Gezellige gezelschapsspellen voor bij een borrelplank Lynx Zoekspel Leukste spelletjes voor de zondagmiddag tips van Foodblog Foodinista

Gezellige gezelschapsspellen voor bij een borrelplank – Tips van Foodinista

Deel deze post

De dagen lijken korter en de avonden langer. Kortom het is herfst en het gaat winter worden. Waar ik dan altijd zin in krijg? Spelletjesavonden, kortom gezelschapsspellen spelen. Gezellig met het gezin of met vrienden. Aanschuiven aan de tafel en elkaar ware aard boven laten komen! Al zijn we normaal gesproken misschien wel rustig en respecteren we elkaar, slikken we wel eens opmerkingen recht of links in. Zodra er een competitie is dan vergeten we dit allemaal Heerlijk! En na zo’n spelletjesavond ben je dat natuurlijk ook allemaal weer vergeten, want dat was in het moment. Maar het is toch leuk om je even uit te leven. Van frustatie tot dat echt competitie gevoel. Natuurlijk komt er dan ook een lekkere borrelplank op tafel. Leuke inspiratie kun je hier natuurlijk voldoende vinden, want wat dacht je van een heerlijke Italiaanse borrelplank die je hier kunt vinden of een Duitse borrelplank die je hier kunt vinden. Ook is deze Nederlandse kaasplank ook genieten. Het eten daar kan ik je sowieso voldoende in voorzien. Nu nog de gezellige gezelschapsspellen voor bij een borrelplank. Van jong tot oud deel ik leuke spellen met je die wij hebben getest. Leuke cadeau ideetjes voor de feestdagen of voor een verjaardag of gewoon om zelf in huis te halen voor een weer een leuke en succesvolle avond.

Tips voor gezellige gezelschapsspellen voor bij een borrelplank

Slide Quest

Slide Quest Gezelschapsspellen tip van Foodblog Foodinista

Slide Quest is een actief spel vanaf 7 jaar, maar mijn zoontje van 5 vond het door de activiteit en het thema ridders al geweldig! Bij Slide Quest probeer je over 5 levels een ridder te helpen het einddoel te bereiken. Dit doe je met elkaar. Aan de doos bevestig je hendels, als een soort catapult, en zo breng je de ridder steeds verder en naar een hoger level. Zo simpel als het ik het zeg is het natuurlijk niet, want onderweg kom je obstakels en valkuilen tegen. Het leuke aan dit spel is dat je moet samenwerken, je bent actief bezig, concentratie wordt getest en natuurlijk je overwinningsdrive. Meer over het spel Slide Quest kun je hier vinden.

Exploding Kittens

Leuke spelletjes voor op vakantie Exploding Kittens tips van Foodinista

Exploding Kittens is een explosief kaartspel. Het is nooit saai! Wij vonden Exploding Kittens ook heel erg fijn voor op vakantie. Even een spelletje spelen en makkelijk om mee te nemen, omdat het een klein kaartspel is. Oh ja. Waarom is dit kaartspel altijd spannend? Je speelt een soort veilige Russische roulette dus voor je het weet is het afgelopen. Meer informatie kun je hier vinden.

What do you Meme

Gezellige gezelschapsspellen voor bij een borrelplank What do you Meme tips van Foodinista

De kinderen kunnen naar bed en houd je mond maar, want dit spel is uitbeelden voor gevorderden en voor de lachspieren. De meest gênante situaties komen voorbij en dat is ook precies de bedoeling. Lol gegarandeerd. Meer informatie kun je hier vinden.

Lynx Zoekspel

Lynx Zoekspel Leukste spelletjes voor de zondagmiddag tips van Foodblog Foodinista

Iedereen te gelijk aanvallen bij Lynx! Zo gaat het wel een klein beetje, want verbeter je concentratie en vooral je focus. Zet het bord in elkaar en haal 3 figuurtjes uit de beker en zoek zo snel mogelijk jouw plaatjes. Wie dit het snelste kan die wint. Ik kan je zeggen bij ons is dit altijd een klein fanatiek gevecht, maar dat is wel zo leuk. Meer over Lynx? Kijk dan hier.

App WinactieApp Winactie

Smart Farmer

Smart Farmer Educatief spel voor het hele gezin tips van Foodblog Foodinista

Smart Farmer is eigenlijk een spel voor 1 persoon, maar ja bij ons thuis spelen we er met hele gezin mee. Een ideale tip dus voor de gezellige gezelschapsspellen voor bij een borrelplank. Smart Farmer is zo ontzettend leuk! Verslavend kunnen we wel zeggen. Wij zeggen liever dat je Smart Farmer vanaf 1 persoon kunt spelen. Het is leuk om steeds verder te gaan naar alle levels en om de schaapjes van de koeien te scheiden en de koeien van de paarden. Het geeft echt een uitdaging voor het hele gezin en de uitdaging wordt steeds groter en je eigen inzicht steeds beter, hopelijk. Meer informatie over Smart Farmer kun je hier vinden.

Meer cadeautjes tips van Foodinista

Meer favoriete cadeautjes voor de feestdagen en cadeau tips voor foodies kijk hier dan eens verder voor verrassende foodie cadeautjes voor de lekkerbek. Ook maakte ik een leuke lijst met vijftien cadeautjes voor foodies!

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie