Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 3 2024 Foodinista

Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 3 2024 Foodinista

Deel deze post

Een nieuw weekmenu met lente recepten op Foodblog Foodinista. Simpele recepten die snel op tafel staan en waarbij je fris eet met een lente smaak. Daarbij vergeten we ook de aspergerecepten niet al is het misschien subtiel. Ondanks de eindeloze regenbuien serveren we de lente op ons bord in de weekmenu met lente recepten. Kun je inspiratie gebruiken voor je dagelijkse maaltijden lees dan maar mee. Hier is het lente weekmenu week 3 2024 Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van een carpacciosalade met groene asperges, gevulde paprika met couscoussalade en tonijn en Italiaanse tomatenroomssoep? Ik dacht het al! De lente is begonnen met dit weekmenu.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2022 en de weekmenu’s van 2023 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het lente weekmenu week 2 2024.

Volg je Foodinista ook al op Instagram, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 3 2024

Maandag – Italiaanse tomatenroomsoep

Italiaanse tomatenroomsoep recept van foodblog Foodinista

Begin de week fris met een kom of bord vol met Italiaanse tomatenroomsoep.

Recept Italiaanse tomatenroomsoep

Dinsdag – Gevulde paprika met couscous en tonijn

Gevulde paprika met tonijn en couscous recept van foodblog Foodinista

Veel groente en een frisse maaltijd. Gegrilde paprika uit de oven gevuld met couscoussalade met tonijn en feta. Deze gevulde paprika’s zijn de maaltijd tip voor dinsdagavond.

Recept gevulde paprika met couscoussalade met tonijn en feta

Woensdag – Tomatenrisotto

Tomatenrisotto recept Foodblog Foodinista

Breek de week met een bordje tomatenrisotto.

Recept tomatenrisotto

Donderdag – Parelcouscoussalade met courgette, rozijnen en ei

Parelcouscous salade met geroosterde courgette van foodblog Foodinista

Een fijne maaltijd met frisse ingrediënten en perfect voor de lente.

Parelcouscoussalade met courgette, ei en rozijnen

Vrijdag – Zalmsalade en forelsalade voor bij de borrel

Zalmsalade en forelsalade zelf maken receptblog Foodinista

Vrijdag borreltijd! Een snelle zalmsalade en forelsalade op tafel met een stokbroodje.

Recept snelle zalmsalade en forelsalade

Zaterdag – Carpaccio salade met groene asperges

Salade met Carpaccio maken - Carapaccio recept van Foodblog Foodinista

Genieten in het weekend in de stijl van de lente? Dan is deze carpacciosalade met groene asperges voor jou!

Recept carpacciosalade met groene asperges en pestodressing

Zondag – Choc chunk brownies van Donna Hay

Brownies recept van Donna Hay uit Basics to Brilliance foodblog Foodinista

Zondag bakdag! Vooral op regenachtige dagen. Deze choco-chunk-brownies van Donna Hay uit het kookboek Basics tot Brilliance met alle keukengeheimen van Donna Hay zijn echt geweldig!

Chocoladebrownies recept van Donna Hay

Tot volgende week op Foodblog Foodinista met een nieuw lente Weekmenu.

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie