Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 7 Winter 2021

Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 7 Winter 2021

Deel deze post

Een nieuwe week en bij ons is voorjaarsvakantie met Carnaval in het hoofd en in het hart. Geen polonaise in een volle kroeg, feesten in het feestpaleis in ons eigen dorp of hossen op een volle markt in Breda (voor ons dan). En ja ik mis dat keihard! Maar we moeten het er mee doen. Wij gaan er thuis wel gewoon een feestje van maken, want we moeten er het beste van maken! Al komt het misschien van diep. Maar koken en lekker eten moeten we ook gewoon. Ik inspireer je met leuke tips! Ook in een nieuw weekmenu! In het Wat eten we deze week – Weekmenu Week 7 Winter 2021 ga je natuurlijk de dagelijkse tips vinden. Kijk je mee voor weer nieuwe inspiratie voor een nieuwe week met dagelijkse kookinspiratie?

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu’s van 2021.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 7 Winter 2021 - Foodblog Foodinista

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 7 Winter 2021

Maandag – Makkelijke Maandag – Hartige Dutch Baby met zalm, avocado en kruidenkaasje

Hartige Dutch Baby met zalm, avocado en kruidenkaasje

Voorjaarsvakantie! Pannenkoeken bakken met de kinderen. Leuk en lekker, maar ook een werk. Doe het makkelijk en bak een Dutch Baby in de oven. Een dikke pannenkoek die heel erg simpel is om te bakken. Top deze met je eigen favorieten, zoals bijvoorbeeld zalm, avocado en een kruidenkaasje voor volwassenen. Maar met fruit en poedersuiker is natuurlijk ook heerlijk!

Dinsdag – Lekker Nederlands – Hartige taart met zuurkool, gehakt, rozijnen en kaas

Zuurkooltaart met gehakt en rozijnen - Hartige taart bakken

Geen stamppot, maar een hartige taart met zuurkool voor een lekkere winterse en Nederlandse avondmaaltijd.

Woensdag – Breek de Week – Indische saucijzenbroodjes met kipgehakt

Indische Saucijzenbroodjes recept met kipgehakt en pittig gekruid - Foodblog Foodinista

Saucijzenbroodjes waar pit in zit! Hier thuis is iedereen dol op saucijzenbroodjes. In deze saucijzenbroodjes gaat extra pit. Maak ze zelf en een lekkere snack om de week mee door de helft te hakken. Indische saucijzenbroodjes met kipgehakt.

Donderdag – Gezonderdag – Mexicaanse Bruinenbonensoep van Jeroen Meus

Bruine bonensoep recept van Jeroen Meus op Foodblog Foodinista

Even heel veel groente in een volle maaltijd? Ga stoven en maak de rijke Mexicaanse bruine bonensoep van Jeroen Meus die ik iets eenvoudiger heb gemaakt, maar even rijk aan smaak.

Vrijdag – Borreldag – Gravad Lax met 5 spices

Hoe maak je zelf Gravad Lax? Gravad Lax recept met 5 spices van Foodblog Foodinista

Vrijdag is het borreldag! Met dit koude weer is het ideaal om zelf gravad lax te maken. Gravad lax maken is super simpel! Je moet alleen geduld hebben. Maak bijvoorbeeld ook eens gravad lax met 5 spices. Vrijdag is het tijd voor en glas wijn en zalm op toast.

Zaterdag – Familiedag – Italiaanse wild zwijn ragout met pasta

Wild zwijn ragout maken met pasta - Foodblog Foodinista

De wild zwijn ragout in rode wijn met pici maakte ik voor de feestdagen, maar dit wild zwijn recept is natuurlijk ook heerlijk op een koude winterdag. Heerlijk laten stoven en genieten maar!

Zondag – Verwendag – M&M’s Chocolademelk

M&M’s Warme Chocolademelk recept - Foodblog Foodinista

Zondag is het genietdag! Maak zelf warme chocolademelk met M&M’s. Dit is heel erg simpel en voor de warme chocolademelk met M&M’s deel ik natuurlijk het recept met je.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie