Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 22 2022 Foodinista

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 22 2022 Foodinista

Deel deze post

Een nieuwe lenteweek met een nieuw weekmenu met lente recepten. Een nieuwe week die wacht op dagelijkse kook inspiratie. In ieder geval vraagt deze week weer om een gevarieerd weekmenu. Tijd voor gevarieerd eten en natuurlijk nieuwe lente eet inspiratie! Ritme en regelmaat en vooral variatie. We gaan het deze deze week allemaal proeven in het nieuwe weekmenu met lente inspiratie. We gaan uitgebreid variëren in de keuken met lente recepten. Je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eetinspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan denkt. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 22 2022 van Foodblog Foodinista met een rabarber tiramisu, Spaans stoofpotje met chorizo en gevulde aubergines met kip en feta.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 20 en het weekmenu week 21 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 22 2022

Maandag – Kippensoep met asperges

Begin de week, tijdens deze wat frissere week, met een lekker bordje kippensoep met de seizoensgroente asperges.

Bereidings Tijd: 45 minuten
Recept: Romige kippensoep met asperges

Dinsdag – Spaghetti met paprika ansjovis saus

Spaghetti met paprika ansjovis saus - Foodblog Foodinista

Lekker spaghetti! Bij ons thuis vinden ze dat wel in ieder geval. Ook met ansjovis, want lekker zout. Zoals bijvoorbeeld deze spaghetti met ansjovis paprika saus voor de dinsdag.

Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Spaghetti met paprika ansjovis saus

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Woensdag – Couscous met knoflookgarnalen, avocado en tomaatjes

Makkelijk eten op woensdag met een couscoussalade met gewokte knoflookgarnalen, avocado en tomaatjes. Echt typisch lente.

Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Couscoussalade met garnalen, avocado en tomaat

Donderdag – Gevulde aubergines met kipgehakt en feta

Aubergines recept met gehakt, paprika, spinazie en feta recept van Foodblog Foodinista

Lekker koolhydraat arm eten? Dan zijn deze aubergines op donderdag een goed idee! Gevulde aubergines met feta en kipgehakt uit de oven.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven
Recept: Gevulde aubergines

Vrijdag – Stoofpotje met rundvlees, chorizo en paprika

Maak voor het weekend een lekker stoofpotje met Spaanse smaken, zoals dit stoofpotje met rundvlees, chorizo en paprika. Dit gaat goed samen met saffraanrijst.

Bereidings Tijd: 30 minuten + 6 uur stoven (kan ook in de slowcooker)
Recept: Stoofpotje met chorizo, rundvlees en paprika

Zaterdag – Borrelplank met zalm op drie manieren

Borrelplank met zalm op drie manieren recepten tips van Foodblog Foodinista

Zaterdagavond! Misschien is het wel een keer tijd voor borrelhapjes? Wat dacht je dan van deze borrelplank? Een borrelplank met drie soorten zalm. Natuurlijk gerookte zalm, maar ook salades met zalm.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Borrelplank met 3 zalm bereidingen

Zondag – Rabarber tiramisu met frambozen

Tiramisu met rabarber en frambozen - Zomer toetje recept van Foodblog Foodinista

Sluit de week af met een zoet lente toetje. Rabarber tiramisu met frambozen.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Tiramisu met rabarber en frambozen

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie