
26 sep Vlam tosti Deluxe
Voor de hete eter een delicatesse of een guilty pleasure. De vlamtosti. Uit de vriezer zo tussen de grill, maar we gaan de vlam tosti pimpen. Een vlam tosti deluxe recept. Een tosti met heet gehakt, drupende chedaar en mooi zuurdesembrood. Deze hete vlam tosti deluxe wil jij als liefhebber en we laten je zien hoe je de vlam tosti deluxe met verse ingrediënten zelf op tafel gaat zetten. Tijd voor een vlamtosti! Pittig gehakt en met smeuïge kaas die eruit komt druipen. Al trek gekregen in deze mega pittige en mega lekkere tosti voor de tosti vlam liefhebber? En natuurlijk heb ik er ook mijn tanden wel in gezet om vervolgens even flink te blussen.
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Ingrediënten Vlam tosti Deluxe voor 2 tosti’s
- 4 sneden van Desem wit passiebrood, zelf dik snijden
- 150 gram rundergehakt
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- theelepel paprikapoeder
- 1 ui
- teentje knoflook
- 8 plakken cheddar
- 2 eetlepels super hot chilisaus (te heet, kies dan een iets mildere saus)
- 1 eetlepel olijfolie
- snufje zout
Eet de vlamtosti eventueel met een frisse salade erbij.
Tips voor de bereiding van de Vlam tosti Deluxe
Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten + 15 minuten in de oven
Benodigdheden in de keuken
- snijplank
- broodmes
- mes en hakmolen is makkelijk
- wok
- braadslede
- lepel
Recept Vlam tosti Deluxe
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ingrediënten vlam tosti voorbereiden
Snipper de ui, tomaat, paprika en knoflook. Makkelijk is het wanneer je dit in een hakmolen kunt doen, dan ben je binnen één minuut klaar met het hak en snij werk. Verhit in de wok de olijfolie. Rul het gehakt in de wok en wok de ui, paprika en knoflook kort mee. Meng na ongeveer vijf minuten al het gehakt niet meer rauw is en de groente mee gewokt is de chili knoflooksaus of de sambal door het gehakt mengsel. Breng op smaak met de paprikapoeder en een snufje zout. De wok kan nu uit.
Vlamtosti maken
Snijd vier dikke sneden van het brood, je houdt brood over. Maak ook een andere keer de Tuna Melt. Plaats twee sneden brood in de braadslede. Verdeel over iedere snee brood drie eetlepels pittig gehakt en verdeel vier plakken cheddar over het gehakt. Vervolgens plaats je de laatste twee sneden brood op de kaas en verdeel je het laatste gehakt over het brood met de plakken kaas. Als laatste plaats de vlam tosti’s in de oven op 180 graden voor vijftien minuten. Serveer de vlam tosti vervolgens met een frisse salade wanneer je daar trek in hebt of een complete maaltijd wilt serveren.
Luxe tosti recepten van Foodinista
Meer tostirecepten van Foodblog Foodinista maken? Maak dan ook eens de luxe tosti met groene asperges en smeuïge bechamelsaus! Of spoel de hete vlam tosti weg met een frisse mocktail.
Meer recepten van Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's