Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 19 2022 Foodinista

Deel deze post

De Meivakantie is voorbij en dan gaan we weer terug naar een normaal weekmenu. Terug naar ritme en regelmaat. Wel met mooie zomers weer. We gaan het deze deze week allemaal proeven in het nieuwe weekmenu. We gaan uitgebreid variëren in de keuken met lente recepten. Asperges, pasta, een toetje en natuurlijk ook gewoon dagelijkse recepten voor het avondeten. Je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eetinspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan denkt. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 19 2022 van Foodblog Foodinista met pannetje kip tandoori en als toetje een tiramisu met mango.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 17 en het weekmenu week 18 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 19 2022

Maandag – Salmorejo

Met zomerse temperaturen mag er ook wel een zomers recept op het menu, zoals de week beginnen met Salmorejo. Een koude Spaanse tomatensoep. Deze soep eet je in Madrid heel vaak.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Soep Recept: Salmorejo

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Dinsdag – Kip tandoori pannetje met saffraanrijst

Uitgebreid koken op dinsdag. Nou het valt wel mee. Je schuift dit recept eigenlijk in één keer in de oven, maar je zet met deze kip tandoori uit de oven wel een rijke maaltijd aan smaak op tafel. In dit weekmenu komt ook veel mango voor. Lekker fris. Dus haal de mango’s maar in huis.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven tijd
Recept: Kip tandoori uit de oven

Woensdag – Asperge aardbei salade

Breek de week met een frisse salade. Een broodje erbij, rucola en je hebt een maaltijd. Klaar, simpel en lekker. Eet lekker met de salade met asperges, aardbeien en geitenkaas.

Bereidings Tijd: 10 minuten
Recept: Asperge salade met aardbeien en geitenkaas

Donderdag – Gevulde omelet met spinazie, roomkaas en hamblokjes

Lekkere koolhydraat arme lunch ideeën - Luchtig omelet met spinazie en ham - Koolhydraat arm recept keto - Foodblog Foodinista

Een fris omelet. Een simpele maaltijd en altijd goed. Een gevuld omelet met spinazie, roomkaas en hamblokjes op donderdag.

Bereidingstijd: 20 minuten
Recept: Gevuld omelet met spinazie, ham, kaas en roomkaas

Vrijdag – Nachoschotel met kip

Ovenschotel met nacho's, kip, avocado en smeuïge kaas recept van Foodblog Foodinista

Vrijdag is borreldag! Schuif een schaal met nacho’s met kip in de oven.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven tijd
Recept: Nacho ovenschotel met kip

Zaterdag – Spaghetti in ricottasaus met spinazie en zalm

Spaghetti in ricottasaus met spinazie en zalm - Foodblog Foodinista

Een verwenpasta op zaterdag? Natuurlijk! Pasta in ricottasaus met zalm en spinazie. Waarom ook niet.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Spaghetti in ricottasaus met met zalm en spinazie

Zondag – Tiramisu met mango en witte chocolade

Mango tiramisu met witte chocolade - Foodblog Foodinista

Zondag is genietdag. Tijd voor bakken of een toetje. Bijvoorbeeld een tiramisu als dessert. Lekker zomers, zoals deze tiramisu met mango en witte chocolade.

Tijd: 30 minuten + oven
Recept: Tiramisu met mango en witte chocolade

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie