Daphne’s Zomer Happy Musthaves – Vakantie, reizen, kidsfun en hebbedingen voor travelfoodies met deze zomervakantie cadeautjes tips komt het goed!

Daphne’s Zomer Happy Musthaves – Vakantie, reizen, kidsfun en hebbedingen voor travelfoodies met deze zomervakantie cadeautjes tips komt het goed!

Deel deze post

Daphne’s Zomer Happy Musthaves – 30x Zomervakantie cadeautjes tips

In de rubriek Happy musthaves deel ik mijn favoriete hebbedingen – items, shoptips en cadeautjes tips – met je. De zomervakantie is begonnen en ook bij ons thuis is het feest, nou ja het is tijd voor vermaak en de vakantie staat voor deur. Wederom een lange autorit, vermaak aan het strand en in het zwembad en leuke uitjes. Het is tijd voor verwennerij, maar ook nadenken over wat de kinderen leuk vinden en hoe we het gaan aanpakken tijdens het uit eten gaan en de rustmomenten gaan invullen. Zoals het leeftijdverschil tussen de kinderen, gezellig uit eten gaan en avonden zonder tv, iPad en Switch, want nee er gaan geen schermpjes mee op vakantie (echt niet!). Zon, zee, strand, spelen, spelletjes en gewoon leuke dingen doen. Daarvoor nemen we altijd wel iets leuks mee op vakantie om te doen, ondernemen of voor een beetje afleiding. Nou ja niet alleen op reis ook thuis kan er al gebruik van gemaakt worden, want ook daar kunnen de dagen soms lang zijn. Je kunt tenslotte niet altijd onderweg zijn en de trampoline kennen ze soms ook wel en de Netflix is ook niet altijd nodig. Het zijn niet persé grote cadeaus, maar wel leuke zomer cadeautjes die zorgen voor veel vermaak. Informatie over reizen, vakantie doe-boeken een kinder kookboek voor de keukenprins of prinses of een leuk leesboek wat voorbereid op de vakantie. Ook spelletjes doen het altijd goed en een cadeautjes set wat voorbereid op de vakantie het zijn een altijd ideeën om de stemming erin te houden, natuurlijk ook met een foodie touche. Dus het is tijd voor 30x zomervakantie cadeautjes tips en andere leuke tips voor foodies en reizigers.

Al mijn favoriete items en cadeau tips komen weer voorbij in dit Happy Musthaves blog. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij op een wensenlijstje staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een beetje eten en reizen. Deze leuke cadeautjes voor Moederdag en favorieten voor de lente passen daar allemaal bij! Echte verwennerij voor Vaderdag. Misschien zoek je nog wel meer lekkere inspiratie en dan kun je ook altijd nog eens kijken bij de 30 heerlijke en liefdevolle cadeautjes voor Valentijnsdag en 50 heerlijke feestdagen cadeautjes. Allemaal met een eigen thema, maar misschien wel wat jij zoekt. Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes of cadeautjes met een kook of keuken idee. Er moet wel iets bij zijn naar je smaak en het zal genieten worden! Kortom het is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 30 favoriete en smakelijke cadeau tips voor de zomervakantie met je! Voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Zomer Happy Musthaves Zomer vakantie cadeautjes tips?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

30 Zomervakantie cadeautjes tips

De cadeautjes zijn van groot en klein, origineel en klassiek en natuurlijk mag een vakantiekaartje ook niet ontbreken! Want zo simpel kan het zijn.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Spelletjesboeken en vakantieboeken

Vakantieboeken en spelletjesboeken voor reislustige kinderen, kinderen die graag de keuken in gaan en creatieve kinderen? De leukste spelletjesboeken en zomervakantieboeken zijn er allemaal! Hierbij de favoriete boeken van ons voor deze zomervakantie voor de kinderen.

Vakantie Sticker en Speelboek

Niks zo leuk als stickers plakken voor kinderen en knutselen! Het kan dus met het Vakantie Sticker en Speelboek. Ondertussen draait alles om vakantie. Leuk vermaak in de auto, het vliegtuig of misschien wel de momenten waarop jij druk aan het inpakken bent en de kinderen zich even moeten vermaken?

Het Vakantie Sticker en Speelboek bestel je hier.

Spelletjesboeken en vakantieboeken tips - Vakantie Sticker en Speelboek - Cadeautjes tips

Fien en Teun vakantieboek

Het leven op de boerderij, Fien en Teun, een boertje en boerinnetje en een vakantieboek van Fien en Teun.

Het Fien & Teun DoeBoek bestel je hier.

Spelletjesboeken en vakantieboeken tips - Fien en Teun Vakantieboek - Cadeautjes tips

Het Jill Doeboek

Een zomervakantie vol met plezier en pret! Welk meisje is er niet dol op Jill en wilt ook alles proberen wat Jill doet? Met het Jill Doeboek kun je het rustig thuis proberen in de zomervakantie. Een leuk zomervakantie cadeautje vol met creatieve ideeën. Knutselen, recepten en creatieve vakantie ideeën.

Het Jill Doeboek bestel je hier.

Spelletjesboeken en vakantieboeken tips - Het Jill Doe Boek - Cadeautjes tips

Efteling DoeBoek

Het Efteling DoeBoek mag natuurlijk echt niet ontbreken! Ik woon in Kaatsheuvel, naast de Efteling, iedere zomervakantie brengen we en bezoek aan de Efteling en de kinderen zijn dol op de Efteling. Een Zomer DoeBoek mag er dan ook wel bij.

Het Efteling DoeBoek bestel je hier.

Spelletjesboeken en vakantieboeken tips - Efteling DoeBoek - Cadeautjes tips

Reis rond de wereld spelletjesboek

Voor de kleine wereldreiziger een Reis rond de wereld spelletjesboek.

Het Reis rond de wereld Spelletjesboek bestel je hier.

Spelletjesboeken en vakantieboeken tips - Reis rond de wereld spelletjesboek - Cadeautjes tips

Libelle Zomer Vakantieboek

Niet alleen een Zomer Vakantie DoeBoek voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Leuk vermaak op vakantie en even relaxen met ontspannen literatuur met het Libelle Zomer Vakantieboek.

Bestel het Libelle Zomer Vakantieboek hier.

Spelletjesboeken en vakantieboeken tips - Libelle Zomer Vakantieboek voor volwassenen - Cadeautjes tips

Linda. en Linda. Meiden Zomerboek – Voor een hele mooie zomer

Het vakantieboek voor grote meisjes! Met de leukste tip, verhalen en lef. Het Linda. Vakantieboek en voor de jongere meisjes Linda. Meiden Zomerboek.

Linda. Vakantieboek bestel je hier.
Linda. Meiden bestel je hier.

Ga al vast op vakantie met een fijn boek

Lezen is leuk en goed voor kinderen. Ook boeken over vakantie.

De zoete zusjes gaan op vakantie

De Zoete zusjes gaan op vakantie, van het bekende vlog De Zoete Zusjes, gaat over het gezin van de Zoete Zusjes. Zij gaan op vakantie naar de Wadden eilanden en beleven de vakantie, zoals ieder Nederlands kind. Prachtig om te lezen en vooral heel herkenbaar en leuk geschreven. Een aanrader voor ieder kind! Een leuk zomervakantie cadeautje.

Het boek van de Zoete Zusjes bestel je hier.

De zoete zusjes gaan op vakantie - Vakantie tip voor kinderen

Ook leuk is het Zoete Zusjes Vakantie DoeBoek!

Vakantie cadeautjes voor kleintjes

Met je babytje of peuter voor het eerst op vakantie? Dan is alles spannend en wennen ook voor je kleintje. Dan zijn er natuurlijk ook leuke cadeautjes voor je kindje waarmee je ze al een beetje kunt vertellen wat ze op vakantie gaan beleven.

Strandpret met Nijntje

Cadeautjes tips voor baby Strandpret met baby Badboekje - Vakantie tips

Een leuk cadeautje voor een baby of peuter is het badboekje Strandpret met Nijntje. Spelen in bad, op het strand of in zwembad en ondertussen krijgt het kleintje een idee bij wat het strand is en kun je overal voorlezen.

Het strandboekje bestel je hier.

Voorbereiden op de vakantie met voorlezen – Nijntje gaat op reis en neemt mee

Voorlezen is een groot onderdeel van het voorbereiden op activiteiten ook van reizen of op vakantie gaan. Voor de kleinste is één van de nieuwste boeken van Nijntje een mooi boek om voor te lezen of om eigenlijk samen te lezen want het is een flapjes boek. Samen ontdekken. Nijntje gaat op reis en neemt mee.

Het Nijntje boek: Nijntje gaat op reis en neemt mee bestel hier.

Cadeautjes tips voor baby,peuter en kleuter - Nijntje gaat op reis en neemt mee - Vakantie tips

De leukste spelletjes op vakantie

Spelletje spelen? In de auto, het vliegtuig, met kinderen in een restaurant, aan het zwembad op een rustmoment of wanneer we allemaal wachten op elkaar. Er zijn zo veel momenten. Dit zijn leuke tips voor travel spelletjes die je makkelijk compact mee neemt. Cadeautjes tips en hebbedingen voor je zelf!

Smartgames

Even jezelf vermaken of spelen de kinderen graag een spelletje, maar kun je niet altijd mee doen? Dan zijn Smartgames echt een uitkomst. Smartgames speel je alleen of eigenlijk tegen je zelf. Je eigen brein laten kraken. Smartgames zijn er voor alle leeftijden en en ook waterproof dus leuk om mee te nemen naar het strand of voor aan het zwembad. Mijn kinderen vinden ze erg leuk en ik zelf eigenlijk ook wel.

Smartgames Flippin Dolphines bestel je hier.
Smartgames Squirrels go Nuts! bestel je hier.
Smartgames Roodkapje Deluxe bestel je hier.

Autobingo Reisspel

Zin in de vakantie? Wij ook! Alleen die autorit.. wij gaan deze zomer via Oostenrijk en Slovenië naar Kroatië met tussendoor twee overnachtingen in Oostenrijk, maar de autorit duurt lang met hopelijk niet te veel files. Ook op de terug weg gaan we nog een leuk uitje verzinnen. De kinderen worden auto en het wordt ook steeds gezelliger op de achterbank. Een spelletje helpt altijd, zoals de Autobingo met leuke uitdagingen voor onderweg.

De Autobingo voor onderweg bestel je hier.

Leuke spelletjes voor de zomervakantie - Autobingo - Tips voor kinderen

Uno zwembad en restaurant proof (uno waterproof)

Wij hebben al wat spelletjes Uno versleten. Het leuke is dat eigenlijk iedereen Uno wel begrijpt. Bij ons speelde Philou Uno al mee vanaf bijna 3 jaar. De kleuren en de lage cijfers maken het spelletje Uno heel simpel. Het is makkelijk te spelen achter in de auto, wanneer je uit eten gaat of gewoon even tussendoor op rustig moment ook zelfs in het zwembad nu op een rustig plekje. Zoals ik zeg wij hebben al wat spelletjes Uno versleten ook door een glas dat omviel door enthousiasme of ongelukjes. Tengenwoordig is er ook Uno waterproof. Fijn! Zo gaat je Uno spel veel langer mee en kun je Uno zelfs aan de rand van het zwembad of op het strand spelen en ondertussen afkoelen. Win-win-win.

Bestel je Uno waterproof hier.

Zomervakantie cadeautjes tips - Uno Waterproof - Spelltje spelen tips Foodinista

Toffe kookboek voor kinderen

Heb je een junior masterchef in huis en wil je de zomervakantie gebruiken om samen eens even heerlijk de keuken in te duiken of gaat je mini zelf uitgebreiden koken? Dan zijn de volgende kookboeken perfecte zomervakantie cadeautjes tips!

Het grote kookboek van De Zoete Zusjes

De super populaire Zoete Zusjes hebben ook een kook en bakboek uitgebracht met al hun favoriete recepten! Leuk om deze vakantie mee aan het werk te gaan. Het kookboek van de Zoete Zusjes. Vol met heerlijke geniet recepten.

Het kookboek van de Zoete Zusjes bestel je hier.
Ïn Oktober komt er zelfs al een tweede kookboek! Aan tafel met de Zoete Zusjes. Dit kookboek kun je hier al pre-orderen voor een heerlijke herfstvakantie.

Kookboek De Zoete Zusjes - Zomervakantie cadeautjes tips voor kinderen - Foodblog Foodinista

De Zilveren Lepel voor Kinderen

Welk kind houd er niet van pasta? Spaghetti, lasagne en al het andere lekkers uit Italië? Ga je niet naar Italië toe? Dan kun je deze zomer al het lekkers zelf maken in de keuken met je kinderen met het kookboek De Zilveren Lepel Kinderen, waarin alles kidsproof stap voor stap staat uitgelegd.

Het kookboek de Zilveren Lepel Kinderen bestel je hier.

De Zilveren Lepel voor kinderen - Favoriete kookboeken voor Kinderen in 2021 - Kookboeken tips van Foodinista

Zomer foodie hebbedingetjes voor thuis

Van die dingetjes die je wilt hebben, want deze hebbedingen maken alles in de zomer net dat beetje leuker en geven er een extra zomers gevoel aan.

Citroen tafelkleed gewichten

Ken je ze nog? De citroen tafelkleed gewichten, zodat je tafelkleed niet omhoog waait? Nostalgie, praktisch maar ook gewoon heel erg leuk om te hebben!

De citroen tafelkleed gewichten bestel je hier.

Citroen tafelkleed gewicht - Hebbendingen in de zomer voor foodies

Ananas glazen voor de perfecte Pina Colada

Pina colada, jajaja nanana, maar wel met een pefect pina colada ananas glas.

De Pina Colada ananas glazen bestel je hier.

Pina Colada Ananas glazen - Hebbendingen in de zomer voor foodies

Sierkussen met papaya voor je tropische zithoek

De zomerse zithoek binnen of buiten in tropische sferen brengen? Dit doe je simpel met deze foodie kussens. De roze en blauwe papaya sierkussens maken er een feestje van.

De papaya sierkussens bestel je hier.

Gehaakte hangstoel of hangmat

Chillen in de zomer op warme dagen mag ook wel eens en dan in een hangmat of hangstoel. Bevestigen is heel simpel, want dit kan bijvoorbeeld tussen twee bomen op de camping of wat dacht je met een hangstoel aan de bevestiging voor de schommel, wanneer de kinderen er niet zijn?

De hangmat en hangstoel bestel je hier.

Meer happy musthaves voor foodies Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie