Groene smoothie recept van foodblog Foodinista

Groene smoothie met mango

Deel deze post

Eerlijk is eerlijk toen ik deze groene smoothie met mango maakte, dacht ik niet dat ga ik ook eens doen, want daar heb ik echt ontzettend veel trek in als ontbijt. Nee, absoluut niet. Mijn groene smoothie met spinazie en mango heb ik gemaakt uit nieuwsgierigheid, na er één geproefd te hebben tijdens een bloggerevent, er veel op Instagram gezien te hebben en ik een ontzettend gezond moment had. Ik moest het proberen, maar… ik vond de groen smoothie heel lekker. Misschien is het wel, omdat je de spinazie eigenlijk helemaal niet proeft. Met welke reden drink je dan als ontbijt een groene smoothie? Het is heel gezond en vol vezels!

Groene smoothie met kokoswater recept foodblog Foodinista

Ingrediënten Groene smoothie met mango voor 2 glazen

300 ml kokoswater
100 ml kokosmelk (geen blik!)
3 handen spinazie
handje verse munt
75 gram diepvriesmango
1 theelepel lijnzaad
1 theelepel chiazaad

Recept Groene smoothie met mango, spinazie en kokoswater

Hoe maak je twee grote glazen vol heerlijke gezondheid als deze groene smoothie? Heel simpel lekker blenderen! Zorg alleen dat je de bevroren mango als laatste in de blender erbij doet. Ik vind het zelf heel vervelend als het één grote ijsklont wordt en de rest nog niet goed geblenderd is. Verder pulse, pulse, pulse en lekker drinken als ontbijt of frisse smoothie tussendoor, want ik vond de groene smoothie met spinazie heel fris! Ondanks de mango werd de smoothie heel groen, maar dankzij de mango en het kokoswater heel fris..

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie