Mocktails maken met Sodastream Foodblog Foodinista

Duurzame mocktails maken met Sodastream

Deel deze post

Daar is hij weer! De Sodastream is terug op Foodblog Foodinista. Deze keer gaan we mocktails maken met de nieuwe Sodastream Spirit One Touche en vertel ik je meer over de nieuwe Sodastream Spirit One Touch. Inderdaad er is een nieuwe Sodastream, naar mijn mening, mooier op je aanrecht staat, praktischer is en minder ruimte in neemt. Daarnaast heeft deze nieuwe Sodastream ook nog een aantal mooie foefjes waar ik je meer over ga vertellen. Deze tips komen je ook nog mooi van pas bij het mocktails maken, inderdaad alcohol vrije cocktails, waarbij de Sodastream een heel handig hulpje in de keuken is. Het allerleukste? Sodastream heeft ook nog heerlijke mocktail limonades ontwikkelt, waardoor je mocktails met een simpele druk op de knop en even shaken op tafel staan. Meer weten? Lees mee!

Sodastream Spirit One Touch met Mocktail Foodblog Foodinista
Sodastream Spirit One Touch met Mocktail Foodblog Foodinista

Duurzaamheid met de Sodastream Spirit One Touch

De Sodastream is mij inderdaad niet onbekend al eerder heb ik een Sodastream getest en het beviel mij goed. Ook de vorige keer maakte rond de feestdagen en tijdens mijn zwangerschap feestelijke mocktails in een hand omdraai. Dit met het vorige model van Sodastream. Met de Sodastream maak je in een hand omdraai bruisend water. Nu kun je denken, en dat dacht ik ook, dan koop je toch een fles bruisend water. Ja dat klopt, maar nu de kwestie plastic al een lange tijd gaande is is de Sodastream een uitkomst om het plastic gebruik tegen te gaan. Daarbij is het op termijn ook voordeliger. Je schaft de Sodastream Spirit One Touch één keer aan voor 90,00 Euro. Het water is kraanwater. Met één cilinder kun je 60 flessen bruisend water maken. Wanneer je de Sodastream regelmatig gebruikt is dit zeker voordeliger en op termijn beter voor het milieu. Je bespaart er veel plastic flessen mee. Vervolgens kun je zelf diverse smaakjes toevoegen aan je drankje.

Mocktails maken met Sodastream Foodblog Foodinista
Mocktails maken met Sodastream Foodblog Foodinista

Mocktails maken met de Sodastream Spirit

Er zijn een aantal veranderingen toegevoegd aan de Sodastream Spirit One Touch, waar ik over te spreken ben! Zo heeft deze Sodastream Spirit One Touch een aantal knopjes waarmee je de sterkte van de bruis kunt instellen. Ideaal! Denk aan de sterktes voor de kleuren licht blauw, rood en zo heb je allemaal een eigen smaak. Vervolgens is de lijn voor het maken van je eigen favoriete drankjes door Sodastream nog verder uitgebreid. De frisdranken kenden we al, ook zeker een aanrader bij het verminderen van plastic. Uiteindelijk haal je uit één fles Cola limonade van Sodastream zes tot acht flessen cola! Maar nu zijn er ook cocktails! Binnen een handomdraai maakte ik een Pink Mojito en Italian Spritz voor op de zaterdagmiddag om van te genieten! Hoe feestelijk zijn deze nieuwe cocktails van Sodastream? Mijn favoriet is de Pink Mojito, vrolijk en heerlijk fris! Maar ik zou zeggen ga ze zeker zelf proeven!

Mocktail recepten van Foodinista

Kijk voor meer alcohol vrije cocktail recepten ook eens naar deze heerlijke cocktail recepten of maak eens de alcoholvrije Hugo.

Meer recepten voor leuke drankjes. Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie