Gevarieerd en makkelijk Weekmenu week 13 met couscous met chorizo en geitenkaas

Gevarieerd en makkelijk weekmenu – week 13

Deel deze post

Een nieuw weekmenu! En we beginnen de week vrolijk op Paasmaandag, de dag waarop de meeste mensen toch wel mogen genieten en vrij zijn. Dan is het tijd voor even goed ontbijten en een ei mag erbij! Daarvoor maken we eiwraps met zalm. Op dinsdag pakken we de normale dagelijkse gang weer op met het gevarieerd en makkelijk weekmenu. Een fijn week geweest en natuurlijk: Eet Smakelijk!

Gevarieerd en makkelijk weekmenu – week 13

Maandag – eiwraps met zalm

omeletwraps met zalm lekker paasontbijt

We beginnen de week goed met een heerlijk Paasontbijtje, zoals deze eiwraps gevuld met gerookte zalm en creme fraiche. Zo wil je iedere week toch wel starten?

Dinsdag – Wraps met feta en courgette

Wrap met feta en courgette simpel en snel lunchgerecht

Was het en smakelijk lang weekend? Dan starten we de week met deze simpele, snelle en vegetarische maaltijd. De gegrilde wraps met feta en courgette.

Woensdag – Chili con carne met witte bonen

Recept mexicaanse bonenschotel foodblog Foodinista

Met chili con carne kun je ontzettend veel afwisselen! Maar wat dacht je van deze zomerse chili con carne met witte bonen? Dat is een leuke en smaakvolle zomerse variatie.

Donderdag – Gnocchi in tomaten en gorgonzolasaus

Gnocchi met tomaten blauwe kaas saus recept foodblog Foodinista simpel en lekker

Oké alles wat slecht is gaat bijna bij deze gnocchi, maar een beetje verwennerij mag natuurlijk wel en het staat ook nog eens heel snel op tafel.

Vrijdag – Couscous met geitenkaas en chorizo

Couscous salade van foodblog Foodinista

Snel en makkelijk op tafel voor de vrijdagavond. Deze gevarieerde couscoussalade met geitenkaas, chorizo en kikkererwten. Natuurlijk maak je de salade even goed op smaak en daarvoor ga je naar het couscousrecept.

Zaterdag – Mango met munt smoothie

Mango Munt Smoothie recept

De zaterdag is niet altijd rustig en vaak moeten er veel dingen ondernomen worden. Een goede start is dan deze frisse en zoete mangosmoothie met munt voor een gezond begin van de dag.

Zondag – yoghurt pancakes met aardbeien

yoghurt pancake recept

Zondag gaan we voor verwennerij bij het ontbijt en eigenlijk kan ik deze pancakes van Griekse yoghurt en met fris zomerfruit wel heel de dag door eten!

Meer recepten en een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie