MasterChef Streetfood Kookboek Nazomer kookboek tips foodblog Foodinista

Nazomeren met heerlijke kookboeken

Deel deze post

De zomer nog even langer vasthouden dat willen we denk ik allemaal wel. Ik in ieder geval wel. In de keuken is dat in ieder geval mogelijk. Nog even na genieten van de vakantie en de gerechten die we daar hebben gegeten. De foodtruck festivals die we hebben bezocht en de streetfood die we hebben gegeten. Het zijn maar een aantal voorbeelden. Richting de herfst is het heerlijk om weer iets langer in de keuken te staan, maar om deze gerechten op een zonnige middag nog even zelf te maken en in de tuin te eten. Daarvoor heb ik de heerlijke nieuwe kookboeken uitgezochten waarmee nazomeren wel goed komt. Nazomeren met heerlijke kookboeken om dat vakantiegevoel en zomerse gevoel nog even vast te houden.

Nazomeren met heerlijke kookboeken tips van Foodblog Foodinista

MasterChef StreetFood Wereldwijd

MasterChef Streetfood Kookboek Nazomer kookboek tips foodblog Foodinista

Streetfood betekent voor mij ontzettend lekker eten, gulzigheid en nieuwe smaakcombinaties uitproberen. Dit kun je ook wel overlaten aan de winnaars van MasterChef wereldwijd. Winnen zij tenslotte het programma ook niet door durf en creativiteit en uiteindelijk kook vaardigheden? Dit is gecombineerd in het nieuwe MasterChef kookboek Streetfood, waaraan wereldwijde winnaars hebben mee gewerkt. Heerlijk! Kijk je ook al naar het nieuwe seizoen op Net5? Weer een absolute aanrader!

The Green Kitchen at Home

Nazomeren met heerlijke kookboeken The Green Kitchen at home foodblog Foodinista

De vegetarische maaltijd is de basis voor het succesvolle The Green Kitchen, maar wat een feestelijke frisse maaltijden worden op tafel gezet door The Green Kitchen. Een nieuw kookboek, The Green Kitchen at Home, vol gezinsgerechten komt er aan. Licht, gezond, vol groente en maaltijden voor de hele dag. Niet alleen een kookboek om uit te koken, maar ook de fotografie van The Green Kitchen is geweldig.

Wokking Lekker – Danny Jansen

Kookboeken tips wokking lekker foodblog Foodinista

Een nieuw kookboek van Danny Jansen. Leuk! Hebben we genoten van Zoals alleen oma dat kan. Nu komt er een kookboek vol met gevariëerde wokrecepten. Ongetwijfeld kunnen we uit het kookboek Wokking Lekker leren dat er in de wok veel meer mogelijk is dan dat we zelf denken. Een voordeel wokken gaat snel, makkelijk en is vers en simpel. Een kookboek om te hebben en om nog meer recepten uit de wok te halen die fris en zomers zijn.

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's
  • Judith | myfoodblog.nl
    Geplaatst op 12:15h, 18 september

    Ik heb mijn tv abo opgezegd, dus helaas kan ik geen Masterchef meer kijken :-(. Vooral de Australische versie vond ik altijd geweldig. Heel tof dat er een boek is met winnaars wereldwijd én met streetfood. Die gaat op mijn wishlist!

  • admin
    Geplaatst op 12:32h, 18 september

    Dat kan ik mij best wel voorstellen. Het is ook leuk om te volgen op social media er staat zo veel van online! Ook op Youtube. Dus echt missen is geeneens nodig. Het boek is wel een echte musthave ja voor de liefhebber.

Geef een reactie