Foodblog Foodinista – Week 25 – Lekker Makkelijk Weekmenu

Foodblog Foodinista – Week 25 – Lekker Makkelijk Weekmenu

Deel deze post

Het is tijd voor een lekker makkelijk weekmenu. Soms hebben we gewoon zin in makkelijke recepten en gewoon niet zo veel zin om te koken. Daarentegen willen we wel lekker eten en het een beetje gezond houden. Voldoende groente, fruit en natuurlijk vitamines binnen krijgen. Gevarieerd eten blijft belangrijk en het is zo makkelijk om voor de luie keuzes te kiezen. Maar met de recepten in dit weekmenu staat er snel een gevarieerd en lekker makkelijk weekmenu op tafel. We weten allemaal dat het soms uitdaging is wanneer je moet bent, de kinderen thuis rondspringen, het einde van het schooljaar inzicht komt, er veel werk af moet en zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen. Op dit moment voel ik mij een beetje alles in één en nog veel meer dus kom maar door met het lekker makkelijk weekmenu.

Leuk een gevarieerd en makkelijk weekmenu! Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de weekmenu’s uit 2018 die blijven ook heel leuk en lekker! Je kunt ze hier vinden.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij het eerste weekmenu van 2020 en hier kun je het terug vinden.

Weekmenu week 25 – Lekker Makkelijk Weekmenu

Maandag – Makkelijke maandag – Bloemkool Broccolisoep met ham

Bloemkool-broccolisoep recept met hamblokjes en rucola van Foodblog Foodinista

We beginnen de week licht en natuurlijk lekker makkelijk op de makkelijke maandag met een soeprecept voor de bloemkool-broccolisoep met hamblokjes. Het recept voor de soep met brocolli en bloemkool ga je hier vinden.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Stamppot met rucola en kruidenkaasblokjes

Stamppot met rucola en kruidenkaas recept Foodblog Foodinista

Lekker en makkelijk, snell kan het ook op tafel staan: Stamppot. Je kunt ook nog variëren met stamppot. Heb je er wel eens aan gedacht om stamppot te maken met rucola en kruidenkaas? Het recept ga je hier vinden.

Woensdag – Breek de week – Wrap Kip Dürum

Wrap kip dürum recept met knoflookyoghurtsaus van Foodblog Foodinista

Op woensdag eten we lekker makkelijk, maar toch lekker en licht. Maak zelf je eigen kip kip shoarma of kip durüm met yoghurt knoflooksaus. Rol het op in een wrap of haal libanees platbrood bij de Turkse supermarkt. Het recept ga je hier vinden.

Donderdag – Gezonderdag – Aziatische biefstuksalade

Aziatische biefstuksalade recept van Foodblog Foodinista

Een frisse salade voor de donderdag gezonderdag. Salades maak je ook nog simpel en snel en maak dan eens de Aziatische biefstuksalade. Het recept voor de salade met biefstuk je hier vinden.

Vrijdag – Zomer recept – Orzo salade met perzik, chorizo en geitenkaas

Orzo recept met perzik, chorizo en geitenkaas van Foodblog Foodinista

Op vrijdag tegenwoordig geen borrel vrijdag, maar een echt zomers recept in het weekmenu. Deze orzo salade met perzik, geitenkaas en chorizo past daar perfect bij. Het het orzo recept met perzik, chorizo en geitenkaas ga je hier vinden.

5% extra korting op alle bestellingen vanaf €50

Zaterdag – Familiedag – Nacho ovenschotel met kip, avocado en smeuïge kaas

Nacho ovenschotel recept met kip, avocado en kaas van Foodinista

Op zaterdag genieten van een lekker snackrecept. Een kleine voorbereiding en dan kan de ovenschotel zo de oven in. De nacho ovenschotel met kip, avocado en kaas ga je hier vinden.

Zondag – Bakdag – Pannenkoekentaart met chocolade en rood fruit

Recept Gezondere pannenkoekentaart met vanillekwark en rood fruit met Panash Cacao Pancake mix Tips van Foodblog Foodinista

Zondag bakdag en genietdag. Een taart bakken kan tijdrovend zijn en het is ook niet voor iedereen weggelegd. Een pannenkoekentaart is daarentegen echt heel makkelijk, ziet er leuk uit en is smullen! Het recept voor de pannenkoekentaart ga je hier vinden.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie