Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3 - Geweldige Adventkalenders voor Foodies - Van groot tot klein!

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 4 – Geweldige Adventkalenders voor Foodies – Van groot tot klein!

Deel deze post

Daphne’s Herfst Happy Musthaves en Feestdagen cadeau tips – Geweldige Adventkalenders voor foodies – Favorieten van Foodinista

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De feestdagen gaan beginnen en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Sinterklaas cadeautjes, Kerst verrassingen en natuurlijk Advent Kalenders niet ontbreken. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is kunnen we ons gaan verlekkeren aan de adventskalenders. Echte verwennerij voor de December maand, want zo is de aanloop naar de feestdagen veel leuker! Want eerlijk is eerlijk hoe fijn is het om jezelf wat extra aandacht te geven en iedere dag al een klein cadeautje uit te pakken? Je kunt natuurlijk ook een durzamer cadeau geven, want dat is een adventskalender. Zet maar op je verlanglijstje voor de feestdagen, maar welke? Ik deelde 15 favoriete en geweldige adventkalenders voor foodies met je! Voor groot tot klein en met alle geuren smaken. Kijk je mee met Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 4.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Bekijk hier de adventskalenders 2023!

Inspiratie voor: Geweldige Adventskalenders voor Foodies

De maand December is altijd druk! En je kunt maar vast beginnen met de leukste Decembercadeautjes. Vooral in deze tijd kunnen we wel een beetje verwennerij gebruiken. Een trend die in Nederland ook steeds populairder aan het worden is, zijn de adventskalenders. En ik begrijp het wel. Een adventskalender geven en krijgen voor de feestdagen is heel erg leuk. Van 1 December tot kerstavond of eerste kerstdag haal je iedere dag een leuk en klein cadeautje uit de adventkalender. Dan is het afhankelijk voor welk budget je een adventkalender in huis haalt, want dit kan natuurlijk heel klein met een adventskalender die we al heel lang kennen de adventskalender met chocolade voor kinderen, maar tegenwoordig kun je alle soorten adventskalenders vinden met kaarsen, lego, playmobil, Harry Potter en de mooiste beautyproducten, zo ben ik echt fan van de adventkalender van Clinique! Deze staat zo hoog op mijn wensenlijstje. Maar ja dit is natuurlijk een foodblog en ik heb 15 geweldige adventkalenders voor Foodies verzameld. Er is tenslotte zo veel keuze! Wat het leuke is je kunt een adventkalender cadeau geven voor Sinterklaas en tot aan de kerstperiode heb je er plezier aan, maar ook verjaardagscadeautje in deze gezellige November en Decembertijd of als vervroegd kerstcadeautje natuurlijk. Want misschien is het wel veel leuker om je geliefde een periode lang een cadeautje te geven in plaats van één groot cadeau op de dag zelf. Aan jou de keuze, maar wanneer je een Sinterklaascadeautje of Kerstcadeautje schenkt aan een foodie en dan bedoel ik van klein tot groot, van peuter tot volwassene en man of vrouw de keuze is reuze tussen deze adventskalenders voor foodies.

15x Geweldige adventkalenders voor Foodies – Van groot tot klein

Neuhaus Luxe Chocolade Adventkalender

Adventkalenders voor foodies - Neuhaus Luxe Chocolade advent kalender - Cadeau tips van Foodinista

Een adventskalender voor de echte chocoladeliefhebber? Dan is deze luxe chocolade adventskalender van Neuhaus echt het cadeau! Sta er ook even bij stil dat alle figuurtjes in de doos een pop-up kalender zijn dus dat de verpakking ook echt geweldig is. De Neuhaus adventskalender ga je hier vinden.

Adventskalender van Dille & Kamille

Adventscadeautjes - Chocolade Adventskalender van Dille & Kamille - Cadeautjes tips Foodinista

Fans van Dille & Kamille? Dan is ook de Adventskalender van Dille & Kamille een echte musthave voor de liefhebber. De hele chocoladecollectie met heerlijke smaken is er in opgenomen. 24 mini-reepjes met uitéénlopende smaakjes. Een echt genietmoment voor natuurlijk een leuke smaak! Eindelijk tijd om nu echt eens je favoriete Dille & Kamille smaak te kiezen de adventskalender van Dille & Kamille ga je hier vinden.

Cote d’Or Adventskalender

Adventskalender tips van Foodinista - Cote D'Or chocolade - December cadeautjes tips

Heerlijke chocolade, maar met iets minder budget? Dan is de adventskalender van Cote d’Or een geweldig cadeau. Chocolade van Cote d’Or is tenslotte heerlijke en ziet de adventskalender er ook niet geweldig uit? Je gaat de chocoladekalender hier vinden.

Toblerone Adventskalender

Toblerone Adventskalender - Leuke Decembercadeautjes - Foodblog Foodinista

Nog zo’n fijne chocolade adventskalender, niet voor kinderen, maar voor volwassenen. De adventskalender van Toblerone. Wat een feest! De adventskalender ga je hier vinden.

Godiva Advents Kalender

Godiva Adventskalender - Chocolade cadeautjes voor de feestdagen - TIps van Foodinista

Zo veel chocolade adventskalenders, maar laten we eerlijk zijn iedereen heeft een favoriet. Ook Godiva heeft een adventskalender en wanneer Godiva jouw favoriet is dan is dit DE adventskalender die je wilt geven of moet hebben! De chocoalde adventskalender van Godiva ga je hier vinden.

Adventkalender van Lindt

Adventskalender voor foodies - Lindt Adventkalender voor foodies - Cadeau tips van Foodinista

Oké dit is een Adventkalender voor kinderen, maar met Lindt chocolade willen we deze eigenlijk allemaal wel. De adventkalender van Lindt kun je hier vinden.

Adventskalender van Kinder

December cadeautjes - Adventskalender van Kinder - Feestdagen cadeautjes tips van Foodinista

Zijn de kinderen, en misschien jij ook wel, ook zo dol op alle chocoladeverrassingen van Kinder (chocolade) dan is dit de feestelijke adventskalender die je moet hebben! En hier ga je de adventskalenders van Kinder vinden vol met chocoladeverrassingen.

Leuke adventskalenders voor kinderen

Leuke adventskalenders voor kinderen - Cadeautjes voor de feestdagen

Moeten adventskalenders altijd prijzig zijn en van merken? Nee! Er zijn ook leuke budget adventskalenders waar je kinderen heel erg blij me gaat maken. Bij de Xenos hebben ze een uitgebreid assortiment, zoals deze prinsessen adventskalender, maar zo zijn er nog veel meer printjes en motieven met natuurlijk een chocolaadje voor iedere dag. Hier ga je de leuke adventskalenders vinden.

Nog meer leuke Sinterklaas en Kerst cadeautjes voor foodies bekijk je hier!

Look-o-Look snoep Advents Kalender

Favoriete Adventskalender voor de feestdagen - Snoep Adventskalender voor kinderen - Cadeau Tips Foodinista

Zijn de kinderen, of de volwassenen want ik ken er ook veel die van deze adventskalender heel blij worden, geen chocoladefans dan is een echte snoep adventskalender toch een feestje? Deze adventskalender van Look-O-Look ga je hier vinden.

Niederegger Luxe Marsepein Adventskalender

Niederegger luxe Marsepein bonbons Adventskalenders - December cadeau tips van Foodinista

Wel een zoetekauw, maar geen chocolade of verrassen met iets anders? Dan is het luxe Niederegger marsepein merk wellicht een mooie cadeautip voor jou? Niederegger is het perfecte December cadeau. Marsepein spreekt voor zich en ook zij hebben een mooie verrassing voor iedere December dag in de adventskalender die je hier gaat vinden.

The Body Shop Luxe Advent Kalender

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3 – The Body Shop Adventskalender 2020

Toch een beetje beauty? Inderdaad! Want er is een reden waarom we bij Foodinista fan zijn van The Body Shop, je leest het allemaal hier. We schreven al een ode aan deze adventskalender. De adventskalender direct bekijken doe je hier.

Pukka Thee Adventskalender

Cadeau tips van Foodblog Foodinista - Feestdagen Adventskalenders - Pukka Thee Adventkalender

Een adventskalender voor een theeliefhebber? Daar hebben ze bij Pukka Thee aan gedacht. Iedere dag een andere bijzondere thee van Pukka en zo leer je ook weer eens nieuwe theesmaken ontdekken. Meer over de thee adventskalender ga je hier ontdekken.

Luxe Thee Adventkalender

kusmi Tea Adventskalender - December cadeautjes - Tips van Foodinista

Een plaatje toch? De Kusmi Tea Advents Kalender. Maar zo de moeite waard! Prachtige verse thee en de verpakking alleen al. Meer weten over Kusmi Tea en de Adventskalender? Kijk dan hier verder.

Inspiratie op doen voor het kerstdiner? Bekijk hier 50x Inspiratie voor het kerstdiner.

Koffie adventskalender met Nespresso cups

Koffie Adventskalender met Nespresso cups - December cadeau tips van Foodinista

Meer een koffiedrinker? Dan is deze koffie adventskalender misschien beter passend. Iedere dag een leuke koffieverrassing en de koffie in de kalender? Die komt als een Nespresso cupen zo proef je ook nog eens nieuwe smaakjes koffie. De Koffie adventskalender ga je hier vinden.

Bier adventskalender van Beerwulf

Beerwulf Adventskalender - Bier Adventskalender - Feestdagen cadeautjes tips voor mannen

Een heel andere adventskalender dan zoete chocolade. Een bier adventskalender die er ook nog tof uitziet. Meer over de bier adventskalender ga je hier vinden.

Meer leuke shop en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie