbeelden, maar we hebben zo veel leuke plekjes gevonden tijdens onze verblijf op Center Parcs Sandur wat een mooie locatie is om te verblijven en vervolgens om de regio te ontdekken met kinderen. Ik ga de reis tips heel snel delen nu de zomervakantie voor de deur staat.

Vinger tussen de deur

Helaas gebeurde er ook een klein ongelukje. Deze dame kwam met haar vinger tussen de deur. Broer was boos, zus speelde met haar vinger tussen de deur, broer gooide deur dicht. Helaas nageltje stuk. Heel naar! Ondertussen komt het goed, maar wat een verdriet! Niet alleen bij deze dame zelf. Ook bij broer (heel schuldig) en bij mama (gewoon verdriet). P.s. hier ging het wel weer een beetje, maar ze vond de doek met ijs stom.

Samen naar het Songfestival kijken!

De week na onze vakantie was het eindelijk zo ver. Het Songfestival kwam naar Nederland. Toch iets wat ik niet wilde missen. Ik vind het een echte guilty pleasure. Ieder jaar en nu dus vooral! Op dinsdag en donderdag keek ik zelf al en op zaterdag mocht Florian ook opblijven, want wanneer hij hoort dat er iets bijzonders is dan moet hij het zien. Even voorslapen tot 9 uur en hij lag er klaar voor op de bank, maar uiteindelijk werd het 1.00 uur. Voor de mister was het nogal een teleurstelling dat Nederland niet weer won, wat voor ons natuurlijk eerder gewoonte is. Al moet ik wel toegeven dat ik Italië in dit geval echt een teleurstelling vond, sorry.. Ik hou van Italië, maar deze deelname vond ik niet zo…

Songfestival kijken met een langzame start
Vegan taart zonder suiker, maar wel heel erg lekker!

Van Piece of Joy kreeg ik heerlijke taartjes bezorgd. De taartjes zien er prachtig uit de punten taart zijn vegan en zonder suiker! Een win-win-win.

Eindelijk mooi weer!

Eindelijk mooi weer en buitenspelen

Eindelijk kregen we mooi weer cadeau! Ik zal niet de enige zijn die daar heel erg van is opgeknapt (op de hooikoorts na) maar mij hoor je niet klagen. De kinderen spelen buiten en dat is geweldig!

Barbecueseizoen is begonnen!

Het barbecueseizoen is ook weer begonnen! Heerlijk buiten eten. Het geeft direct een beetje een thuis vakantie gevoel. Al hopen wij deze zomer naar Budapest en Frankrijk te gaan we gaan alles volledig uit buiten om veel energie te pakken voor de komende winter.

Dagje Kinderdagopvang

En ja je krijgt de kinderen ook weer zo terug van de kinderdagopvang.

Starten met NewFysic

Back on Track met NewFysic - weer starten met NewFysic

Het is misschien opgevallen. Het is iets rustiger op de blog met recepten. Ik ben weer begonnen met NewFysic. Een aantal jaar terug deed ik dit ook en toen is het erg goed bevallen! Helaas dankzij de corona lockdowns ben ik weer terug bij af terwijl ik eigenlijk nog veel meer resultaat wilde dus ik ben Back on Track en pak weer door! De recepten zoek ik nog even uit, maar op Instagram in de story’s vragen jullie massaal om het delen van de recepten! Dus deze gaan zeker komen. Maar zo’n nieuw eetplan is altijd even wennen. Het heeft wel weer effect bij en daar ben ik heel erg blij mee. Wil je alvast meer weten over NewFysic? Lees dan hier mijn ervaringen.

Dagje Zeeuws Vlaanderen

Een beetje vakantiegevoel vonden we ook bij vrienden in Zeeuws Vlaanderen. Vooral veel zon en genieten op het terras. De tips heb gedeeld in mijn uitgebreide vakantie in Zeeland artikel.

Eten en drinken met kinderen bij De Baeckermat in Zeeuws Vlaanderen - Restaurant tips in Zeeland

Leuke samenwerkingen en winacties!

Ja er waren ook nog leuke samenwerkingen en winacties!

Zo starten wij de gourmet plantaardig met Sense en mag ik op Sense een KORTINGSCODE geven bij Hoogvlietsupermarkten van 50% met de code FOODINISTANL tot 20 juni 2021.

Er staat een erg leuke winactie op Instagram waar je t/m 14 Juni 2021 aan deel kunt nemen! Daarmee kun je een ontbijtpakket van Whole Earth pindaKaas winnen! Een echte winactie voor de pindaKaas lover!

En ik wil je even attdenderen ;-) op de hele leuke acties van Hoogvliet Supermarkten rondom het EK Voetbal, waar we in Juni heel veel zin in hebben (naast mijn verjaardag en de 3e verjaardag van mijn dochtertje). Wij zijn er klaar voor! Maar met #delangstevlag kun je hele leuke prijzen winnen!

Tot Juni!

Liefs,

Daphne

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie