
08 apr Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 3 2024 Foodinista
Een nieuw weekmenu met lente recepten op Foodblog Foodinista. Simpele recepten die snel op tafel staan en waarbij je fris eet met een lente smaak. Daarbij vergeten we ook de aspergerecepten niet al is het misschien subtiel. Ondanks de eindeloze regenbuien serveren we de lente op ons bord in de weekmenu met lente recepten. Kun je inspiratie gebruiken voor je dagelijkse maaltijden lees dan maar mee. Hier is het lente weekmenu week 3 2024 Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van een carpacciosalade met groene asperges, gevulde paprika met couscoussalade en tonijn en Italiaanse tomatenroomssoep? Ik dacht het al! De lente is begonnen met dit weekmenu.
Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2022 en de weekmenu’s van 2023 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het lente weekmenu week 2 2024.
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 3 2024
Maandag – Italiaanse tomatenroomsoep
Begin de week fris met een kom of bord vol met Italiaanse tomatenroomsoep.
Recept Italiaanse tomatenroomsoep
Dinsdag – Gevulde paprika met couscous en tonijn
Veel groente en een frisse maaltijd. Gegrilde paprika uit de oven gevuld met couscoussalade met tonijn en feta. Deze gevulde paprika’s zijn de maaltijd tip voor dinsdagavond.
Recept gevulde paprika met couscoussalade met tonijn en feta
Woensdag – Tomatenrisotto
Breek de week met een bordje tomatenrisotto.
Donderdag – Parelcouscoussalade met courgette, rozijnen en ei
Een fijne maaltijd met frisse ingrediënten en perfect voor de lente.
Parelcouscoussalade met courgette, ei en rozijnen
Vrijdag – Zalmsalade en forelsalade voor bij de borrel

Vrijdag borreltijd! Een snelle zalmsalade en forelsalade op tafel met een stokbroodje.
Recept snelle zalmsalade en forelsalade
Zaterdag – Carpaccio salade met groene asperges
Genieten in het weekend in de stijl van de lente? Dan is deze carpacciosalade met groene asperges voor jou!
Recept carpacciosalade met groene asperges en pestodressing
Zondag – Choc chunk brownies van Donna Hay
Zondag bakdag! Vooral op regenachtige dagen. Deze choco-chunk-brownies van Donna Hay uit het kookboek Basics tot Brilliance met alle keukengeheimen van Donna Hay zijn echt geweldig!
Chocoladebrownies recept van Donna Hay
Tot volgende week op Foodblog Foodinista met een nieuw lente Weekmenu.
Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's