
19 dec Chocolademousse met Hands off my chocolate Crispy Cookie Caramel Zeezout
Zo dat is een mond vol he! Chocolademousse met Hands off my Chocolate Crispy Cookie Caramel Zeezout. Ja, dat klopt! Maar geloof mij het is zo ontzettend de moeite waard! Naast dat je de reep al zo in één keer weg zou kunnen eten kun je het ook nog veel lekkerder maken door er een overheerlijk en super simpel dessert mee te maken of een ontbijtrecept, dat is ook een goed idee kan ik je vertellen! Wat je alleen even moet doen is een aantal uur van te voren niet vergeten dat je de chocolademousse met Hands off my Chocolate moet maken en het liefst de avond er voor. Ik beloof je dan heb je ook wat. Door de caramel knispert deze nog heerlijk in de chocolademousse. De chocolademousse is romig, een beetje zoutig en dan dat zoete van de caramel, nou ja ik kan nog wel even doorgaan, maar je kunt de chocolademousse natuurlijk ook gewoon gaan maken, want dat is dus echt wel het allerbeste idee.

Ingrediënten Chocolademousse met Hands off my chocolate Crispy Cookie Caramel Zeezout voor 4 personen
- 500 ml slagroom
- 2 repen Hands off my chocolate crispy cookie Caramel Zeezout
En dat is het, maar twee ingrediënten!
Voor het mooier maken van de mousse en frisheid: framboosjes, munt, aardbeien naar keuze
Tips voor de bereiding van de simpele chocolademousse
Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten (en maak een gedeelte van het recept een avond vooraf)
Benodigdheden: pan, mengschaal, bewaardoosje, handmixer, pannenlikker (we gaan geen chocolademousse verspillen), garde, hakmolen
Nog zo’n lekkere chocolade mousse maken? Maak dan het recept witte chocolademousse met limoncello
Recept chocolademousse met Hands off my chocolate Crispy Cookie Caramel Zeezout
Verwarm op laag vuur de slagroom en zorg dat deze niet gaat koken. Hak ondertussen in de hakmolen de chocolade fijn. Heb je dit niet, zorg dan dat de chocolade zo klein mogelijk wordt met bijvoorbeeld een vleeshamer. Meng deze in de slagroom en klop de slagroom zacht met de garde (niet stijf), totdat de chocolade is gesmolten. Bewaar de slagroom met de gesmolten chocolade minimaal vier uur in de koelkast, het liefst een nacht.
Giet de chocolade de volgende dag over in een mengschaal. Alles is plakkerig dus een pannenlikker of plastic spatel is fijn. Klop de chocoladeslagroom tot een stevige chocolademousse. Serveer in glazen of spuit mooi op een bord en garneer af met munt, rood fruit, een koekje of nog een stukje Hands off my chocolate Crispy Cookie Caramel Zeezout.
Nog een dessert recept maken met Hands off my chocolate? Maak dan het recept tiramisumousse

Meer dessert recepten?
– Wat dacht je van een fruitige meloen Romanoff?
– Of een dessert torentje met evenveel chocolade, maar met mascarpone.
– Maak een brownie taart met warme kersen om te delen.
Meer dessert recepten ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
jonna@burgertrutjes
Geplaatst op 20:37h, 20 decemberDit lijkt me een heel lekker toetje!!