Foodblog Foodinista – Week 27 – Vakantiegevoel Weekmenu

Foodblog Foodinista – Week 27 – Vakantiegevoel Weekmenu

Deel deze post

Zomerse weken en voor velen zomervakantie! Het vraag om zomerse maaltijden, leuke dingen doen met de kinderen en soms even een wat lossere eetstijl. Daar kunnen we het weekmenu natuurlijk ook op aanpassen. Recepten met een een vakantiegevoel. Mediterrane recepten, kindvriendelijke recepten en recepten die iets gemakkelijker zijn. Zo’n weekmenu ga je deze week vinden in het nieuwe vakantiegevoel weekmenu.

Leuk een gevarieerd en makkelijk weekmenu! Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de weekmenu’s uit 2018 of eerdere weekmenu’s uit 2020 die blijven ook heel leuk en lekker! Je kunt ze hier vinden.

Weekmenu week 27 – Vakantiegevoel Weekmenu

Maandag – Makkelijke maandag – Gevulde avocado met spicy tuna salade

Gevulde avocado met spicy tuna salade - Pittige tonijnsalade - Foodblog Foodinista

We starten de maandag makkelijk en fris met een sushi like receptje. Gevulde avocado met spicy tuna salade. Lekker voor de lunch of met rijst of een salade als makkelijke en simpele avondmaaltijd. Het recept ga je hier vinden.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Gezondere pannenkoekentaart met rood fruit, chocolade en vanillekwark

Recept Gezondere pannenkoekentaart met vanillekwark en rood fruit met Panash Cacao Pancake mix Tips van Foodblog Foodinista

We gaan op dinsdag smullen met pannenkoeken! Maar toch een beetje anders. We bakken een pannenkoekentaart wat er spectaculair uit zet, maar even smaakvol is! Het recept ga je hier vinden.

Woensdag – Breek de week – Feestelijke Oreo Truffels

Feestelijke Oreo Truffels - De keuken in met kinderen - Foodblog Foodinista

Zomervakantie! Het moment om met de kinderen, kleinkinderen, nichtjes neefjes, kleinkinderen of misschien wel op de bso de keuken in te duiken. Dan is het smullen om deze Oreo truffels te maken. Niet al te moeilijk, een beetje natuurkunde en uiteindelijk zo lekker! Het recept ga je hier vinden.

Donderdag – Gezonderdag – Gevulde tomaten met ei en kruiden

Gevulde tomaten met ei en kruiden recept van foodblog Foodinista

Een spicy tomaat met verse curry kruiden en daarin een eitje bakken. Het kan en het past perfect bij de Donderdag Gezonderdag. Hier ga je het recept vinden.

Vrijdag – Borreldag – Hartige cake met courgette, geitenkaas en vijgen

Hartige cake met courgette - Aperitief cake recept - Met hele fijne tips uit het kookboek De makkelijke Franse keuken - Foodblog Foodinista

Borrelen op vrijdag. We blijven gewoon het weekend vieren! En van cake worden we altijd blij, dus ook van een hartige cake. Bak dan ook de hartige aperitiefcake met courgette, geitenkaas en vijgen. Het recept ga je hier vinden.

Zaterdag – Familiedag – Orzo salade met perzik, chorizo en geitenkaas

Orzo recept met perzik, chorizo en geitenkaas van Foodblog Foodinista

Een frisse pastasalade als avondmaaltijd. Deze keer gemaakt met orzo een kleine mediterrane pasta met een stevigere bite. Orzo kun je voor diverse bereidingen en recepten gebruiken en deze keer voor en gevarieerde pastasalade. Dit zomerse recept met perzik, geitenkaas en chorizo is weer eens iets anders en ga je hier vinden.

Zondag – Bakdag – Tiramisu met rabarber en frambozen

Tiramisu met rabarber en frambozen - Zomer toetje recept van Foodblog Foodinista

Oké we gaan niet bakken, maar we maken wel iets heel lekkers en een klein klusje is het wel. Tiramisu met rabarber en frambozen. Het hele recept ga je hier vinden.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie