31 jul Juli eetdagboek Düsseldorf, Apeldoorn en culinair lunchen
Juli was een echte zomermaand! Misschien was het weer niet helemaal top, maar ik heb er in ieder geval qua beleving wel een echte zomermaand van gemaakt met weekendjes weg, etentjes en andere leuke dingen. De beste ervaringen heb ik eruit gehaald en deel ik met je het in het juli eetdagboek!
Juli eetdagboek van Foodblog Foodinista
Op de zomerse dagen hadden wij eigenlijk voldoende aan gewoon thuis zijn. Genieten van onze eigen achtertuin en spelen met Florian. Spelen in de zandbak, de planten water geven en ook de aardbeienplanten die het echt geweldig doen. Dat doet mij er ook denken dat ik een hele leuke winactie deze maand online heb gezet, waarbij je met je eigen kindje de tuin in kunt.
Half juli ging ik met Eric en vrienden een weekendje naar Düsseldorf, zonder kinderen, spannend! Maar heel erg leuk. Natuurlijk geen bezoek aan Duitsland zonder perfecte taart, maar nog veel meer van wat we hebben geproefd en gegeten heb ik beschreven in het uitgebreide Düsseldorf reisverslag.
Het weekend na Düsseldorf was ik uitgenodigd voor een weekendje in Apeldoorn bij Bilderberg Keizerskroon. Heel erg leuk! Daar ging ik samen met Eric naartoe. Toen ik over na ging denken was dat de eerste keer sinds dat we ouders zijn dat we echt met zijn tweetjes een nachtje weg gingen. Zonder vrienden of andere bekenden. Eerst uitgebreid dineren bij restaurant Kingstreet, overnachten in het Bilderberg Keizerskroon hotel en de volgende ochtend ontbijten. Echt genieten! Van dit weekendje volgt nog een verslag van ons diner.
Binnenkort komt het hele verslag op de blog van het weekendje bij Bilderberg de Keizerskroon. Maar dit voorgerecht de salade nicoise met makreel is alvast een leuke en heerlijke teaser van ons diner.
Een week later ging ik lunchen bij restaurant De Fuik in Brabant. Een echte aanrader! Prachtig uitzicht over het water en geweldige visgerechten. Te veel om te beschrijven in een eetdagboek en daarom snel een uitgebreid verslag en nu een voorgerecht om te delen. Twee bereidingen van tonijn in combinatie met appel. Een plaatje toch? En bijna zonde om op te eten.
Naast de winactie voor je kindje heb ik ook een hele leuke winactie online geplaatst voor kookboek Bartje Bamboe! Een echte musthave. Doe je al mee aan deze winactie? Anders snel even kijken.
In augustus ga ik Leuven ontdekken, tapas eten in Amsterdam, op voor een heel spannend examen en veel Griekse salades proeven. Blijf je mij volgen?
Iedere maand een nieuw dagboek en deze blijven volgen? Volg foodblog Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief dat kan in de zijbalk.
Geen reactie's