Regenboog beker ludieke kerst cadeautjes Foodinista

5x Ludieke kerstcadeau tips

Deel deze post

Op zoek naar verrassende kerstcadeautjes die ook nog eens goed in de smaak vallen? Dan heb ik last minute nog een aantal leuke tips voor je! De mooiste mokken, verrassende kookboeken en chocolade om van te smullen met natuurlijk een kleine boodschap. Welk van de ludieke  kerstcadeau tips is jouw favoriet?

5x Ludieke kerstcadeau tips om van te smullen

Ludieke kerstcadeau tips eenhoorn mok

Iedereen heeft een eenhoorn nodig in zijn leven! Een kleurrijke en verwarmende. Wat dacht je er van om deze lieve en vrolijke eenhoorn mok iemand iedere dag de dag te laten beginnen?

groente chocolade ludieke kerst cadeautjes

Een lieve hint geven aan iemand die eet met zijn ogen en groente standaard laat staan? Wat dacht je dan van deze prachtige groente chocolade! Wedden dat die er wel in gaan.

Kleurrijke regenbog mok ludieke kerstcadeautjes

Iemand iedere dag stralend laten beginnen? Dan is deze kleurrijke regenboog mok het ideale cadeau. Deze mok is te mooi voor alleen warme dranken dus maak er ook een cocktail in. De set compleet maken? In de zelfde kleuren zijn er ook cocktail bekers en drankflesjes, leuk voor de carnaval vierder, want het is een echt eyecatcher.

Prosecco kookboek feestelijke cadeautjes voor kerst

En wat voor cocktails maak je dan? Dit echte prosecco kookboek geeft heel veel keus voor het hele jaar. Dus ken je iemand die wel een paar bubbels lust? Dan is dit kookboek een heerlijk cadeau!

sushi snoepjes ludieke kerstcadeautjes

Ken je iemand die dol is op sushi? Maak je diegene ontzettend blij met bijvoorbeeld een sushidinertje of dinerbon, maak het pakketje dan extra leuk met een voorproevertje. Geef deze sushi snoepjes cadeau.

Meer cadeautips en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Dit inspiratieblog is in samenwerking met Radbag

Geen reactie's

Geef een reactie