Tapas servies tapasplank

Leukste Tapas Servies

Deel deze post

Ik geniet nu op Spaanse eiland Menorca en in april mocht ik al op persreis naar Mallorca. Dat noem ik alleen maar dikke mazzel. Al ben ik nu heerlijk van mijn vakantie aan het genieten van mijn gezien. Hard werken betekent ook hard genieten. Wellicht herken je dit wel. Wat je op vakantie eet wil je thuis ook kunnen maken, maar zodra de uitstraling niet het zelfde is van je Spaanse gerechten en tapas dan gaat het vakantiegevoel er al snel vanaf. Een tapas servies past er dan ook helemaal bij. In de zomer voor een feestelijk etentje mag het dan ook eigenlijk niet ontbreken. Leuk om voor je zelf te kopen en om cadeau te geven. De leukste tapas servies ideeën heb ik verzameld in de blog met budget ideeën en echte mooie blikvangers die een echte investering zijn.

5x Tapas servies ideeën

Tapas servies tapasplank

Tapas serveer je mooie op een robuuste houten tapasplank. Sowieso een mooie hapjesplank bij feestjes en leuk om cadeau te geven.

Tapas servies shoptips Tapas koffieset

Geen tapasdiner zonder koffie. Bij voorkeur een café con leche of cortado. Leuk toch om de koffie ook op een tapasplankje te serveren? Makkelijk in de zomer als dienblaadje om mee naar het terras te lopen?

leukste tapasservies tapasbordjes tips van foodblog Foodinista

Gezellig en leuk, kleine sfeervolle bordjes om de tapas vanaf te eten.

Amuseplankje met bordje voor tapas shoptips van foodblog Foodinista

Tapas serveren als amuses met iedereen een eigen plankje met tapas bordjes. Dan is dit tapas servies setje een mooi voorbeeld.

Leukste tapas servies plank met amuseglaasjes voor gazpacho tips van foodblog Foodinista

Gazpacho kun je ook als tapa serveren. Leuk op een tapasplank met kleine amuseglaasjes, soepglaasjes of inderdaad in deze gazpacho glaasjes. Je kunt ze ook nog een keer als shot glaasjes gebruiken.

Tapasrecepten van Foodblog Foodinista

Dan heb je een prachtig tapasservies, maar wat ga je dan serveren? Op de blog heb ik een mooie tapas borrelplank samengesteld voor een mooie middag borrelen daarbij serveer je natuurlijk een heerlijke cava sangria.

Meer favorieten en musthaves ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie