5x Ontbijt recepten met eieren - Tips van Receptenblog Foodinista

5x Ontbijt recepten met eieren

Deel deze post

Goedemorgen! Tijd voor ontbijt of een late brunch? Een goede oudjaarsnacht gehad? En tijd voor het nieuwe jaar? Dan is het natuurlijk ook tijd voor een stevig ontbijt. Wellicht om de champagne nog even weg te spoelen en de dag weer fris en fruit te beginnen? Vandaag ook nog even nieuwjaar wensen? Dan moet je natuurlijk wel even fris voor de dag komen. Tijd voor een ontbijtje. Met eieren en wellicht groente of voor de kater een vettige combinatie. Volledige jouw keuze.

P.s. nog een leuke tip voor nieuwjaarsdag! Op naar geluk? Bekijk dan mijn zuurkool recepten, want met zuurkool en spek het hele jaar geen gebrek.

5 Recepten met eieren - Foodblog Foodinista

5 Tips: Ontbijt recepten met eieren

Bladerdeegtaartje met bacon en gebakken ei

Ontbijttaartje met ei en bacon ontbijtrecept van Foodblog Foodinista

Wakker worden en stevige trek? Dan zijn deze bladerdeegtaartjes met bacon en gebakken ei voor jou. Eigenlijk zijn ze heel makkelijk, want je schuift ze zo de oven.

Frittata met mozarella en tomaat

frittata recept met tomaat en mozzarella foodblog Foodinista

Gezonder en koolhydraatarm. Deze ovenschotel een frittata met mozzarella en tomaat, maar ook wel een ovenomelet, schuif je zo de oven in. Of het voor het ontbijt, brunch, lunch of het diner is. Even een lekkere maaltijd.

Frittata met zalm en groene asperges

Ovenomelet met asperges en zalm recept van Foodblog Foodinista

Heel andere smaken, maar de liefhebber even smaakvol. De frittata met groene asperges en zalm. Een frittata met gezonde vetten en een goed begin van het jaar.

Avocado gevuld met eiersalade met zalm

Avocado recept Avocado gevuld met eiersalade met zalm receptblog Foodinista

Een fris gerechtje? Start dan eens met de gezonde vetten van een avocado gevuld met eiersalade met zalm. Een lekkere start om de Champagne mee weg te spoelen en het gaat natuurlijk ook goed samen met een Champagne ontbijt op nieuwjaarsdag.

Italiaanse wafels met gebakken ei en ham

Hartige Italiaanse wafels met ei en ham recept van Foodblog Foodinista

De dag echt goed en stevig beginnen? Ontbijt, brunch of lunch? Misschien wel all-day breakfast. Wafels! Italiaanse wafels met ei, ham en kaas.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie