Eten bij kindvriendelijk restaurant Haddock amsterdam mamblog Foodinista

Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam

Deel deze post

Kidsspot, kindvriendelijk, maar wil je zonder kids naar Haddock dan is het ook zeker de moeite waar, lees gewoon het blog even. Wij gingen er in ieder geval afgelopen zondag naartoe. Ondertussen woon ik al weer even naar Brabant, maar af en toe of eigenlijk best regelmatig ga ik nog naar Amsterdam. Voor mijn blog, maar ook gewoon in het weekend, omdat het leuk is. Zondag was ook weer zo’n dag. Een ochtendje naar de IJ-hallen en rondsnuffelen, want de IJ-hallen blijft gewoon leuk als rommelmarkt of eigenlijk vintagemarkt. Ik ga er bijvoorbeeld graag naartoe voor fotografie dingetjes, maar ook voor speelgoed voor Florian. Na de IJhallen vonden wij het ook nog tijd lekker te gaan lunchen in Amsterdam en hiervoor heb ik een heel leuk adres gevonden in Amsterdam. Aangezien de kleine man er ook bij was is dan altijd een kindvriendelijk restaurant wel heel fijn en na een beetje zoeken kwam ik uit bij Haddock, buiten de stad, maar absoluut een verademing, met kids!

Uit eten in Amsterdam

Tip van Foodinista! Wat met kinderen ook ideaal is? Bezoek een All you can eat restaurant! Met deze All you can eat Amsterdam tips ga je altijd een restaurant vinden waar je kinderen, en dus het hele gezin van gaan smullen.

Lunchen bij Haddock Amsterdam

Veel kinderstoelen, een kinder speelruimte en een kinderkaart met iets meer dan alleen frietjes met een kroket of frikadel, ook poffertjes en een gewoon boterhammetje staan op het menu en in de zomer een mooi terras met uitzicht op het IJ en een speeltuin. Kinderen blij papa en mama blij, want ook zelf kun je best wel gelukkig worden. Fijne koffie, een goed glas, wijn speciaalbiertjes en een niet uitgebreide kaart, maar wel gewoon goed. Wij kozen voor de hamburger en de Thaise salade van de lunchkaart en komen ook zeker nog een keer terug voor het borrelplateau in het zonnetje.

Foto’s zeggen meer dan woorden

Kijk mee in het fotodagboekje van onze zondag bij de IJ-Hallen en restaurant Haddock.

IJhallen Amsterdam lifestyleblog Foodinista

Eerst gezellig met z’n drietjes naar de IJhallen.

Haddock Amsterdam foodblog Foodinista

Eerst even naar buiten kijken, naar de bootjes bij Restaurant Haddock in Amsterdam.

Restaurant Haddock review foodblog Foodinista

Aan tafel bij Restaurat Haddock in Amsterdam, met veel kinderstoelen en het kindermenu. Florian kiest voor poffertjes en dat is een serieuze zaak! Het is weekend dus natuurlijk mag dat.

Open keuken restaurant Haddock foodblog Foodinista

Een mooie open keuken, weet waar je eten vandaan komt.

Eten bij kindvriendelijk restaurant Haddock amsterdam mamblog Foodinista

Poffertjes voor de kleine man en papa en mama kozen voor een Thaise salade met ossenhaas en de hamburger met verse frietjes, coleslaw en homemade Mayonaise. veel homemade is ook dingetje bij Haddock.

Spelen bij Restaurant Haddock kindvriendelijk restaurant

Nog even spelen voor we naar huis gaan, de kleine man dan. En oh ja, vindt jij het ook iets voor de kinderen? Op zondagmiddag vanaf 14.00 uur is er zelfs knutselmiddag en op woensdagmiddag komt de kinderkapper langs. Als papa en mama kun je dan even relaxen met een goede kop koffie of iets anders. Ik vind het een mooi concept.

Ook een keer gaan kijken? Ga dan naar de IJdijk 8 in Amsterdam en ga de kaart proeven of maak op drukke dagen vooraf een reservering bij Haddock.

Meer foodblogs en restaurant tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie