Kidsproof restaurant tips

Kidsproof restaurant tips

Deel deze post

Ook met kinderen blijft uit eten gaan leuk. Wij zin het in ieder geval gewoon blijven doen. Met een beetje aanpassing kom je heel ver. Je gaat op zoek naar kindvriendelijke restaurants, kiest regelmatiger voor lunchen in plaats van dineren en je neemt er ook wel uitgebreider de tijd voor. Je wordt gewoon relaxter. Je moet er rekening mee houden dat niet meer alles alleen om jou draait en dan komt het eigenlijk wel goed. Aanpassing vanuit je zelf en natuurlijk de leukste en prettigste restaurantjes uitzoeken waar ze ook een beetje kindvriendelijk zijn of waar er entertainment is, zodat je zelf van een goed terras kunt genieten, je drankje of van het eten. Het is gewoon belangrijk, maar dan kun je er zeker van genieten. Het zijn van die elementen die uit eten gaan of van een terrasje genieten met het gezin allemaal iets leuker maken. In dit blog dan ook vijf Kidsproof restaurant tips, waar ik mij met mijn dreumes welkom voel en mijn dreumes zich ook welkom mag voelen.

5x Kidsproof restaurant tips

Kidsproof restaurant tip 1: Haddock Amsterdam

Restaurant Haddock review foodblog Foodinista

Bij Haddock in Amsterdam is een uitgebreid kindermenu en goede kinderstoelen. Alleen dat is niet alles. In de zomer kun je genieten van het mooie terras en de kinderen in de speeltuin. Op woensdagmiddag komt de kinderkapper, terwijl je zelf een cappuccino drinkt en kinderen spelen in de speelruimte. Op drukke dagen is een reservering een aanrader.

Eten bij kindvriendelijk restaurant Haddock amsterdam mamblog Foodinista

Kidsproof restaurant tip 2: Ichizai Tilburg

Sushi restaurants en dan eigenlijk de all you can eat restaurants zijn eigenlijk altijd wel kindvriendelijk. Al bezoek ik het sommige restaurants liever dan andere. Een favoriet van mij is wel Ichizai in Tilburg. Om te halen, maar ook om in de lente en zomer naartoe te gaan. In een woonwijk van Tilburg en een ijssalon naast het restaurant, maar het allerleukste; naast dat je gewoon sushi gaat eten is er bij Ichizai een grote speeltuin. In de zomer kun je zelf op het terras eten of kunnen de kinderen eerste spelen voor je naar het sushirestaurant gaat.

Kidsproof restaurant tip 3: De Financiën Loon op Zand

Bij de Financiën kun je perfect pannenkoeken eten, maar ook terecht voor de dagelijkse Nederlandse keuken of borreltijd en een kop koffie op het terras. Extra leuk? De kinderen of met je gezin kun je midgetgolfen en er is een grote speeltuin. Heel kidsproof dus. Om het eten extra feestelijk te maken? Voor de kinderen is er de speciale Financiën club. Florijnen verzamelen en cadeautjes uitkiezen en uitnodigingen voor speciale evenementen. In het weekend, vooral in de lente en zomer, schuiven wij hier regelmatig aan voor de grote speeltuin. We genieten van een drankje, de borrelplank en eventueel van een pannenkoek.

Blij met pannenkoek eerste verjaardag kind foodblog Foodinista

Kidsproof restaurant tip 4: Zoetelief Den Bosch

Niet lunchen of dineren met de kinderen, maar wel een high tea? Dan is Zoetelief in Den Bosch echt een aanrader. Sowieso ben ik fan van de high tea bij Zoetelief. Heel erg uitgebreid en perfect verzorgd, maar bij Zoetelief verzorgen ze ook een speciale high tea voor kinderen. Wel moet ik zeggen dat de high tea bij Zoetelief zo uitgebreid is dan een peuter of kleuter makkelijk kan mee eten van de volwassenen high tea.

Kidsproof restaurant tip 5: Bij Storm Amsterdam

Eten van de grill, genieten van mooie weer en spelen in het zand. Het kan allemaal Bij Storm. Logisch dat kinderen welkom zijn. De speeltoestellen staan al klaar. Hier mag je wel tijd vrij maken voor een middagje genieten als de zon schijnt.

Restaurant tips met kinderen

In Nederland bezocht ik nog veel meer restaurants. Op zoek naar inspiratie? Lees dan ook eens de blog met mijn favoriete restaurants in Maastricht voor kinderen en het blog met restaurants in Zeeland voor kinderen. De tips in Zeeland verzamelde ik tijdens een lang weekend weg.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie