03 feb Aardbeienpudding met liefde voor Valentijnsdag
Ga je thuis koken voor Valentijnsdag? Misschien geen uitgebreid diner, maar wil je er toch een klein beetje aandacht aangeven, gewoon met een klein dessert in een knal roze kleur? Dan is deze mierzoete roze aardbeienpudding heel erg lekker! Simpel om te maken en natuurlijk ook wanneer je wel uitgebreid gaat koken en met een heerlijk dessert wilt afsluiten. Het rose toetje voor Valentijnsdag past er helemaal bij en is simpel om te maken.
Ingrediënten aardbeienpudding voor 4 personen
- half blikje gecondenseerde melk 200 ml
- 200 ml water
- 80 gram aardbeien kloppudding
- 250 ml ongeklopte slagroom
- 16 aardbeien en buiten het seizoen diepvries aardbeien
- 4 lange vingers
Tips voor de bereiding voor de aardbeienpudding
Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten, maar je moet een nacht wachten
Benodigdheden: garden, mengschaal, bewaarbakje, pannenlikker, mixer, mooie glazen, lepel
Ook lekker, maak het recept Amerikaanse bananenpudding van Miljuschka
Recept voor de aardbeienpudding
Klop in het bewaar bakje het water en de gecondenseerde melk tot een gladde mix. Klop er vervolgens de kloppudding doorheen. Laat de pudding één nacht opstijven in de koelkast.
Klop de volgende dag de slagroom en klop deze lobbig met een lepel door de pudding. Doe dit in een mengschaal, zodat de pudding de ruimte heeft. Verdeel de aardbeienpudding over de glazen en maak de pudding af met een lange vinger of een koekje naar keuze. Geef er ook extra aardbeien bij en maak zo de aardbeienpudding af.
Meer dessert recepten ontdekken?
Meer desserts maken of meer inspiratie wat dacht je van de volgende dessertrecepten op de blog:
– Maak een snel en simpel meloendessert als frisse afsluiter voor het diner.
– Een straciatella dessert maak je simpel en snel.
– Chocolademousse is helemaal niet zo moeilijk, maar wel heerlijk.
Meer dessert recepten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de zijbalk.
Jo's Daughter
Geplaatst op 20:10h, 07 februariSuper sweet dit gerechtje :)