Kookboeken om van te smullen Jammie Oliver 5 Ingrediënten Foodblog Foodinista kookboeken tips

Kookboeken om van te smullen

Deel deze post

Als je denkt dat er deze zomer geen mooie kookboeken aan komen of dat het een saaie periode is? Dan kan ik je vertellen je hebt het mis! Er komen kookboeken om van te smullen aan, echt waar! Van een aantal bestseller kookboeken auteurs. Zeker niet de minste. Ik word er zelf ontzettend enthousiast van en kan bijna niet wachten om deze kookboeken in te kijken. Oké ik ga beginnen met de tips met je te delen, want het zijn echte heerlijkheden.

Kookboeken om van te smullen!

Antonio Carluccio – Groenten

Antonio Carluccio Groenten Kookboeken om van te smullen tips Foodblog Foodinista

Dacht je dat de Italiaanse keuken alleen maar bestond uit pasta en pizza? Dan heb je het mis. Waarschijnlijk wist je dit al lang en weet je dat de Italiaanse keuken één van de meest uitgebreide keukens is ter wereld. Met het kookboek Groenten van topchef Antonio Carluccio, ook bekend van één de Italiaanse expedities van Jamie Oliver, neemt hij je mee in de rijke groente cultuur van Italië en zorgt Antonio er natuurlijk voor dat je deze heerlijke gerechten en recepten zelf op tafel kunt gaan zetten!

Antonio Carluccio is op 8 november 2017 overleden.

Donna Hay – Basics to Brilliance 

Nieuw kookboek Donna Hay Basics to Brilliance Foodblog Foodinista

Heerlijk een nieuw kookboek van Donna Hay is onderweg! Kun je niet wachten dan is het Engelstalige kookboek al beschikbaar, maar voor de Nederlandstige versie moet je nog even wachten en eerlijk dat vind ik prettiger. Niet alleen voor de recepten zelf, maar ook voor de maten en hoeveelheden. Kortom basics to brilliance. Het is een kookboek, waarmee je iedereen kunt verrassen. Leer de basisrecepten te koken en vervolgens kun je uitbreiden naar de fijne kneepjes. Het kookboek van Donna Hay helpt je volledig starten met de basis en start bijvoorbeeld met een kaassouflé en zo ga je door naar een soufflé met speciale vulling. Het boek staat zo vol met diverse typische Donna Hay recepten.

Op de blog vertel ik je nog veel meer over het kookboek van Donna Hay en maak ik ook uit het kookboek de lekkerste chocoladebrownies, natuurlijk deel ik het chocoladebrownies recept met je.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Jamie Oliver – 5 Ingrediënten

Kookboeken om van te smullen Jammie Oliver 5 Ingrediënten Foodblog Foodinista kookboeken tips

Ja er komt een nieuw kookboek aan van Jamie Oliver! Een echte waardige opvolger van de 15 en 30 minuten kookboeken die natuurlijk echte bestellers waren en die je zeer waarschijnlijk in huis hebt als Jamie Oliver fan. Ik wel in ieder geval. Een nadeel aan de kookboeken vond ik alleen dat de gerechten vaak uit veel ingrediënten bestonden. En een verrassingen, dat vond hij zelf ook! In het nieuwe kookboek 5 ingrediënten gaat hij verder op de snel & simpel koken stijl, maar met minder ingrediënten. Ik ben benieuwd naar dit kookboek!

Eataly kookboek

Kookboeken om van te smullen Eataly foodblog Foodinista

Eataly komt in 2018 naar Nederland met een filliaal in Utrecht en dat is natuurlijk echt geweldig! Het duurt alleen nog even. Eigenlijk staat bij mij echt op mijn wensenlijstje een keer een bezoek aan de eerste Eataly in Turijn. De hedendaagse Italiaanse keuken beleven in een gigantische foodhal. Geweldig! Voorlopig kunnen we het binnenkort ook doen met het Eataly kookboek. Dat komt er deze zomer aan en is voor de liefhebbers een absolute musthave.

Ondertussen is het Eataly kookboek verschenen en staat er een uitgebreide kookboek recensie op de blog. Ook deel ik het recept voor je van een risotto met mosselen

Welk te verwachten kookboek is jouw favoriet?

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie