Foodblog Foodinista weekmenu – Week 44 – Gevarieerd herfst weekmenu

Foodblog Foodinista weekmenu – Week 44 – Gevarieerd herfst weekmenu

Deel deze post

Regenbuien, het is kouder en zelfs storm komt onze kant op, maar ook Sinterklaas is in het land. Tijd voor een gevarieerd herfst weekmenu met een leuk Sinterklaas recept. De tijd van gezelligheid binnen is begonnen. Maar ook de tijd van ovenschotels, stamppotten, soepen en lekkere feestelijke recepten. In de keuken wil ik dit dan ook terug zien en natuurlijk op tafel. Trek in pompoen, paddenstoelen, zoete aardappel, kaneel, stoofvlees, ovenschotels, hartige taarten, stamppot en een feestelijk recept om de week mee af te sluiten. Het hele gevarieerd herfst weekmenu staat voor je klaar met een heel lekker feestelijk Sinterklaas recept op zondag.

Leuk een Herfst Weekmenu voor meer ritme. Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de weekmenu’s uit 2018 of eerdere weekmenu’s uit 2020 die blijven ook heel leuk en lekker! Je kunt ze hier vinden.

Weekmenu week 44 – Gevarieerd herfst weekmenu

Maandag – Makkelijke maandag – Pompoen en Zoete aardappel soep

Pompoen zoete aardappel soep recept van Foodblog Foodinista

Start de week rustig met een soeprecept maak de herfstsoep met pompoen en zoete aardappel. Het recept ga je hier vinden.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Rode kool ovenschotel met gehakt, appel, rozijnen en gegratineerde kaas

Rode kool ovenschotel met appel, gehakt en gegratineerd met verse boerenkaas van Firma Kaas - Recept van Foodblog Foodinista

Een lekkere Nederlandse ovenschotel met kaas van onze eigen Nederlandse boeren schuif je zo in de oven. Het recept voor de rode kool ovenschotel ga je hier vinden.

Woensdag – Breek de week – Indische kipsaucijzenbroodjes

Indische Saucijzenbroodjes met kipgehakt en pittig gekruid - Recept van Foodblog Foodinista

Breek de week en maak zelf saucijzenbroodjes. Deze saucijzenbroodjes zijn lekker pittig en met een Indische twist. Het recept voor Indische saucijzenbroodjes ga je hier vinden.

Donderdag – Gezonderdag – Gevulde avocado met gorgonzola, walnoten en rozijnen

Gegratineerde avocado met gorgonzola noten en honing - Recept van Foodblog Foodinista

Eens iets anders voor de lunch? Maak de ovenschotel met gevulde avocado’s. Gratineer de avocado’s met gorgonzola, walnoten en rozijnen. Een koolhydraatarme lunch en rijk aan vitamines en mineralen. Het recept voor de gevulde avocado’s met gorgonzola, walnoten en rozijnen ga je hier vinden.

Vrijdag – Borreldag – Griekse hartige cake met feta

Griekse hartige cake met feta, paprika en olijven - Aperitief cake recept - Foodblog Foodinista

Vrijdag! Weekend. Tijd voor een borrelmoment of gewoon lekker het weekend in met een makkelijke maaltijd? Kopje soep en iets lekkers erbij? Bak dan eens een hartige cake, zoals deze Griekse hartige cake met feta. Het recept voor de hartige cake ga je hier vinden.

Zaterdag – Familiedag – Andijviestamppot met Iberico worst, peer en geitenkaas

Andijvie stamppot met peer, geitenkaas en Iberico worst - Recept van Foodblog Foodinista

Een lekkere stamppot past bij dit herfst weer. Op zaterdag is het dan ook lekker makkelijk om een stamppot te maken. We variëren natuurlijk wel, zoals met dit andijvie stamppot recept. Andijvie stamppot met geitenkaas, Iberico worst en peer. Het stamppot recept ga je hier vinden.

sinterklaas

Zondag – Bakdag – Sinterklaas Tiramisu met kruidnootjes en speculaas

Sinterklaas Tiramisu recept - Foodblog Foodinista

Sinterklaas is weer in het land en het vraagt om een feestje! Maak bijvoorbeeld deze Sinterklaas tiramisu. Het recept voor de Sinterklaas tiramisu met kruidnootjes en speculaas ga je hier vinden.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie