Nieuwe kookboeken tips Greek van George Calombaris

Nieuwe kookboeken tips met een vleugje reizen

Deel deze post

Ik ben nog helemaal in de reizen sferen. In april mocht ik al een aantal leuke reizen maken naar Mallorca en een weekendje naar Maastricht met het gezin. Ook ging ik met vrienden naar Leuven. Allemaal even leuk en bijzonder. Ook blijft mei in de reissferen. Weer ga ik naar de Balearen voor een week met het gezin genieten op Menorca. Voor mij de eerste keer, dus ik heb alleen maar hele mooi verwachtingen. Zoals iedere maand start ik ook deze maand met de leukste kookboeken die mij zijn opgevallen en aangezien ik helemaal in de mediterrane reissfeer ben zijn mijn nieuwe kookboeken tips het ook. Nieuwe kookboeken tips met een vleugje reizen, een zomers vleugje reizen kun je wel zeggen.

Nieuwe kookboeken tips in mei

Kookboeken tips met een vleugje reizen: Mijn Arabisch keuken van Mounir Toub

Nieuwste kookboeken tips met een vleugje reizen Mijn Arabische Keuken van Mounir Toub

Je kunt van heel veel chefs leren koken en natuurlijk leer je daar heel veel van, maar je moeder blijft vaak een grote inspiratiebron voor de persoonlijke stijl. Ook voor chef Mounir Toub. In het boek Mijn Arabische Keuken heeft hij zijn persoonlijke favorieten gebundeld. Een musthave als je alle reisrecepten thuis wilt maken en geen genoeg kunt krijgen van de Arabisch Keuken.

Kookboek: Mijn Arabische Keuken
Auteur: Mounir Toub
Pagina’s: 256
Aantal Recepten: 130

Kookboeken tips met een vleugje reizen: Greek van George Calombaris

Nieuwe kookboeken tips Greek van George Calombaris

Eén van onze favorieten Masterchef chefs George Calombaris heeft al heel veel kookboeken geschreven, echt waar. De kookboeken van George Calombaris zijn alleen niet vaak in Nederland uitgegeven en al helemaal niet in het Nederlands. Gelukkig, het nieuwe kookboek Greek wel! George gaat terug naar zijn eigen Griekse roots. Familiediners, de Griekse eilanden en alles waar George aan moeten denken bij zijn eigen Griekse opvoeding.

Kookboek: Greek
Auteur: George Calombaris
Pagina’s: 310
Recepten: 150

Kookboeken tips met een vleugje reizen: Recepten uit de Cariben

Nieuwe kookboeken tips Recepten uit de Cariben

Zit je het liefst altijd met je voeten op een wit strand met uitzicht op een fel blauwe zee? Natuurlijk aan een tafeltje met de meest heerlijke gerechten? Het witte strand met de zee gaat niet lukken met dit kookboek, maar de heerlijkste caribische gerechten wel. De recepten en gerechten krijg je ook nog het hele jaar door met Recepten uit de Cariben van Shivi Ramoutar. De eigenaresse van pop-up restaurants in London en New York heeft haar recepten gebundeld in een kookboek, zodat we ze allemaal thuis kunnen maken.

Kookboek: Recepten uit de Cariben
Auteur: Shivi Ramoutar
Pagina’s: 256
Recepten: 120

Meer kookboeken tips? Kijk bij de leukste kookboeken op de blog.

Meer blogs  met de leukste en nieuwe kookboeken ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Foodblog Foodinista op InstagramTwitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie