Biefstukspiesen met tutti frutti barbecuerecept Foodblog Foodinista

Top 5 Heerlijke Barbecuespiesen recepten

Deel deze post

De barbecue kan aan! Het is natuurlijk geweldig weer om de barbecue aan te zetten. Wat je dan nog nodig hebt zijn een aantal heerlijke barbecuerecepten. Voor barbecue inspiratie verzamelde ik even een aantal barbecuetoppers op de foodblog voor je in één receptenblog. Namelijk een blog speciaal voor de lekkerste barbecuespiesjes. We gaan van visspies naar biefstukspies naar vegetarische halloumispies. Dat gaat smullen worden en ik proost op nog vele lange barbecue avonden deze zommer met de meest heerlijke barbecuespiesen recepten, waar er natuurlijk nog velen van mogen komen.

Heerlijke barbecuespiesen recepten van Foodblog Foodinista

De barbecue mag aan! En het gaat een lange zomer worden. Dan is er natuurlijk ook variatie nodig in de recepten voor op de barbecue. We starten met inspiratie voor heerlijke barbecuespiesjes van vleesgerechten, visgerechten naar vegetarische barbecuespiesen en surf en turf. Eet smakelijk! En p.s. welke barbecuespies is jouw favoriet?

De echte shashlick voor op de barbecue

Shaslicks recept uit kookboek saté en bier foodblog Foodinista

Natuurlijk! Een zomer barbecueën kan niet zonder de enige echte shashlick. Het recept kun je hier vinden.

Biefstukspiesen met tutti frutti

Biefstukspiesen met tutti frutti barbecuerecept Foodblog Foodinista

Een beetje hartig en een beetje zoet. Dat zijn deze tutti frutti biefstukspiesen. Wat deze barbecuespiesen nog meer? Heel erg lekker! De barbuespiesen zijn zoet en bijzonder mals. Heerlijk zomers en je moet deze barbecuespiesen vooral eens een keer maken.

Tuinexpress.nl

Barbecuespiesen met zalm, courgette en limoen

Zalmspiezenmet limoen en courgette barbecuerecept Foodblog Foodinista

Een barbecuepies met vis. Dat kan natuurlijk ook! Variëer eens met deze gegrilde barbecuespies met zalm, courgette en limoen. Het is weer eens iets anders en het visrecept voor de barbecue kun je hier vinden.

Biefstukspiesen met garnalenboter

Biefstukspiesen met garnalenboter recept van Foodblog Foodinista

Een surf en turf voor op de barbecue? Grill dan en lekkere biefstukspies, wat heel erg simpel is. Het geheim zit hem alleen in de overheerlijke garnalenboter. Het recept voor deze garnalenboter die deze surf en turf afmaakt kun je hier vinden.

Halloumi courgette spiesen

Haloumi Courgette Barbecue spies recept Foodblog Foodinista

Zijn alle barbecuespiesen dan met vlees? Natuurlijk niet. Je kunt natuurlijk groentespiesen maken. Maar die heb ik voor dit blog overgeslagen. Ik heb gekozen voor halloumi courgette spiesjes. Een heerlijk bijt door de kaas die je kunt grillen. Het recept voor deze barbecuespiesjes kun je hier vinden.

Meer inspiratie voor barbecuerecepten?

Bekijk ook eens de volgende barbecuerecepten op Foodblog Foodinista:
* Wat dacht je van deze biefstukspiesen met garnalenboter? Een echte surf en turf voor de barbecue.
* Niks boven de echte klassieker een shaslick.
* Geen diner zonder dessert, maak deze gevulde bananen op de barbecue.

Meer barbecue recepten en simpele en snelle barbecuetips ontvangen van Foodinista: Like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie