Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente - Foodblog Foodinista

S&B Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente

Deel deze post

Simpel kan heel erg lekker zijn of lekker kan heel erg simpel zijn. Koken met S&B Golden Curry en Japanse smaken aan je maaltijd toevoegen bijvoorbeeld en deze curry snel in de oven schuiven en zo een heerlijke rijke maaltijd bereiden. Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente. Een hele zalmlende bereid in de oven in Japanse Golden Curry. S&B Golden Curry is er in drie sterktes. Mild, Medium en Hot. Je kunt zelf kiezen voor je eigen favoriet, maar wij hebben voor een gezinsmaaltijd gekozen en voor een milde maaltijd, waarbij je een kruidige curry krijgt, maar geen spice. Deze keuze is aan jou. Voor ons is de keuze mild belangrijk, want met deze keuze kan iedereen genieten van deze maaltijd. Bij ons zijn er ook drie zalmliefhebbers en op deze manier is het ook geen probleem om de zalm te verdelen. Een echte maaltijd voor foodsharing en comfort food die je makkelijk op tafel zet. Dankzij de broccoli en wortels wordt er ook voldoende groente gegeten. Eigenlijk is het allemaal zo simpel en ik ga je laten zien hoe we deze ovenplaat maaltijd op tafel zetten. Ook maak je dus dankzij de Golden Curry en met maar vijf ingrediënten een hele rijke maaltijd aan smaken. Geen zin om te koken, maar wel zin in lekker eten? Dan is deze Japanse maaltijd met Golden Curry, rijst en zalm een heel goed idee. Hoe je het recept maakt voor Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente. Ik vertel het je nu.

Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente - Foodblog Foodinista

Reis de wereld over en maak ook eens deze Mexicaanse bakplaat met gebakken rijst, gehakt en bonen.

Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente - Foodblog Foodinista

Ingrediënten Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente voor 6 personen

  • 400 gram rijst
  • 1 stronk broccoli
  • 3 winterpenen
  • 3 aardappelen
  • 700 ml heet water
  • Zalmmoot 800 gram zonder huid
  • S&B Golden Curry mild 5 blokjes
  • klein handje koriander

Tips voor de bereiding van de Japanse Golden Curry met rijst, wortel, broccoli en zalm

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: Voorbereiding 5 minuten en in de oven 45 minuten
Benodigdheden: snijplank, mes, lepel, ovenschotel, maatbeker, vork, schaaltje

Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente - Foodblog Foodinista

Ovenschotel recept Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente

Verwarm de oven voor op 200 graden. Zorg dat het gekookte water klaar staat.

Rijst voorbereiden

Verdeel de rijst over de ovenschaal. Snijd de broccoli in stukken en meng door de rijst. Schil de winterpenen en snijd in stukken. Verdeel door de broccoli en rijst. Schil de aardappelen en spoel de aardappelen af. Snijd de aardappelen in stukken. Verdeel door de rijst, wortel en broccoli. Plaats vier Golden Curry stukken tussen de groente en rijst. Giet warm water over de rijst. Meng alles een keer goed door elkaar. De Golden curry komt al los. Plaats de ovenschotel in de oven voor 20 minuten. De rijst en groente gaan koken.

Golden Curry met zalm bereiden

Bereid in een steelpannetje 150 ml water met een blokje Golden curry en blijf kloppen, totdat de curry dikker wordt. Wanneer de rijst met de curry 20 minuten heeft gekookt in de oven dan mag de zalm op de rijst. Schep de rijst nog een keer goed door. De curry mengt nu nog meer. Smeer de zalm dun in met rijstolie en met één eetlepel Golden Curry. De overige S&B Golden Curry zet je op tafel. Plaats de zalm nu voor 15 minuten onder de grill in de oven.

Eet smakelijk! Rijst met groente en zalm met Golden curry

Plaats de ovenschaal midden op tafel vol met comfort food! Verdeel fijn gesneden koriander voor de frisse smaak en klaar is de ovenschotel met zalm. Schep de rijst er uit en verdeel de zalm over de borden. Het gerecht eet je makkelijk met de Golden Curry Golden spoon. Tijd voor comfort food.

Recepten van Foodblog Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie