Persoonlijk Alfabet D foodblog Foodinista Dubai wanderlust

Persoonlijk Alfabet D Foodblog Foodinista

Deel deze post

Tja de D van het Persoonlijk Alfabet, hoe persoonlijk wil je het hebben that’s me Daphne van Foodblog Foodinista, maar dat is natuurlijk een beetje waar het allemaal om gaat. Dus ik ga daar niet uitgebreid bij stil staan, maar wel bij de D van Dubai, Dallas, Dfoodinista, drumsticks, online marketingdessert, dieet en Den Bosch. Eerder starten in het Alfabet? Ook dit Alfabet start natuurlijk bij de A.

Persoonlijk Alfabet D Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet D: Dallas

Afgelopen jaar hebben wij door Amerika gereisd en ook ben ik in Dallas geweest. Eigenlijk had ik geen verwachtingen van Texas en al helemaal niet van Dallas. Tijdens de reis keek echt uit naar San Francisco, Los Angeles, Las Vegas. Maar wat een fantastische stad is Dallas. De stad Dallas komt echt op je af als je hier komt binnen rijden. Texas is, zoals je misschien wel verwacht heel rustig, heel weinig. Veel boerenland, veel olievelden en dan opeens een grote stad mee veel hoogbouw. Wat er bij Las Vegas op je afkomt met de verlichting gebeurt bij Dallas als metropool. In Dallas kun je daarbij ook nog eens heel goed eten en de bevolking is super vriendelijk! Ze willen je met alles helpen en er is heel veel te doen. De farm van de serie Dallas, de geschiedenis van de familie Kennedy, de cowboy geschiedenis en steaks natuurlijk, maar ook veel texmex. Wij hebben geeneens overal tijd voor gehad, want hadden dit totaal niet verwacht. Nog een eetverslagje lezen? Kijk hier voor mijn superontbijt en voor mijn giga hot dog.

Persoonlijk Alfabet D: Daphne

Ja, de D van Daphne that’s me! Heel weinig, maar ook heel veel aan toe te voegen, daarom natuurlijk dit Alfabet en taglijsten om meer over de blogger te weten te komen. Meer over mij lees je hier.

Persoonlijk Alfabet D: Den Bosch

Den Bosch vind ik in Brabant echt een hele gezellige stad. Toen ik voor Grolsch werkte kwam ik hier regelmatig samen met de accountmanager naar horecalocaties van Grolsch. Vanuit Amsterdam was Den Bosch ook een gebied, waar ik voor werkte. Tegenwoordig woon ik hier dichtbij. Heel gezellig en kan ik de stad privé en voor mijn foodblog veel makkelijker gaan ontdekken, waar ik natuurlijk heel veel zin in! Wil je, je laten inspireren voor Den Bosch of  heb je leuke tips? Laat het mij weten en blijf mij volgen.

Persoonlijk Alfabet D: Den Haag

Vroeger, ja vroeger als echt klein meisje ging ik regelmatig naar Den Haag met mijn moeder en tante, maar eigenlijk heel wat jaren ging ik hier helemaal niet meer naartoe. De laatste jaren kom ik hier weer regelmatig en wat is het een leuke stad! Om te shoppen, voor restaurants en voor evenementen. Ik blog er graag over.

Persoonlijk Alfabet D: Desserts

Natuurlijk ben ik ook echt fan van desserts als foodie. Helaas niet iedere dag, want dat gaat niet zo goed met die andere D die straks nog naar voren komt in het persoonlijk Alfabet. In de winter gaat de voorkeur echt uit naar chocolade, nu in de lente kijk ik uit naar de Hollandse aardbeien, rabarber en al het verse zomerse fruit. Met toch ook wel hele lekkere mascarpone en als het echt warm wordt ijs! Smullen! Een favoriet van mij? Dit cheesecake recept met aardbeien.

aardbei cheesecake toetje

Persoonlijk Alfabet D: Dfoodinista

Foodinista is populair! Weet je dat ik op sommige social media te vinden ben onder de naam Dfoodinista? Van Daphne en dan foodinista. Dit is zo op twitter en pinterest. Natuurlijk kun je mij ook gewoon vinden op Facebook en Instagram, maar dan als Foodinista.

Persoonlijk Alfabet D: Dieet

Ach dieet. Afvallen, aankomen en jezelf accepteren. Het is meer een haat en liefde verhouding. Goed en lekker eten is natuurlijk een liefde. De kilo’s een haatverhouding en een dieet. Daar ben ik eigenlijk al heel lang niet meer van. Niet dat ik niet let op wat ik eet, hoeveel eet en wanneer ik eet. Zeker wel. Het gaat om jezelf accepteren. Ik weet dat ik gezond eet als mijn haren, nagels en huid gezond zijn. Gelukkig ze zijn het allemaal. De kilo’s is vaak een ander gevecht. Komt het dan neer op een dieet. Nee een gezonde leefstijl, maar ook sporten zal hier wel goed bij helpen. Een andere D is hier misschien van toepassing Druk in combinatie met Doorzettingsvermogen voor sporten. Voor eten geloof ik in een gezonde levensstijl en gezond verstand. Van alles bestaat er te veel en ook te weinig! Ik heb heel lang te weinig gegeten en daar betrap ik mij zelf nu met een baby ook vaak op. Heel goed voor de kleine zorgen. Ontbijt, tussendoortjes en zelf snel, snel, snel. Eigenlijk is dat mijn grote valkuil. Ik ben heel nieuwsgierig, waar jij je misschien wel in herkent? Te veel, te weinig, te druk, doorzettingsvermogen en hoe pak jij het aan. Hoe ziet jouw levensstijl eruit?

Persoonlijk Alfabet D: Digital Marketing

Online marketing of digital marketing is een groot onderdeel van mijn professionele leven. Digital marketing gebruik ik voor de blog, maar ook voor werkzaamheden voor opdrachtgevers. Zo schrijf ik artikelen voor opdrachtgevers, verzorg ik social media, bezoek ik bedrijven en zet ik de beleving om in storytelling en vertel ik het verhaal van bedrijven online doormiddel van mijn fotografie en mijn verhaal op social media. Dit doe ik zelfstandig, in samenwerking met opdrachtgevers en in samenwerking met bijvoorbeeld een online marketing bureau.

Online Marketing
Internet Marketing

Persoonlijk Alfabet D: Drumsticks

Met kip drumsticks heb ik echt een haat en liefde verhouding. Ik vind ze heel lekker, vooral als ze goed gemarineerd zijn, maar wat een troep om te eten en zo vrouwonvriendelijk, je zit er helemaal onder een geen make-up die het overleeft. (voor ik reacties krijg, ja ook man onvriendelijk, kip onvriendelijk etc. alleen dit is mijn alfabet). Als ik ze dan toch maak dan is dit mijn recept en marineer ik ze lekker zelf voor de borrel, barbecue, want als ik ga knoeien dan jullie ook!

Zoete drumsticks marinade ovenrecept foodblog foodinista

Persoonlijk Alfabet D: Dubai

I love Dubai! Sowieso reis ik graag en veel, als je mijn alfabet een beetje volgt dan lees je het denk ik wel door de regeltjes heen. Misschien tijd voor een apart reisblog, want ik loop over met tips. In Dubai voel je, je echt in een andere wereld en eigenlijk is het zo dichtbij! Wat een luxe, alleen raar maar waar Dubai kan echt on a budget en natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Er is zo veel te doen echt geweldig. Ik vind het een heerlijke break voor een aantal dagen, maar ook langer. Diverse eet mogelijkheden, zoals decadent high teaën bij de Burj al Arab,het mooie strand, shoppen in de luxe malls, maar ook extravagant naar de bios alles kan er. Als je alleen al auto’s gaat kijken gaan je ogen open en vergeet Ferrari world niet! Geweldig!

Persoonlijk Alfabet D High Tea Dubai Burj Al Arab

High tea bij de Burj Al Arab in Dubai. Een once in a lifetime ervaring die je keer op keer overnieuw wilt doen. Wil je dit ook doen? Reserveer wel in de Skybar voor de ervaring, want let op er zijn twee Afternoon tea ervaringen. De kosten 100 Euro per persoon. Het is alleen iedere Euro waard. Echt waar! Binnenkort lees je een uitgebreid verslag.

Meer weten over foodblog of foodblogger Foodinista? Kijk dan eens hier

Wil je mij volgen of als eerste de nieuwtjes ontvangen ook dat kan: Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de sidebar.

Geen reactie's

Geef een reactie