
30 mei Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 22 2022 Foodinista
Een nieuwe lenteweek met een nieuw weekmenu met lente recepten. Een nieuwe week die wacht op dagelijkse kook inspiratie. In ieder geval vraagt deze week weer om een gevarieerd weekmenu. Tijd voor gevarieerd eten en natuurlijk nieuwe lente eet inspiratie! Ritme en regelmaat en vooral variatie. We gaan het deze deze week allemaal proeven in het nieuwe weekmenu met lente inspiratie. We gaan uitgebreid variëren in de keuken met lente recepten. Je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eetinspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan denkt. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 22 2022 van Foodblog Foodinista met een rabarber tiramisu, Spaans stoofpotje met chorizo en gevulde aubergines met kip en feta.
Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 20 en het weekmenu week 21 van 2022.
Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 22 2022
Maandag – Kippensoep met asperges



Begin de week, tijdens deze wat frissere week, met een lekker bordje kippensoep met de seizoensgroente asperges.
Bereidings Tijd: 45 minuten
Recept: Romige kippensoep met asperges
Dinsdag – Spaghetti met paprika ansjovis saus
Lekker spaghetti! Bij ons thuis vinden ze dat wel in ieder geval. Ook met ansjovis, want lekker zout. Zoals bijvoorbeeld deze spaghetti met ansjovis paprika saus voor de dinsdag.
Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Spaghetti met paprika ansjovis saus
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Woensdag – Couscous met knoflookgarnalen, avocado en tomaatjes



Makkelijk eten op woensdag met een couscoussalade met gewokte knoflookgarnalen, avocado en tomaatjes. Echt typisch lente.
Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Couscoussalade met garnalen, avocado en tomaat
Donderdag – Gevulde aubergines met kipgehakt en feta
Lekker koolhydraat arm eten? Dan zijn deze aubergines op donderdag een goed idee! Gevulde aubergines met feta en kipgehakt uit de oven.
Bereidings Tijd: 20 minuten + oven
Recept: Gevulde aubergines
Vrijdag – Stoofpotje met rundvlees, chorizo en paprika



Maak voor het weekend een lekker stoofpotje met Spaanse smaken, zoals dit stoofpotje met rundvlees, chorizo en paprika. Dit gaat goed samen met saffraanrijst.
Bereidings Tijd: 30 minuten + 6 uur stoven (kan ook in de slowcooker)
Recept: Stoofpotje met chorizo, rundvlees en paprika
Zaterdag – Borrelplank met zalm op drie manieren
Zaterdagavond! Misschien is het wel een keer tijd voor borrelhapjes? Wat dacht je dan van deze borrelplank? Een borrelplank met drie soorten zalm. Natuurlijk gerookte zalm, maar ook salades met zalm.
Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Borrelplank met 3 zalm bereidingen
Zondag – Rabarber tiramisu met frambozen
Sluit de week af met een zoet lente toetje. Rabarber tiramisu met frambozen.
Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Tiramisu met rabarber en frambozen
Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's