Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – Maart 2021 van Foodinista

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – Maart 2021 van Foodinista

Deel deze post

Maart 2021! Een nieuwe maand en tijd voor een nieuw maanddagboek. Even terugkijken naar de maand Maart. Ik zal heel eerlijk zijn: ik vond het een nare maand! Een maand waarin Corona een jaar met ons mee leeft. Maar zoals velen was ik er ook wel klaar mee. Na een lange lock-down, die natuurlijk nog niet veranderd is en waarin veel mensen ook geen verantwoordelijkheid nemen. Waar ik in sommige omstandigheden (die van de ondernemer) ook wel in kan komen. Met een pauze van school, wat niet ideaal is en meer gevolgen heeft dan alleen leerachterstand, zit ik nu alweer bijna drie weken met Florian thuis. Dit is voor niemand leuk. Vooral voor hem niet. Een verkoudheidje werd een griep en je moet helemaal beter zijn om terug te keren. Op het moment dat het zover was ligt nu Philou met 39 graden koorts en dus is nog steeds iedereen thuis. Tussendoor heb ik zelf ook de griep gehad. We zijn ook allemaal getest en de uitslag was negatief. Alles leuk en aardig natuurlijk, maar er komt gewoon geen licht aan het einde van de tunnel. Ik blijf vooruit kijken hoor en ik zie mooie ontwikkelingen, echt waar en ik blijf vooruit kijken, maar… het duurt lang en het is vermoeiend. Dus nee jij bent niet de enige. Ik blijf je wel meenemen in onze maandelijkse dagboeken en een kijkje achter het blog, maar zoveel valt er niet te delen. Ik beloof je: Er zijn heel veel mooie plannen voor de toekomst, er zijn winacties en ik blijf lekker koken, ook deel ik wat wij thuis doen, maar het is weinig afwisselend, vind ik… Misschien voelt het voor mij wel zo en vinden jullie het meevallen? Geef je mij dan ook een steuntje in de rug? In ieder geval deel ik alles weer in ons Maart dagboek met leuke uitjes die nog wel kunnen, activiteiten met kinderen en meer ervaringen. Kijk je mee in het Foodblog Maandoverzicht – Maart 2021 van Foodinista.

Nieuws, wat hebben we gedaan, kijk je mee? – Foodblog Maandoverzicht – Maart 2021 van Foodinista

Foodblog Maandoverzicht – Maart 2021 van Foodinista – Wat hebben wij allemaal gedaan?

Philou is begonnen op de peuterschool

Philou is in Maart begonnen op de Peuterspeelzaal. Waar ze heel goed naar haar zin heeft. 50% van de tijd moesten we haar helaas afmelden, maar op de dagen dat ze er was kregen we de leukste knutselwerkjes mee.

Hockey

Gelukkig is er voor de kinderen nog wel sport. Florian kan naar de hockey, wanneer hij 100% fit is naar de scouting en ook weer naar zwemles. Eindelijk gaan we het zwemdiploma aftikken!

Spelen bij de Rode Lelie in Oisterwijk

Wat nog wel kan is even spelen bij de Rode Lelie in Oisterwijk met natuurlijk een drankje to go.

Schoolwerk thuis maken

Toen kwam de griep weer in huis. Na eerst uitzieken. Hoesten, verkoudheid en koorts was het tijd voor schoolwerk thuis.

Paaseieren verven

En natuurlijk knutselen. Samen Paaseieren verven.

Ondertussen werd deze winactie op Instagram. Je kunt een Philips Koffiezetapparaat winnen bij mij op Instagram. Je kunt mee doen tot en met 6 april 00.00 uur.

Tot April!

Liefs,

Daphne

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Heidi
    Geplaatst op 20:38h, 07 april

    Wat fijn om te lezen.

Geef een reactie